Alle recepten op een rijtje
Mossel Empanadas
Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius. Laat de plakjes bladerdeeg ontdooien. Verwarm de...
Aantal personen: 2 » Keuken: Hollands
Scampi Met Groenten, Tomatenjus En Basilicum
Snij de courgette, de paprika en de ui in kleine blokjes. Stoof ze kort in olijfolie en breng op...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Frisésalade Met Geroosterde Kip, Perzik En Appel
Verkruimel het blokje kippenbouillon in de Bertolli olijfolie. Strijk de kippenfilets in met...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Kaassalade Met Perensorbet
Schik de slablaadjes in aparte kommetjes. Voeg stukjes Roquefort, plakjes peer, pijnboompitten...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Oosterse Soep Van Wortelen En Kikkererwten
Was de groenten en maak ze schoon. Snij ze daarna in grote stukken. Spoel de kikkererwten onder...
Aantal personen: 4 » Keuken: Oosters
Rode Groentensoep Met Feta
Bereid de soep zoals aangegeven op de verpakking. giet in de kommetjes en versier met de...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Witte Groentensoep Met Garnalen
Bereid de soep zoals aangegeven op de verpakking . Snijd de champignons in plakjes en doe ze in...
Aantal personen: 2 » Keuken: Hollands
Gevulde Tomaten Met Spinazie-Boursin
Verwarm de oven voor op 200°C. Bereiding Snij het dekseltje van de tomaten (het kroontje mag er...
Aantal personen: 4 » Keuken: Frans
Gevulde Champignongs
Bak per persoon 1 reuzenpaddenstoel, een portobello, aan in wat margarine of olijfolie. Bereid...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Gevulde Courgette
Bereid het groentenpannetje zoals aangegeven op de verpakking. Dompel per persoon 1 kleine...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Lasagne Van Aubergines
Bereid het groentenpannetje zoals aangegeven op de verpakking. Snij een aubergine in de lengte...
Aantal personen: 4 » Keuken: Italiaans
Toastje Beenham
Snipper 1 ui en bak aan in een beetje margarine. Los het Knorr bouillonblokje op in 350 ml...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Linzensalade
Spoel 50 gram linzen en zet ze op in een halve liter water met het Knorr bouillonblokje. Kook ze...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Gevulde Aardappel
Schrob de aardappelen goed schoon en kook ze ongeveer 20-25 minuten gaar in de schil. Afgieten...
Aantal personen: 2 » Keuken: Hollands
Gevulde Abrikozen
Meng de Effi Natuur met de noten en breng op smaak met peper en zout. Halveer de abrikozen,...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Spinazie-kaasflapjes
Neem uit de diepvries spinazie in deelblokjes en vierkante bladerdeegvelletjes. Spreid per...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Gemarineerde Paprika Met Tonijn
Halveer de paprika's over de lengte. Neem de pitjes en de zaadlijsten eruit. Verhit Solo Bakken...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Pompoenroomsoep
Pel de ajuin en snij hem in grote stukken. Maak de pompoen schoon en snij het vruchtvlees in grote...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Slasoep
Schil de aardappelen en pel de knoflook. Pel en snipper de ui fijn. Stoof de ui in de boter...
Aantal personen: 4 » Keuken: Mediterraan
Inktvissalade
Spoel de inktvisjes grondig schoon en snij ze in beetklare stukken. Pel en pers de look in de...
Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken