Alle recepten op een rijtje
Schorseneren-pompoemtaart
Schil de pompoen, snijd hem in parten en verwijder de zaadjes. Rasp het vruchtvlees. Rasp ook de...
Aantal personen: 6 » Keuken: Wereldkeuken
Spruitjessoep Met Kastanjes
Maak de spruitjes schoon. Verhit de boter in een koekenpan en bak het sjalotje met de spekblokjes...
Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken
Koolsalade
Klop een dressing van de mayonaise, de zure room, de azijn, het citroensap en het sinaasappelsap en...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Appelmoes Met Gember En Walnoten
Schil de appels, snijd ze in kwarten en verwijder 
het klokhuis. Schil de gember en snijd...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Lingues Met Rozemarijn En Rucola
De Italiaanse lingue di suecera heeft de vorm van een tong. Vandaar de naam, die letterlijk...
Aantal personen: 4 » Keuken: Italiaans
Friselle Dell’orzo
Friselle is een broodsoort die twee keer de oven in gaat. Net als een beschuit wordt het brood na...
Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken
Roggewielen
De grote wielen van roggebloem zijn een klassiek Scandinavisch recept. Oorspronkelijk werden de...
Aantal personen: 4 » Keuken: Anders
Roggecrackers
Roggecrackers zijn heel geschikt om een warm zachtgekookt eitje mee uit te lepelen. Gebruik voor...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Gember-vlierbloesempudding
Breng in een steelpan 600 milliliter water met de plakjes gember en 2 eetlepels limoensap aan de...
Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken
Café Glacé
Gebruik een zesteur om mooie lange sliertjes van de sinaasappelschil te maken of snijd met een...
Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken
Rozenwijngelei
Maak de blaadjes van de rozen los en leg driekwart ervan in een pan. Schenk 200 milliliter water en...
Aantal personen: 8 » Keuken: Wereldkeuken
Kir Royale Met Frambozen
Week de gelatine 10 minuten in ruim koud water. Verwarm in een steelpan het citroensap met 50...
Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken
Hazenbrood Met Een Dip
In de Marche in Italië wordt met Pasen altijd dit hartige kaasbrood of crescia geserveerd. In deze...
Aantal personen: 6 » Keuken: Italiaans
Zoet Gevulde Eitjes Van Chocolade
Deze eitjes maakt u met behulp van twee ballonnen. Zorg dat de chocolade goed is afgekoeld, maar...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Lammetjestaart Met Marscapone En Kokos
In Polen komt met Pasen altijd een cake in de vorm van een lammetje op tafel. Dit lammetje heeft...
Aantal personen: 8 » Keuken: Anders
Salade Met Kiemscheuten
We hebben een zomerversie en een winter/herfstversie... Was de rucola en postelein en slinger ze...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Visspiesen
Verwarm de oven voor op 225°C. Leg de paprika’s en de auber-gine op de bakplaat en schuif deze in...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Granaatappel- Frambozensiroop
Voor 1 fles van ca 1 liter Deze siroop is ook heerlijk in een bowl van rood fruit. Schep in een...
Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken
Groene Thee- Muntsiroop
Voor 1 fles van circa 1 liter Deze groene thee-muntsiroop is een heerlijke smaakmaker in een...
Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken
Aardbeiensiroop Met Rode Peper
Voor 1 fles van circa 750 milliliter Deze aardbeiensiroop is heerlijk als een verfrissende en...
Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken