Alle recepten op een rijtje

Crostini Met Tapenade

Dep de ansjovis droog en pel de look. Laat de kappertjes uitlekken. Doe de ansjovisfilets,...

Aantal personen: 4 » Keuken: Italiaans

Rabarber- En Honingcompote

Verwarm de oven voor op 170°C. Schil de rabarber en snij hem in stukken van 2,5 cm lang....

Aantal personen: 8 » Keuken: Wereldkeuken

Tzatziki

Doe de komkommer, de knoflook, de munt, dille en de paprika in de kom van een keukenrobot. Laat...

Aantal personen: 4 » Keuken: Mediterraan

Rabarbersorbet

Schil en snij de rabarber in stukjes van 2,5 cm. Doe ze in een pan, voeg er een halve liter...

Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken

Tomatencompote Van Groene Tomaten

Snij de tomaten door en ontpit ze. Snij ze in plakjes en leg ze in een roestvrije stalen pot....

Aantal personen: 4 » Keuken: Italiaans

Zalmpasteitje Met Asperges

Schil de witte asperges en kook ze gedurende 10 min. in 1 liter water. Koel ze vervolgens in...

Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken

Gemarineerde Lamsbout

Verwijder het vet van de lamsbout. Meng in een kom de helft van de oregano, de tijm, de...

Aantal personen: 6 » Keuken: Wereldkeuken

Gekruide Courgettes Op Pakistaanse Wijze

Verhit de Solo in een stoofpan met dikke bodem en bak de ui in 4 minuten bruin. Voeg de in...

Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken

Pizza-focaccia Met Geitenkaas

Doe de bloem in een kom en voeg er de gist en de suiker aan toe. Maak een kuiltje in het midden...

Aantal personen: 4 » Keuken: Italiaans

Gegrilde Tonijn Met Groentesate's

Maak de primeurs schoon en blancheer ze. Spies de primeurs op een satéstokje , kruid met peper...

Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken

Asperges Op Italiaanse Wijze

Schil de asperges en kook ze gaar in licht gezouten water (afhankelijk van de dikte). Laat de...

Aantal personen: 4 » Keuken: Italiaans

Tonijntartaar Met Mangopuree

Meng de tonijn, de zeste en het sap van de limoen. Voeg de gehakte koriander en Solo Vloeibaar...

Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken

Kip Met Cola

Laat de cola, de suiker en de bruine fond inkoken tot de helft en voeg een scheutje limoensap,...

Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken

Lauwe Linzensla Met Geitenkaas

Bereid of verwarm de linzen volgens de richtlijnen op de verpakking. Laat ze uitlekken en hou...

Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken

Schelpjespasta Met Kipblokjes In Mascarponesaus

Snij de kipfilet in blokjes en bak ze krokant in wat Solo. Kruid met peper, zout, basilicum,...

Aantal personen: 4 » Keuken: Italiaans

Pasta In Een Tuintje Van Groente

Giet de Solo in een pannetje en voeg hierbij de saffraan, de kurkuma, de geperste look en de...

Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken

Salade Met Reuzengarnalen En Inktvisjes

Laat de kokosbonen 1 nacht weken. Kook ze nadien gaar in eigen nat. Giet de bonen af en zet...

Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken

Kipfilet Met Mascarponesaus

Voor de saus: Pel de tomaten en snij ze in kleine blokjes. Pel en hak de ui, het lookteentje en...

Aantal personen: 4 » Keuken: Italiaans

Winterse Ovenschotel Met Spek, Aardappelen En Prinsessenbonen

Kook de aardappelschijfjes en de bonen apart in water tot ze beetgaar zijn. Bak de spekblokjes...

Aantal personen: 6 » Keuken: Hollands

Crème Brulée Met Gekonfijte Tomaat En Een Basilicumsausje

Verwarm de oven voor op 150°C. Zet er een ovenvaste schaal in met water. Breng de melk aan...

Aantal personen: 4 » Keuken: Frans