Alle recepten op een rijtje
Drie-in-de-pan Pannekoekjes
Dessert voor 4 personen Klop de eieren los. Doe de bloem, de eieren en 2 deciliter melk in een...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Griesmeel Met Zwarte Bessengelei
Dessert voor 4 personen Doe de melk, suiker, griesmeel en het zout in een pan met dikke bodem en...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Jan-in-de-zak
Klop de eieren los, voeg de bloem, de lauwe melk en het oranjebloesemwater toe en roer tot een deeg...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Pastinaak Frietjes
Voor 4-6 zakjes Schil de pastinaken en snijd ze in de vorm van kleine frietjes. Spoel ze af...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Mini Tosti
Snijd de korstjes van het brood en besmeer elk sneetje dun met boter. Snijd de mozzarella in dunne...
Aantal personen: 4 » Keuken: Italiaans
Kwarteleitjes Met Kruidendip
Voor 6 porties Zet de kwarteleitjes op in koud water en breng het water aan de kook. Zet het...
Aantal personen: 6 » Keuken: Hollands
Cappucino Van Bietjes
Voor 6 borrelglaasjes Verhit de boter in een pan en bak op een laag vuur de sjalotjes glazig....
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Stamppot Van Snijbonen
Voor 6 schaaltjes Bak de plakjes spek krokant in een koekenpan. Kook de aardappels in ca. 20...
Aantal personen: 6 » Keuken: Hollands
Hazenpeper In éénpersoonspannetjes
Voor 6-8 pannetjes Week de paddenstoelen ca.15 minuten in 50 milliliter warm water. Neem ze uit...
Aantal personen: 6 » Keuken: Hollands
Mini Pannekoekjes Met Spek En Kaas
Voor 12 pannenkoekjes Meng de bloem, gist, lauwe melk en het zout door elkaar. Voeg al kloppend...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Mosselspiesjes
Voor 6 porties Steek aan een mooi prikkertje telkens 2 mosselen en 3 blaadjes selderij. Snijd de...
Aantal personen: 6 » Keuken: Hollands
Creme Brulee Van Doperwtjes
Voor 6 ovenschaaltjes Kook de doperwten in een bodempje water met zout in ca. 5 minuten gaar....
Aantal personen: 6 » Keuken: Hollands
Huzaren Prei-rolletjes
Voor 6 rolletjes Verwijder de buitenste lelijke bladeren van de prei. Snijd de wortels ervan af...
Aantal personen: 6 » Keuken: Hollands
Rodekoolsalade
Verwijder de buitenste harde bladeren van de kool en snijd de kool in vier grote stukken. Spoel ze...
Aantal personen: 6 » Keuken: Hollands
Rodekoolrolletjes
Breng een ruime pan met water aan de kook en voeg er een flinke scheut azijn aan toe. Zoek acht...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Rodekool Stamppot Met Runderworstjes
Maak de rodekool schoon, snijd hem fijn en verwijder de witte nerven. Zet een pan water op met de...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Rodekool In Zoetzuur
Meng de wijnazijn, appelsap, kruiden, zout en suiker in een pan en laat het mengsel vijf à tien...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Rode-bessen-chocoladetaart
Chocoladesaus Smelt de chocolade au bain marie en giet er al roerend de slagroom bij. Los de...
Aantal personen: 12 » Keuken: Hollands
Toast Met Reuzenpaddenstoel
Verwarm de ovengrill voor. Borstel de champignons schoon en verwijder de stelen. Steek uit het...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Ratatouille
Pel en snipper de ui, snijd de aubergines, tomaten, peren, pompoentjes en paddestoelen in grote...
Aantal personen: 4 » Keuken: Frans