Alle recepten op een rijtje

Perenconfiture Met Amandelen

Snijd de geschilde peren in stukjes en vermeng ze goed met de Marmello en het druiven-en...

Aantal personen: 1 » Keuken: Hollands

Peren In Gekruide Wijn

Schil de peren, maar laat de steeltjes zitten. Steek in elke peer een kruidnagel. Zet de peren in...

Aantal personen: 8 » Keuken: Hollands

Pastinaaksoufflé

(8 kleine soufflés of 1 grote soufflé) Bereiding Was, schil en rasp de pastinaak en smoor het...

Aantal personen: 8 » Keuken: Hollands

Pastei Uit Aardepot

Basis Meng het zout door het speltmeel en wrijf er de boter door. Draai hierbij het mengsel...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Paprikachutney

Was de paprika's, verwijder de zaadlijsten en snijd ze in kleine stukjes. Pel de knoflook. Breng in...

Aantal personen: 1 » Keuken: Hollands

Paddestoelenchutney Met Walnoten

Borstel de paddestoelen schoon en snijd ze in flinke plakken. Pel de uien en snij ze in ringen....

Aantal personen: 1 » Keuken: Hollands

Paddenstoelenbroodschotel

Veeg de paddestoelen schoon met keukenpapier of een champignonborsteltje en snijd ze in plakjes....

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Paasbrood

Los de gist op in de lauwe melk en voeg de suiker en de koekkruiden er aan toe. Klop de eieren...

Aantal personen: 6 » Keuken: Hollands

Paarse Boerenkoolstamppot

Schil de aardappelen en snijd ze in vieren. Maak de boerenkool schoon, verwijder de harde nerven en...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Voorjaarssalade

Een basisdressing kan bestaan uit een mengsel van olie, azijn, suiker, peper en zout en kruiden...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Ovenschotel Met Varkensvlees En Bonen

Bak de spekreepjes en de gesnipperde ui 5 minuten in hete olie. Doe de in reepjes gesneden...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Overijsselse Kervelsoep

Los de bouillonblokjes op in een liter heet water. Doe het gehakt in een steelpannetje en klop het...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Broodschotel Met Appel En Rozijnen

Verwarm de melk met de kaneel, de citroenschilletjes en de helft van de suiker tot ze lauw is. Klop...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Oudhollandse Wentelteefjes

Snijd de harde korsten van de boterhammen af en snijd ze daarna schuin doormidden. Klop de eieren...

Aantal personen: 2 » Keuken: Hollands

Aardappelschotel

Snijd de gekookte aardappels in kleine blokjes, de ham en de uien in stukjes en de champignons in...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Omelet Met Toppen Van Tuinbonen

Was de toppen van de tuinbonen en laat ze goed uitlekken. Kluts de eieren met de melk in een kom en...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Oesterzwamsoep

Pel de sjalotten en snijd ze in ringetjes. Maak de oesterzwammen schoon en snijd ze in reepjes....

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Oerbrood Met Bospaddenstoelen

Snijd de kap van het oerbrood en hol het brood uit, waarbij minimaal een 2 cm dikke rand bewaard...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Walnoten/honingtaartje

Splits de eieren. Klop de dooiers met 100 gram poedersuiker los. Meng de walnoten op honing met het...

Aantal personen: 8 » Keuken: Hollands

Notarisappel In Notensiroop

Los de suiker op laag vuur in 250 ml water op. Schraap met de punt van een scherp mes het merg uit...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands