Alle recepten op een rijtje

Gevulde Hartige Appels

Verwarm de oven voor op 200 graden. Was de salie, snijd de ene helft fijn en bewaar de andere...

Aantal personen: 4 » Keuken: Anders

Groene Bonensalade

Dop de tuinbonen en doperwtjes en laat ze ongeveer 10 minuten koken. Haal de peultjes af en roerbak...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Griesmeelpudding Met Cranberrysaus

Kook de griesmeel volgens de aanwijzingen op de verpakking tot pudding. Spoel de puddingvorm om met...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Sinaasappel- Citroen Granita

Een granita – oorspronkelijk afkomstig uit Italië - is een bevroren mix van fruit, water en suiker....

Aantal personen: 4 » Keuken: Italiaans

Glühwein

Prik in een van de sinaasappels acht kruidnagels. Snijd van de andere sinaasappel de schil in...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Warme Appelsap

Doe het appelsap en de kaneelstokjes in een pan en verwarm dit op een laag vuurtje (niet laten...

Aantal personen: 8 » Keuken: Hollands

Gevulde Tomaatjes

Was de tomaatjes en snijd er kleine kapjes af. Hol ze voorzichtig uit met een theelepel en laat ze...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Gevuld Speculaas

Meng met een keukenmachine alle speculaasingrediënten goed door elkaar tot er een zacht, maar...

Aantal personen: 1 » Keuken: Hollands

Stoofpeertjes Van Gieser Wildeman

Zo gaat u te werk: Zet de hele, geschilde stoofperen (laat het steeltje eraan zitten) in een pan...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Stoemp

Deze stamppot is een luxe versie van het oorspronkelijke gerecht. De meest sobere uitvoering bevat...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Andijviestamppot Met Blauwe Kaas

Schil en was de aardappelen, snijd ze in stukken en leg ze in een ruime pan met een laag water....

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Steranijskwast

Een bijzonder alcoholvrij winterdrankje met typische winteringrediënten. Gezond, lekker en vooral...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Spinazie-brandnetelsoep

Roerbak de gewassen spinazie en brandneteltoppen in enkele minuten gaar en pureer de groenten met...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Speculaaspoppen

Voor vijf grote en tien kleine speculaaspoppen Bereidingswijze Roer de boter met de suiker, het...

Aantal personen: 1 » Keuken: Hollands

Speculaasfiguren

Snijd de boter in stukjes, doe die in een kom en voeg de overige ingrediënten toe. Kneed het geheel...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Twentse Boerenkoolschotel Met Prei

Schep 3 bolletjes stamppot in het midden van een warm bord, druk in een van de bolletjes met de...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Balkenbrij Met Pruimen Uit Twente

Verdeel de slablaadjes, aangemaakt met wat notendressing of een willekeurige lichte dressing over...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Geglazuurde Tulband

Bereid de cakemix volgens de aanwijzingen op de verpakking. Bak de cake in een licht ingevette...

Aantal personen: 6 » Keuken: Hollands

Tomatentapenade

Week de ansjovis 30 minuten lang in melk om ze te ontzouten. Halveer de knoflook, snipper het...

Aantal personen: 4 » Keuken: Spaans

Tomatenpizza Op Z'n Kop

Verhit in een koekenpan met anti-aanbaklaag 1 eetlepel olie en fruit de pancetta in ruim twee...

Aantal personen: 4 » Keuken: Italiaans