Alle recepten op een rijtje
Karameldrankje
Verwarm de melk samen met de fudge in een pannetje, maar laat het niet koken. Roer het geheel...
Aantal personen: 8 » Keuken: Hollands
Karamelappels
Steek door het midden van elke appel een satépen. Bekleed een bakplaat met aluminiumfolie en vet...
Aantal personen: 6 » Keuken: Hollands
Pudding
Snijd de sukade in kleine stukjes. Kook de gewassen krenten en rozijnen even gaar in een klein...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Kabeljauw Met Beukenzwamsaus
Maak de paddenstoelen schoon met keukenpapier of een borsteltje. Snijd indien nodig een klein...
Aantal personen: 2 » Keuken: Hollands
Kaasrol Met Gedroogde Cranberry’s
Roer de roomkaas luchtig met de citroenrasp en het citroensap. Meng er vervolgens de tijmblaadjes,...
Aantal personen: 6 » Keuken: Hollands
Warme Kruidenwijn - Hypocras
In de Middeleeuwen was deze warme kruidenwijn al favoriet bij de gegoede burgerij. Vernoemd naar...
Aantal personen: 4 » Keuken: Anders
Hete Bliksem Van Appels En Peren
Schil en was de aardappelen, snijd ze in stukken en leg ze in een ruime pan met een laag water....
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Heldere Wortelsoep
Laat in een pan een liter water met de bouillontabletten 15 minuten koken. Voeg daarna de koriander...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Schorsenerenrolletjes
Was en schil de schorseneren. Snijd ze daarna in stukken van ongeveer 10 centimeter en leg ze...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Gember Schorsenerensoep
Kook de schoongeboende, gewassen en nog niet geschilde schorseneren 10 minuten in ruim kokend water...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Sandwich Met Eiersalade
Bak de twee plakjes bacon uit in een koekenpan en laat ze afkoelen. Was de stengel van de lente-ui...
Aantal personen: 1 » Keuken: Hollands
Russische Zuurkool
Kook het klapstuk met een beetje zout in 2 uur gaar. Haal het vlees uit de pan en vervang het door...
Aantal personen: 4 » Keuken: Anders
Kervelsoep
Was de kervel en snijd of hak de bladeren zeer fijn. Smelt de boter op een zacht vuur en wel zo,...
Aantal personen: 2 » Keuken: Hollands
Kerstpudding
Kook de pudding volgens de aanwijzing op de verpakking. Spoel de puddingvorm eerst even om met koud...
Aantal personen: 8 » Keuken: Hollands
Romig Drankje
Klop het geel van vier eieren met vier eetlepels suiker tot het dik en bleek is. Voeg vier...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Speculaasbrokken
Snijd de boter in stukjes, doe die in een kom en voeg de overige ingrediënten toe, behalve de...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Soesjestoren Met Witte Chocolade
Breek de reep chocolade in stukjes en leg die in een kommetje. Laat de chocolade 30 seconden op een...
Aantal personen: 8 » Keuken: Hollands
Slagroom-kwarktaart Met Kersen
Bodem Beboter een springvorm (26 cm) en strooi wat bloem over de boter. Verwarm de oven voor op...
Aantal personen: 6 » Keuken: Hollands
Hartige Taartjes Met Siltonkaas
Verkruimel de stiltonkaas en vermeng deze in een ruime kom met 45 gram boter. Roer er de noten, de...
Aantal personen: 4 » Keuken: Frans
Groententaart
Zeef de bloem en een mespunt zout in een kom. Snijd de boter in kleine stukjes en kneed deze met uw...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands