Alle recepten op een rijtje
Crostini Met Tapenade
Dep de ansjovis droog en pel de look. Laat de kappertjes uitlekken. Doe de ansjovisfilets,...
Aantal personen: 4 » Keuken: Italiaans
Rabarber- En Honingcompote
Verwarm de oven voor op 170°C. Schil de rabarber en snij hem in stukken van 2,5 cm lang....
Aantal personen: 8 » Keuken: Wereldkeuken
Tzatziki
Doe de komkommer, de knoflook, de munt, dille en de paprika in de kom van een keukenrobot. Laat...
Aantal personen: 4 » Keuken: Mediterraan
Rabarbersorbet
Schil en snij de rabarber in stukjes van 2,5 cm. Doe ze in een pan, voeg er een halve liter...
Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken
Tomatencompote Van Groene Tomaten
Snij de tomaten door en ontpit ze. Snij ze in plakjes en leg ze in een roestvrije stalen pot....
Aantal personen: 4 » Keuken: Italiaans
Zalmpasteitje Met Asperges
Schil de witte asperges en kook ze gedurende 10 min. in 1 liter water. Koel ze vervolgens in...
Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken
Gemarineerde Lamsbout
Verwijder het vet van de lamsbout. Meng in een kom de helft van de oregano, de tijm, de...
Aantal personen: 6 » Keuken: Wereldkeuken
Gekruide Courgettes Op Pakistaanse Wijze
Verhit de Solo in een stoofpan met dikke bodem en bak de ui in 4 minuten bruin. Voeg de in...
Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken
Pizza-focaccia Met Geitenkaas
Doe de bloem in een kom en voeg er de gist en de suiker aan toe. Maak een kuiltje in het midden...
Aantal personen: 4 » Keuken: Italiaans
Gegrilde Tonijn Met Groentesate's
Maak de primeurs schoon en blancheer ze. Spies de primeurs op een satéstokje , kruid met peper...
Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken
Asperges Op Italiaanse Wijze
Schil de asperges en kook ze gaar in licht gezouten water (afhankelijk van de dikte). Laat de...
Aantal personen: 4 » Keuken: Italiaans
Tonijntartaar Met Mangopuree
Meng de tonijn, de zeste en het sap van de limoen. Voeg de gehakte koriander en Solo Vloeibaar...
Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken
Kip Met Cola
Laat de cola, de suiker en de bruine fond inkoken tot de helft en voeg een scheutje limoensap,...
Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken
Lauwe Linzensla Met Geitenkaas
Bereid of verwarm de linzen volgens de richtlijnen op de verpakking. Laat ze uitlekken en hou...
Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken
Schelpjespasta Met Kipblokjes In Mascarponesaus
Snij de kipfilet in blokjes en bak ze krokant in wat Solo. Kruid met peper, zout, basilicum,...
Aantal personen: 4 » Keuken: Italiaans
Pasta In Een Tuintje Van Groente
Giet de Solo in een pannetje en voeg hierbij de saffraan, de kurkuma, de geperste look en de...
Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken
Salade Met Reuzengarnalen En Inktvisjes
Laat de kokosbonen 1 nacht weken. Kook ze nadien gaar in eigen nat. Giet de bonen af en zet...
Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken
Kipfilet Met Mascarponesaus
Voor de saus: Pel de tomaten en snij ze in kleine blokjes. Pel en hak de ui, het lookteentje en...
Aantal personen: 4 » Keuken: Italiaans
Winterse Ovenschotel Met Spek, Aardappelen En Prinsessenbonen
Kook de aardappelschijfjes en de bonen apart in water tot ze beetgaar zijn. Bak de spekblokjes...
Aantal personen: 6 » Keuken: Hollands
Crème Brulée Met Gekonfijte Tomaat En Een Basilicumsausje
Verwarm de oven voor op 150°C. Zet er een ovenvaste schaal in met water. Breng de melk aan...
Aantal personen: 4 » Keuken: Frans