Alle recepten op een rijtje

Schorseneren-pompoemtaart

Schil de pompoen, snijd hem in parten en verwijder de zaadjes. Rasp het vruchtvlees. Rasp ook de...

Aantal personen: 6 » Keuken: Wereldkeuken

Spruitjessoep Met Kastanjes

Maak de spruitjes schoon. Verhit de boter in een koekenpan en bak het sjalotje met de spekblokjes...

Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken

Koolsalade

Klop een dressing van de mayonaise, de zure room, de azijn, het citroensap en het sinaasappelsap en...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Appelmoes Met Gember En Walnoten

Schil de appels, snijd ze in kwarten en verwijder 
het klokhuis. Schil de gember en snijd...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Lingues Met Rozemarijn En Rucola

De Italiaanse lingue di suecera heeft de vorm van een tong. Vandaar de naam, die letterlijk...

Aantal personen: 4 » Keuken: Italiaans

Friselle Dell’orzo

Friselle is een broodsoort die twee keer de oven in gaat. Net als een beschuit wordt het brood na...

Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken

Roggewielen

De grote wielen van roggebloem zijn een klassiek Scandinavisch recept. Oorspronkelijk werden de...

Aantal personen: 4 » Keuken: Anders

Roggecrackers

Roggecrackers zijn heel geschikt om een warm zachtgekookt eitje mee uit te lepelen. Gebruik voor...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Gember-vlierbloesempudding

Breng in een steelpan 600 milliliter water met de plakjes gember en 2 eetlepels limoensap aan de...

Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken

Café Glacé

Gebruik een zesteur om mooie lange sliertjes van de sinaasappelschil te maken of snijd met een...

Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken

Rozenwijngelei

Maak de blaadjes van de rozen los en leg driekwart ervan in een pan. Schenk 200 milliliter water en...

Aantal personen: 8 » Keuken: Wereldkeuken

Kir Royale Met Frambozen

Week de gelatine 10 minuten in ruim koud water. Verwarm in een steelpan het citroensap met 50...

Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken

Hazenbrood Met Een Dip

In de Marche in Italië wordt met Pasen altijd dit hartige kaasbrood of crescia geserveerd. In deze...

Aantal personen: 6 » Keuken: Italiaans

Zoet Gevulde Eitjes Van Chocolade

Deze eitjes maakt u met behulp van twee ballonnen. Zorg dat de chocolade goed is afgekoeld, maar...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Lammetjestaart Met Marscapone En Kokos

In Polen komt met Pasen altijd een cake in de vorm van een lammetje op tafel. Dit lammetje heeft...

Aantal personen: 8 » Keuken: Anders

Salade Met Kiemscheuten

We hebben een zomerversie en een winter/herfstversie... Was de rucola en postelein en slinger ze...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Visspiesen

Verwarm de oven voor op 225°C. Leg de paprika’s en de auber-gine op de bakplaat en schuif deze in...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Granaatappel- Frambozensiroop

Voor 1 fles van ca 1 liter Deze siroop is ook heerlijk in een bowl van rood fruit. Schep in een...

Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken

Groene Thee- Muntsiroop

Voor 1 fles van circa 1 liter Deze groene thee-muntsiroop is een heerlijke smaakmaker in een...

Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken

Aardbeiensiroop Met Rode Peper

Voor 1 fles van circa 750 milliliter Deze aardbeiensiroop is heerlijk als een verfrissende en...

Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken