Alle recepten op een rijtje

Drie-in-de-pan Pannekoekjes

Dessert voor 4 personen Klop de eieren los. Doe de bloem, de eieren en 2 deciliter melk in een...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Griesmeel Met Zwarte Bessengelei

Dessert voor 4 personen Doe de melk, suiker, griesmeel en het zout in een pan met dikke bodem en...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Jan-in-de-zak

Klop de eieren los, voeg de bloem, de lauwe melk en het oranjebloesemwater toe en roer tot een deeg...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Pastinaak Frietjes

Voor 4-6 zakjes Schil de pastinaken en snijd ze in de vorm van kleine frietjes. Spoel ze af...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Mini Tosti

Snijd de korstjes van het brood en besmeer elk sneetje dun met boter. Snijd de mozzarella in dunne...

Aantal personen: 4 » Keuken: Italiaans

Kwarteleitjes Met Kruidendip

Voor 6 porties Zet de kwarteleitjes op in koud water en breng het water aan de kook. Zet het...

Aantal personen: 6 » Keuken: Hollands

Cappucino Van Bietjes

Voor 6 borrelglaasjes Verhit de boter in een pan en bak op een laag vuur de sjalotjes glazig....

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Stamppot Van Snijbonen

Voor 6 schaaltjes Bak de plakjes spek krokant in een koekenpan. Kook de aardappels in ca. 20...

Aantal personen: 6 » Keuken: Hollands

Hazenpeper In éénpersoonspannetjes

Voor 6-8 pannetjes Week de paddenstoelen ca.15 minuten in 50 milliliter warm water. Neem ze uit...

Aantal personen: 6 » Keuken: Hollands

Mini Pannekoekjes Met Spek En Kaas

Voor 12 pannenkoekjes Meng de bloem, gist, lauwe melk en het zout door elkaar. Voeg al kloppend...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Mosselspiesjes

Voor 6 porties Steek aan een mooi prikkertje telkens 2 mosselen en 3 blaadjes selderij. Snijd de...

Aantal personen: 6 » Keuken: Hollands

Creme Brulee Van Doperwtjes

Voor 6 ovenschaaltjes Kook de doperwten in een bodempje water met zout in ca. 5 minuten gaar....

Aantal personen: 6 » Keuken: Hollands

Huzaren Prei-rolletjes

Voor 6 rolletjes Verwijder de buitenste lelijke bladeren van de prei. Snijd de wortels ervan af...

Aantal personen: 6 » Keuken: Hollands

Rodekoolsalade

Verwijder de buitenste harde bladeren van de kool en snijd de kool in vier grote stukken. Spoel ze...

Aantal personen: 6 » Keuken: Hollands

Rodekoolrolletjes

Breng een ruime pan met water aan de kook en voeg er een flinke scheut azijn aan toe. Zoek acht...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Rodekool Stamppot Met Runderworstjes

Maak de rodekool schoon, snijd hem fijn en verwijder de witte nerven. Zet een pan water op met de...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Rodekool In Zoetzuur

Meng de wijnazijn, appelsap, kruiden, zout en suiker in een pan en laat het mengsel vijf à tien...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Rode-bessen-chocoladetaart

Chocoladesaus Smelt de chocolade au bain marie en giet er al roerend de slagroom bij. Los de...

Aantal personen: 12 » Keuken: Hollands

Toast Met Reuzenpaddenstoel

Verwarm de ovengrill voor. Borstel de champignons schoon en verwijder de stelen. Steek uit het...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Ratatouille

Pel en snipper de ui, snijd de aubergines, tomaten, peren, pompoentjes en paddestoelen in grote...

Aantal personen: 4 » Keuken: Frans