Alle recepten op een rijtje
Peren-amandel Pickle
(Voor ca. 1 literpot pickles) Snijd de peren in 4-6 parten en
verwijder het klokhuis,...
Aantal personen: 1 » Keuken: Wereldkeuken
Tomaten-dragon Chutney
Voor ca. 1 liter chutney Maak de uien schoon en snipper ze. Schil de appels en snijd ze in...
Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken
Ontbijtkoek Met Basterd En Kaneel
Voor ca. 12 boerderijen, 24 dieren en 48 klompen Meng de bloem, het bakpoeder, het zout en...
Aantal personen: 8 » Keuken: Hollands
Worteltjes-ontbijtkoek
Klop in een kom de basterdsuiker, eieren en olie ca. 3 minuten. Zeef er het zelfrijzend...
Aantal personen: 8 » Keuken: Hollands
Patétaartje
Meng de helft van het ei met de zachte boter en meng er de bloem en het zout doorheen. Voeg...
Aantal personen: 6 » Keuken: Frans
Rosbief Met Linzenpuree
Steek de kruidnagels in een mooi patroon in de rosbief. Meng de rode wijn met de zwarte peper,...
Aantal personen: 6 » Keuken: Hollands
Gemberbietjes
Verwarm de oven voor op 180 ˚C. Maak de bietjes schoon en snijd ze in helften of kwarten....
Aantal personen: 6 » Keuken: Hollands
Warme Peren-steranijs Taartjes
Doe de suiker in een pan die ook in de oven kan en waar de 6 peerhelften in passen. Verhit de...
Aantal personen: 6 » Keuken: Hollands
Pittige Saffraanbroodjes
Voor ca. 10 broodjes Week de saffraandraadjes in het water. Meng de bloem, gist, honing,...
Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken
Dukka Met Pistachenoten
Rooster de pistachenoten een paar minuten in een droge koekenpan. Rooster ook het sesamzaad, de...
Aantal personen: 4 » Keuken: Anders
Rode Wijn Radicchio-risotto
Maak de radicchio schoon en snijd de krop doormidden. Snijd 1 van de stukken in smalle reepjes....
Aantal personen: 4 » Keuken: Italiaans
Radicchio-salade Met Geroosterde Peer En WalnotenTerug
Verwarm de oven voor op 200 ˚C. Schil de peren, snijd ze in vieren en verwijder het...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Zalm Sneeuwbal
Pel de garnalen en hak ze grof. Schil de komkommer en snijd ze in stukjes. Doe de garnalen,...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Zalmkerstboompje Met Dille-naalden
Snijd de halve citroen doormidden. Trek met een
zestetrekker dunne reepjes schil van de...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Cassoulet De Castelnaudary
Dag 1 Laat de bonen 1 nacht in ruim water weken. Meng voor het vlees het zout met de...
Aantal personen: 8 » Keuken: Frans
Prei Met Jonge Venkel, Aardappelprak En Schuim Van Hazelnoot
Haal de buitenste ring van de prei eraf en was de prei onder de kraan schoon. Breng de azijn, de...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Parmezaanse-kaassouffleetjes
Verwarm de oven voor op 200 ˚C. Vet 4 soufflévormpjes in met boter en bestrooi met wat...
Aantal personen: 4 » Keuken: Frans
Cannellinibonen
Week de bonen 6-8 uur in een kom met ruim koud water. Laat de bonen in een vergiet uitlek- ken....
Aantal personen: 4 » Keuken: Italiaans
Lamsbouillon Met Flageolets
Week de flageolets 6-8 uur in een kom met ruim koud water. Laat ze in een vergiet uitlekken en kook...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Gemengde Gedroogde Bonen Salade
Week de verschillende bonen apart 6-8 uur in een kom met ruim koud water. Kook ze daarna ook weer...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands