Alle recepten op een rijtje

Quiche Met Kerstomaat

Snijd de tomaatjes middendoor, snij de basilicum in reepjes, hou wat opzij voor de...

Aantal personen: 4 » Keuken: Frans

Tortilla De Patatas

Schil de aardappelen, snij ze in plakjes van zo'n halve cm dik. Verwarm in een diepe, liefst...

Aantal personen: 4 » Keuken: Spaans

Cavaillon Met Ganda

Snij de cavaillon in 'maantjes' verwijder de pitten en schil. Verwijder de zwoerd van de ham en...

Aantal personen: 1 » Keuken: Wereldkeuken

Toast Met Kwartel

Smelt een klontje boter in de (kleine gepaste) pan en laat het bruin worden, kruid de kwartel met...

Aantal personen: 1 » Keuken: Anders

Portugese Sardines

Maak de sardientjes schoon, spoel onder ruim koud stromend water en dep vervolgens droog. De...

Aantal personen: 2 » Keuken: Mediterraan

Scampi's In Spinazie

Dit lepelhapje gaat uitstekend bij het aperitief en kan ook in kleine schaaltjes geserveerd worden...

Aantal personen: 1 » Keuken: Wereldkeuken

Gegrilde Lamsribbetjes

Meng de kruiden met wat olijfolie en strijk hiermee de ribbetjes in, laat een uurtje rusten in de...

Aantal personen: 6 » Keuken: Wereldkeuken

Krentenbolletjes

Ingrediënten voor 10 stuks: Meng het all in bloem met het water en kneed dit 20 minuten met de...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Pittige Kippenhapjes

Snijd de vleugeltjes middendoor, neem het dikste gedeelte en duw hier het vlees helemaal naar voren...

Aantal personen: 12 » Keuken: Wereldkeuken

Mediterrane Hamburgers

Doe het gehakt in een ruime kom en meng er de gedroogde tomaten, knoflook, Parmezaanse kaas, de...

Aantal personen: 4 » Keuken: Mediterraan

Kikkerbilletjes Met Ouzo

Ontdooi de kikkerbilletjes enkele uren van tevoren en dep ze droog. Kruid met peper en zout en...

Aantal personen: 2 » Keuken: Anders

Broodpudding

Breek het brood in stukjes en overgiet het met het koffie/water mengsel. Meng goed onder elkaar en...

Aantal personen: 6 » Keuken: Wereldkeuken

Pita Van Kip Met Knoflooksaus

Mix de ingrediënten voor de saus met een staafmixer en bewaar koel. Bak het kippenvlees in boter...

Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken

Spaanse Gehaktballetjes

Snipper de ui en knoflook fijn en fruit deze aan in wat olijfolie tot ze glazig zijn. Doe het...

Aantal personen: 4 » Keuken: Spaans

Mini Kalkoenbrochette

Voor de marinade, klop de sojasaus op met de kerriepoeder en het limoensap, vervolgens met de...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Asperges Met Ei & Gandaham

Kook of stoom de asperges al denté in licht gezouten water. Neem een scheutje van het kookvocht...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Kipfilet In 'Westmalle Trappist'

Snij de kipfilets in mooie blokjes, schraap de wortelen en snij ze in schijfjes, haal de 'partjes'...

Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken

Orloff Rolletjes In 'Achel Trappist'

Snijd het varkensgebraad in dunne plakken en sla ze eventueel nog iets platter met een breed mes,...

Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken

Parelhoen In 'Leffe Bruin'

Snijd de parelhoen in stukken, laat een klontje boter smelten in bijzijn van wat olijfolie, kruid...

Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken

Balletjes In 'Leffe Bruin'

Doe het brood in de cutter en maal het fijn. Plet het gehakt mooi open en voeg er het...

Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken