Alle recepten op een rijtje

Suikerbroodje

Doe de bloem in een kom en meng er het zout, de kaneel en de gist door. Meng er de melk, de boter...

Aantal personen: 6 » Keuken: Indiaas

Maïs Van De Barbecue

Trek de bladeren van de maïs naar beneden en verwijder de draden. Trek de bladeren weer naar boven...

Aantal personen: 6 » Keuken: Hollands

Salie-knoflookaardappelspiesjes

Voor 12 spiesjes Verwarm de oven voor op 200˚ C. Vermeng de olie, balsamico-azijn,...

Aantal personen: 12 » Keuken: Hollands

Schuimpaddenstoelen

Bij de koffie of thee (20 tot 30 paddenstoelen) Verwarm de oven voor op 100˚ C. Klop...

Aantal personen: 6 » Keuken: Hollands

Tomatensoep Met Mint

Snipper de ui. Verhit de olijfolie in een grote pan en roer er de ui door. Laat de ui met het...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Geroosterde Tomatenbroodjes

Verwarm de oven voor op 150˚ C. Snijd de tomaten doormidden en verwijder de zaadjes. Leg...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Portobello’s Met Mozzarella

Maak de barbecue aan en zorg dat alle vlammen verdwenen zijn en de kooltjes wit zien. (circa 30...

Aantal personen: 6 » Keuken: Hollands

Pruimentaart Met Zure Room

Ontdooi het fillodeeg volgens de gebruiksaanwijzingen op de verpakking. Verwarm de oven voor op...

Aantal personen: 8 » Keuken: Frans

Appel-gembersap

Voor circa 1 liter sap Was de appels en de gember en snijd ze in grove stukjes. Kook ze met het...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Mini-appeltaartjes

Doe de bloem, suiker en het zout in een kom en wrijf er snel met de toppen van de vingers de boter...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Boekweitpannenkoekjes Met Appel-blauwekaasspread

De spread: Schil 1 appel, verwijder het klokhuis en snijd het vruchtvlees in blokjes. Smelt de...

Aantal personen: 8 » Keuken: Hollands

Snoekbaarsfilets Met Waterkerssaus

Bestrooi de visfilets met zout. Verwarm de grill voor op de hoogste stand. Doe de visbouillon in...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Huisgemaakte Appelstroop

Voor 1 liter appelstroop Was de appels en snijd er de slechte plekken uit. Kook de appels in een...

Aantal personen: 1 » Keuken: Hollands

Appelstrooptaart

Wrijf in een kom de bloem samen met de boter tussen de vingertoppen kruimelig. Voeg de suiker en 1...

Aantal personen: 8 » Keuken: Wereldkeuken

Gegrilde Sint-jakobsschelpen Met Champagnesabayon

De schuimende saboyonsaus wordt vaak gemaakt van champagne. Het is een mooie, verfijnde saus die...

Aantal personen: 6 » Keuken: Frans

Uiencappuccino

De Champagne ligt tegen de Elzas aan en veel gerechten uit deze streken lijken op elkaar. Deze...

Aantal personen: 6 » Keuken: Frans

Gemarineerde Haring Met Tartaar Van Bietjes

Ook al is de Champagne-streek beroemd om zijn kostbare bubbels, de keuken is over het algemeen...

Aantal personen: 6 » Keuken: Frans

Champagnesorbet

De fijne, romige smaak van champagne proef je terug in het ijs, maar de belletjes verdwijnen. Het...

Aantal personen: 6 » Keuken: Hollands

Franse Lange Vingers

Voor 30 stuks De meest letterlijke vertaling van biscuit à la cuiller is misschien wel...

Aantal personen: 4 » Keuken: Frans

Trifle Met Cranberry’s

Maak de custard door de melk, het vanillestokje en 55 gram suiker in een pan te verhitten tot het...

Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken