Alle recepten op een rijtje

Peren-amandel Pickle

(Voor ca. 1 literpot pickles) Snijd de peren in 4-6 parten en
verwijder het klokhuis,...

Aantal personen: 1 » Keuken: Wereldkeuken

Tomaten-dragon Chutney

Voor ca. 1 liter chutney Maak de uien schoon en snipper ze. Schil de appels en snijd ze in...

Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken

Ontbijtkoek Met Basterd En Kaneel

Voor ca. 12 boerderijen, 24 dieren en 48 klompen Meng de bloem, het bakpoeder, het zout en...

Aantal personen: 8 » Keuken: Hollands

Worteltjes-ontbijtkoek

Klop in een kom de basterdsuiker, eieren en olie ca. 3 minuten. Zeef er het zelfrijzend...

Aantal personen: 8 » Keuken: Hollands

Patétaartje

Meng de helft van het ei met de zachte boter en meng er de bloem en het zout doorheen. Voeg...

Aantal personen: 6 » Keuken: Frans

Rosbief Met Linzenpuree

Steek de kruidnagels in een mooi patroon in de rosbief. Meng de rode wijn met de zwarte peper,...

Aantal personen: 6 » Keuken: Hollands

Gemberbietjes

Verwarm de oven voor op 180 ˚C. Maak de bietjes schoon en snijd ze in helften of kwarten....

Aantal personen: 6 » Keuken: Hollands

Warme Peren-steranijs Taartjes

Doe de suiker in een pan die ook in de oven kan en waar de 6 peerhelften in passen. Verhit de...

Aantal personen: 6 » Keuken: Hollands

Pittige Saffraanbroodjes

Voor ca. 10 broodjes Week de saffraandraadjes in het water. Meng de bloem, gist, honing,...

Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken

Dukka Met Pistachenoten

Rooster de pistachenoten een paar minuten in een droge koekenpan. Rooster ook het sesamzaad, de...

Aantal personen: 4 » Keuken: Anders

Rode Wijn Radicchio-risotto

Maak de radicchio schoon en snijd de krop doormidden. Snijd 1 van de stukken in smalle reepjes....

Aantal personen: 4 » Keuken: Italiaans

Radicchio-salade Met Geroosterde Peer En WalnotenTerug

Verwarm de oven voor op 200 ˚C. Schil de peren, snijd ze in vieren en verwijder het...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Zalm Sneeuwbal

Pel de garnalen en hak ze grof. Schil de komkommer en snijd ze in stukjes. Doe de garnalen,...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Zalmkerstboompje Met Dille-naalden

Snijd de halve citroen doormidden. Trek met een
zestetrekker dunne reepjes schil van de...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Cassoulet De Castelnaudary

Dag 1 Laat de bonen 1 nacht in ruim water weken. Meng voor het vlees het zout met de...

Aantal personen: 8 » Keuken: Frans

Prei Met Jonge Venkel, Aardappelprak En Schuim Van Hazelnoot

Haal de buitenste ring van de prei eraf en was de prei onder de kraan schoon. Breng de azijn, de...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Parmezaanse-kaassouffleetjes

Verwarm de oven voor op 200 ˚C. Vet 4 soufflévormpjes in met boter en bestrooi met wat...

Aantal personen: 4 » Keuken: Frans

Cannellinibonen

Week de bonen 6-8 uur in een kom met ruim koud water. Laat de bonen in een vergiet uitlek- ken....

Aantal personen: 4 » Keuken: Italiaans

Lamsbouillon Met Flageolets

Week de flageolets 6-8 uur in een kom met ruim koud water. Laat ze in een vergiet uitlekken en kook...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Gemengde Gedroogde Bonen Salade

Week de verschillende bonen apart 6-8 uur in een kom met ruim koud water. Kook ze daarna ook weer...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands