Alle recepten op een rijtje

Karameldrankje

Verwarm de melk samen met de fudge in een pannetje, maar laat het niet koken. Roer het geheel...

Aantal personen: 8 » Keuken: Hollands

Karamelappels

Steek door het midden van elke appel een satépen. Bekleed een bakplaat met aluminiumfolie en vet...

Aantal personen: 6 » Keuken: Hollands

Pudding

Snijd de sukade in kleine stukjes. Kook de gewassen krenten en rozijnen even gaar in een klein...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Kabeljauw Met Beukenzwamsaus

Maak de paddenstoelen schoon met keukenpapier of een borsteltje. Snijd indien nodig een klein...

Aantal personen: 2 » Keuken: Hollands

Kaasrol Met Gedroogde Cranberry’s

Roer de roomkaas luchtig met de citroenrasp en het citroensap. Meng er vervolgens de tijmblaadjes,...

Aantal personen: 6 » Keuken: Hollands

Warme Kruidenwijn - Hypocras

In de Middeleeuwen was deze warme kruidenwijn al favoriet bij de gegoede burgerij. Vernoemd naar...

Aantal personen: 4 » Keuken: Anders

Hete Bliksem Van Appels En Peren

Schil en was de aardappelen, snijd ze in stukken en leg ze in een ruime pan met een laag water....

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Heldere Wortelsoep

Laat in een pan een liter water met de bouillontabletten 15 minuten koken. Voeg daarna de koriander...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Schorsenerenrolletjes

Was en schil de schorseneren. Snijd ze daarna in stukken van ongeveer 10 centimeter en leg ze...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Gember Schorsenerensoep

Kook de schoongeboende, gewassen en nog niet geschilde schorseneren 10 minuten in ruim kokend water...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Sandwich Met Eiersalade

Bak de twee plakjes bacon uit in een koekenpan en laat ze afkoelen. Was de stengel van de lente-ui...

Aantal personen: 1 » Keuken: Hollands

Russische Zuurkool

Kook het klapstuk met een beetje zout in 2 uur gaar. Haal het vlees uit de pan en vervang het door...

Aantal personen: 4 » Keuken: Anders

Kervelsoep

Was de kervel en snijd of hak de bladeren zeer fijn. Smelt de boter op een zacht vuur en wel zo,...

Aantal personen: 2 » Keuken: Hollands

Kerstpudding

Kook de pudding volgens de aanwijzing op de verpakking. Spoel de puddingvorm eerst even om met koud...

Aantal personen: 8 » Keuken: Hollands

Romig Drankje

Klop het geel van vier eieren met vier eetlepels suiker tot het dik en bleek is. Voeg vier...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Speculaasbrokken

Snijd de boter in stukjes, doe die in een kom en voeg de overige ingrediënten toe, behalve de...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Soesjestoren Met Witte Chocolade

Breek de reep chocolade in stukjes en leg die in een kommetje. Laat de chocolade 30 seconden op een...

Aantal personen: 8 » Keuken: Hollands

Slagroom-kwarktaart Met Kersen

Bodem Beboter een springvorm (26 cm) en strooi wat bloem over de boter. Verwarm de oven voor op...

Aantal personen: 6 » Keuken: Hollands

Hartige Taartjes Met Siltonkaas

Verkruimel de stiltonkaas en vermeng deze in een ruime kom met 45 gram boter. Roer er de noten, de...

Aantal personen: 4 » Keuken: Frans

Groententaart

Zeef de bloem en een mespunt zout in een kom. Snijd de boter in kleine stukjes en kneed deze met uw...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands