Alle recepten op een rijtje

Banaantoffees

Verwarm de oven voor op 200 graden Spreid 2 vellen filodeeg uit op het werkvlak, bestrijk ze dun...

Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken

Kindertraktatie - Appellekkers

Smelt de boter in de maatkan in de magnetron (1 min op 600 Watt) Vet hiermee de Countess-vorm...

Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken

Appelmoes Anders - Met Gember

Was de appels zorgvuldige, verwijder de klokhuizen en snijd de appels in parten Breng ze met 1 dl...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Appelmoes

Appels schillen, in gelijke stukjes snijden 4 minuten afgedekt op 750 Watt in de magnetron zetten...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Aardbeiensoep II

Pureer de aardbeien met het sap van de citroen Meng de poedersuiker erdoor Garneer met een...

Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken

Aardbeiensoep

Pureer met de blender de aardbeien Verwarm de aardbeienpuree en voeg de wodka, suiker en...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Abrikozencrème

Bereidingswijze: - Los de gelatine op in het water - Mix de cottage cheese en zure room in...

Aantal personen: 1 » Keuken: Hollands

Aardbeienpavlova

Verwarm de oven voor op 140 graden Bekleed de bakplaat met bakpapier Doe de eiwitten met een...

Aantal personen: 8 » Keuken: Wereldkeuken

Oesterzwammen In De Oven

Neem vooral kleine oesterzwammen, die zijn minder taai dan grote. Snijd ze in kleine dunne plakjes...

Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken

Zalmtoast

Rooster toastbrood in de broodrooster. Leg daarop een plakje gerookte zalm en zet daarna nog even...

Aantal personen: 1 » Keuken: Hollands

Gerookte Zalmschotel

Op een bedje van geciseleerde spitskool en een klein beetje gemengde fruitsla schikken we enkele...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Parmaham Met Meloen

Alle soorten meloen zijn geschikt. Meestel gebruikt men Gallia-meloen of watermoeloen. Je snijdt de...

Aantal personen: 1 » Keuken: Wereldkeuken

Aardappel-haringsalade

Bereidingstijd: 15 minuten Bereiding 1. Schil de aardappelen en kook ze gaar in gezouten water....

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Tonijnsteak Met Kruidensaus

Hak de blaadjes van de peterselie fijn, maar hou wat opzij voor de garnering, hak de steeltjes...

Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken

Zuiderse Zalm In Papillotte

Snij vier stukken aluminium-folie ter grootte van ongeveer een a5 blad en strooi in het midden wat...

Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken

Scampi's Met Appeltjes In Kerrieroom

Pel de scampi's tot het staartstukje na en ontdoe ze van hun darmkanaaltje, kruid ze royaal met...

Aantal personen: 2 » Keuken: Hollands

Kabeljauwhaasje Met Blanke Botersaus

Snij de wortelen en de selder in brunoise en stoof ze even aan in een klontje boter. Smelt wat...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Tongrolletjes Uit De Oven

Stoof de fijngesneden wortel, sjalot en selder mooi aan in wat olijfolie gedurende 5 minuten en leg...

Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken

Tonijnsteak 'Provençale'

Leg de tonijnsteaks op een ruim bord en bestrooi ze met de tijmblaadjes, bedek met folie en laat...

Aantal personen: 4 » Keuken: Frans

Schelvis Uit De Oven

Ontvel en ontpit de tomaten en snij ze, samen met de ui, knoflook en paprika's in brunoise. Kook...

Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken