Alle recepten op een rijtje
Banaantoffees
Verwarm de oven voor op 200 graden Spreid 2 vellen filodeeg uit op het werkvlak, bestrijk ze dun...
Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken
Kindertraktatie - Appellekkers
Smelt de boter in de maatkan in de magnetron (1 min op 600 Watt) Vet hiermee de Countess-vorm...
Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken
Appelmoes Anders - Met Gember
Was de appels zorgvuldige, verwijder de klokhuizen en snijd de appels in parten Breng ze met 1 dl...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Appelmoes
Appels schillen, in gelijke stukjes snijden 4 minuten afgedekt op 750 Watt in de magnetron zetten...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Aardbeiensoep II
Pureer de aardbeien met het sap van de citroen Meng de poedersuiker erdoor Garneer met een...
Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken
Aardbeiensoep
Pureer met de blender de aardbeien Verwarm de aardbeienpuree en voeg de wodka, suiker en...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Abrikozencrème
Bereidingswijze: - Los de gelatine op in het water - Mix de cottage cheese en zure room in...
Aantal personen: 1 » Keuken: Hollands
Aardbeienpavlova
Verwarm de oven voor op 140 graden Bekleed de bakplaat met bakpapier Doe de eiwitten met een...
Aantal personen: 8 » Keuken: Wereldkeuken
Oesterzwammen In De Oven
Neem vooral kleine oesterzwammen, die zijn minder taai dan grote. Snijd ze in kleine dunne plakjes...
Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken
Zalmtoast
Rooster toastbrood in de broodrooster. Leg daarop een plakje gerookte zalm en zet daarna nog even...
Aantal personen: 1 » Keuken: Hollands
Gerookte Zalmschotel
Op een bedje van geciseleerde spitskool en een klein beetje gemengde fruitsla schikken we enkele...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Parmaham Met Meloen
Alle soorten meloen zijn geschikt. Meestel gebruikt men Gallia-meloen of watermoeloen. Je snijdt de...
Aantal personen: 1 » Keuken: Wereldkeuken
Aardappel-haringsalade
Bereidingstijd: 15 minuten Bereiding 1. Schil de aardappelen en kook ze gaar in gezouten water....
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Tonijnsteak Met Kruidensaus
Hak de blaadjes van de peterselie fijn, maar hou wat opzij voor de garnering, hak de steeltjes...
Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken
Zuiderse Zalm In Papillotte
Snij vier stukken aluminium-folie ter grootte van ongeveer een a5 blad en strooi in het midden wat...
Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken
Scampi's Met Appeltjes In Kerrieroom
Pel de scampi's tot het staartstukje na en ontdoe ze van hun darmkanaaltje, kruid ze royaal met...
Aantal personen: 2 » Keuken: Hollands
Kabeljauwhaasje Met Blanke Botersaus
Snij de wortelen en de selder in brunoise en stoof ze even aan in een klontje boter. Smelt wat...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Tongrolletjes Uit De Oven
Stoof de fijngesneden wortel, sjalot en selder mooi aan in wat olijfolie gedurende 5 minuten en leg...
Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken
Tonijnsteak 'Provençale'
Leg de tonijnsteaks op een ruim bord en bestrooi ze met de tijmblaadjes, bedek met folie en laat...
Aantal personen: 4 » Keuken: Frans
Schelvis Uit De Oven
Ontvel en ontpit de tomaten en snij ze, samen met de ui, knoflook en paprika's in brunoise. Kook...
Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken