Alle recepten op een rijtje
Perenconfiture Met Amandelen
Snijd de geschilde peren in stukjes en vermeng ze goed met de Marmello en het druiven-en...
Aantal personen: 1 » Keuken: Hollands
Peren In Gekruide Wijn
Schil de peren, maar laat de steeltjes zitten. Steek in elke peer een kruidnagel. Zet de peren in...
Aantal personen: 8 » Keuken: Hollands
Pastinaaksoufflé
(8 kleine soufflés of 1 grote soufflé) Bereiding Was, schil en rasp de pastinaak en smoor het...
Aantal personen: 8 » Keuken: Hollands
Pastei Uit Aardepot
Basis Meng het zout door het speltmeel en wrijf er de boter door. Draai hierbij het mengsel...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Paprikachutney
Was de paprika's, verwijder de zaadlijsten en snijd ze in kleine stukjes. Pel de knoflook. Breng in...
Aantal personen: 1 » Keuken: Hollands
Paddestoelenchutney Met Walnoten
Borstel de paddestoelen schoon en snijd ze in flinke plakken. Pel de uien en snij ze in ringen....
Aantal personen: 1 » Keuken: Hollands
Paddenstoelenbroodschotel
Veeg de paddestoelen schoon met keukenpapier of een champignonborsteltje en snijd ze in plakjes....
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Paasbrood
Los de gist op in de lauwe melk en voeg de suiker en de koekkruiden er aan toe. Klop de eieren...
Aantal personen: 6 » Keuken: Hollands
Paarse Boerenkoolstamppot
Schil de aardappelen en snijd ze in vieren. Maak de boerenkool schoon, verwijder de harde nerven en...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Voorjaarssalade
Een basisdressing kan bestaan uit een mengsel van olie, azijn, suiker, peper en zout en kruiden...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Ovenschotel Met Varkensvlees En Bonen
Bak de spekreepjes en de gesnipperde ui 5 minuten in hete olie. Doe de in reepjes gesneden...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Overijsselse Kervelsoep
Los de bouillonblokjes op in een liter heet water. Doe het gehakt in een steelpannetje en klop het...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Broodschotel Met Appel En Rozijnen
Verwarm de melk met de kaneel, de citroenschilletjes en de helft van de suiker tot ze lauw is. Klop...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Oudhollandse Wentelteefjes
Snijd de harde korsten van de boterhammen af en snijd ze daarna schuin doormidden. Klop de eieren...
Aantal personen: 2 » Keuken: Hollands
Aardappelschotel
Snijd de gekookte aardappels in kleine blokjes, de ham en de uien in stukjes en de champignons in...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Omelet Met Toppen Van Tuinbonen
Was de toppen van de tuinbonen en laat ze goed uitlekken. Kluts de eieren met de melk in een kom en...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Oesterzwamsoep
Pel de sjalotten en snijd ze in ringetjes. Maak de oesterzwammen schoon en snijd ze in reepjes....
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Oerbrood Met Bospaddenstoelen
Snijd de kap van het oerbrood en hol het brood uit, waarbij minimaal een 2 cm dikke rand bewaard...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Walnoten/honingtaartje
Splits de eieren. Klop de dooiers met 100 gram poedersuiker los. Meng de walnoten op honing met het...
Aantal personen: 8 » Keuken: Hollands
Notarisappel In Notensiroop
Los de suiker op laag vuur in 250 ml water op. Schraap met de punt van een scherp mes het merg uit...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands