Alle recepten op een rijtje
Eton Mess
Eton Mess is een echt Engels gerecht dat elk jaar geserveerd wordt op de beroemde kostschool Eton...
Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken
Rode Bessen Pepergelei
Voor 2-3 potten van 250 gram De pit van de rode pepers geeft deze gelei een lekker bite. Ook...
Aantal personen: 2 » Keuken: Hollands
Kruisbessentaartje
Kruisbessen zijn vruchten die eigenlijk gekookt of gebakken lekkerder zijn. Het harde, vrij zure...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Radijsjes Met Veldsla
Maak de radijsjes schoon en schaaf ze met een kaasschaaf of mandoline in flinterdunne schijfjes....
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Rammenassoep Met Rammenas-chips
Was de rammenas goed en houd de lange dunne knol apart. Schil de rest en snijd het vruchtvlees in...
Aantal personen: 4 » Keuken: Oosters
Rettichpakketjes Met Gerookte Eendenborst En Sinaasappelmayonaise
Schil de rettich en schaaf de wortel met een kaasschaaf in de lengterichting in lange, niet al te...
Aantal personen: 4 » Keuken: Frans
Kweepeerpasta
Voor 4 potjes (± 13/4 à 2 kilo) Kweepeerpasta heeft zo veel smaak van zichzelf, dat u behalve...
Aantal personen: 1 » Keuken: Hollands
Kweepeerijs
Schil en snijd de kweepeer in stukken. Doe in een grote pan met de suiker, een halve liter water,...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Tarte Tatin Met Kweepeer
Schil de kweepeer en snijd in stukken. Doe deze in een anti-aanbakkoekenpan (die in de oven kan)...
Aantal personen: 4 » Keuken: Frans
Lams-tajine
Snijd het vlees in stukken. Maak een mengsel van de ras el hanout, het venkelzaad en de...
Aantal personen: 4 » Keuken: Oosters
Chutney Van Kweepeer-goudrenet Met Rozemarijn En Peper
Schil de kweepeer, snijd in partjes en in dunne plakjes. Doe in een koekenpan, voeg een scheutje...
Aantal personen: 2 » Keuken: Wereldkeuken
Hangop Met Kweepeer
Laat de yoghurt in een natte kaasdoek of theedoek minstens 3 uur uitlekken tot een dikke hangop....
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Andijvietaartjes
Verwarm de oven voor op 200 ºC en bekleed de schaaltjes met een stuk bakpapier. Rol de plakjes...
Aantal personen: 4 » Keuken: Frans
Knoflooktoast Met Champignons
Veeg de grotchampignons schoon. Snijd een plakje van het steeltje en halveer ze. Snijd de grote...
Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken
Bierpannenkoekjes Met Kersenroom
Zeef het bakmeel boven een kom. Voeg ½ theelepel zout toe. Maak een kuiltje en breek er het ei...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Grottenham Met Geroosterde Vijgen
Snijd de vijgen in de lengte in kwarten. Meng de azijn met de olie en bestrijk er de snijvlakken...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Grotplankje Met BiergeleiTerug
Schenk het bier langs de rand in een pan met dikke bodem. Voeg de geleisuiker toe en breng langzaam...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Geroosterde Bietjes, Winterwortel En Pastinaak Op Witte Bonenpuree
Verwarm de oven voor op 200˚ C. Maak de bietjes schoon en snijd ze in kwarten. Maak de...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Preisalade Met Lobbige Citroen-tijmdressing
Verwijder het buitenste blad van de prei en snijd 
het onderste stuk met de wortel eraf....
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Knolselderij-bloemkoolstampot
Schil de knolselderij en de aardappelen en snijd ze 
in blokjes. Kook de knolselderij met...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands