Alle recepten op een rijtje
Suikerbroodje
Doe de bloem in een kom en meng er het zout, de kaneel en de gist door. Meng er de melk, de boter...
Aantal personen: 6 » Keuken: Indiaas
Maïs Van De Barbecue
Trek de bladeren van de maïs naar beneden en verwijder de draden. Trek de bladeren weer naar boven...
Aantal personen: 6 » Keuken: Hollands
Salie-knoflookaardappelspiesjes
Voor 12 spiesjes Verwarm de oven voor op 200˚ C. Vermeng de olie, balsamico-azijn,...
Aantal personen: 12 » Keuken: Hollands
Schuimpaddenstoelen
Bij de koffie of thee (20 tot 30 paddenstoelen) Verwarm de oven voor op 100˚ C. Klop...
Aantal personen: 6 » Keuken: Hollands
Tomatensoep Met Mint
Snipper de ui. Verhit de olijfolie in een grote pan en roer er de ui door. Laat de ui met het...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Geroosterde Tomatenbroodjes
Verwarm de oven voor op 150˚ C. Snijd de tomaten doormidden en verwijder de zaadjes. Leg...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Portobello’s Met Mozzarella
Maak de barbecue aan en zorg dat alle vlammen verdwenen zijn en de kooltjes wit zien. (circa 30...
Aantal personen: 6 » Keuken: Hollands
Pruimentaart Met Zure Room
Ontdooi het fillodeeg volgens de gebruiksaanwijzingen op de verpakking. Verwarm de oven voor op...
Aantal personen: 8 » Keuken: Frans
Appel-gembersap
Voor circa 1 liter sap Was de appels en de gember en snijd ze in grove stukjes. Kook ze met het...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Mini-appeltaartjes
Doe de bloem, suiker en het zout in een kom en wrijf er snel met de toppen van de vingers de boter...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Boekweitpannenkoekjes Met Appel-blauwekaasspread
De spread: Schil 1 appel, verwijder het klokhuis en snijd het vruchtvlees in blokjes. Smelt de...
Aantal personen: 8 » Keuken: Hollands
Snoekbaarsfilets Met Waterkerssaus
Bestrooi de visfilets met zout. Verwarm de grill voor op de hoogste stand. Doe de visbouillon in...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Huisgemaakte Appelstroop
Voor 1 liter appelstroop Was de appels en snijd er de slechte plekken uit. Kook de appels in een...
Aantal personen: 1 » Keuken: Hollands
Appelstrooptaart
Wrijf in een kom de bloem samen met de boter tussen de vingertoppen kruimelig. Voeg de suiker en 1...
Aantal personen: 8 » Keuken: Wereldkeuken
Gegrilde Sint-jakobsschelpen Met Champagnesabayon
De schuimende saboyonsaus wordt vaak gemaakt van champagne. Het is een mooie, verfijnde saus die...
Aantal personen: 6 » Keuken: Frans
Uiencappuccino
De Champagne ligt tegen de Elzas aan en veel gerechten uit deze streken lijken op elkaar. Deze...
Aantal personen: 6 » Keuken: Frans
Gemarineerde Haring Met Tartaar Van Bietjes
Ook al is de Champagne-streek beroemd om zijn kostbare bubbels, de keuken is over het algemeen...
Aantal personen: 6 » Keuken: Frans
Champagnesorbet
De fijne, romige smaak van champagne proef je terug in het ijs, maar de belletjes verdwijnen. Het...
Aantal personen: 6 » Keuken: Hollands
Franse Lange Vingers
Voor 30 stuks De meest letterlijke vertaling van biscuit à la cuiller is misschien wel...
Aantal personen: 4 » Keuken: Frans
Trifle Met Cranberry’s
Maak de custard door de melk, het vanillestokje en 55 gram suiker in een pan te verhitten tot het...
Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken