Alle recepten op een rijtje
Quiche Met Kerstomaat
Snijd de tomaatjes middendoor, snij de basilicum in reepjes, hou wat opzij voor de...
Aantal personen: 4 » Keuken: Frans
Tortilla De Patatas
Schil de aardappelen, snij ze in plakjes van zo'n halve cm dik. Verwarm in een diepe, liefst...
Aantal personen: 4 » Keuken: Spaans
Cavaillon Met Ganda
Snij de cavaillon in 'maantjes' verwijder de pitten en schil. Verwijder de zwoerd van de ham en...
Aantal personen: 1 » Keuken: Wereldkeuken
Toast Met Kwartel
Smelt een klontje boter in de (kleine gepaste) pan en laat het bruin worden, kruid de kwartel met...
Aantal personen: 1 » Keuken: Anders
Portugese Sardines
Maak de sardientjes schoon, spoel onder ruim koud stromend water en dep vervolgens droog. De...
Aantal personen: 2 » Keuken: Mediterraan
Scampi's In Spinazie
Dit lepelhapje gaat uitstekend bij het aperitief en kan ook in kleine schaaltjes geserveerd worden...
Aantal personen: 1 » Keuken: Wereldkeuken
Gegrilde Lamsribbetjes
Meng de kruiden met wat olijfolie en strijk hiermee de ribbetjes in, laat een uurtje rusten in de...
Aantal personen: 6 » Keuken: Wereldkeuken
Krentenbolletjes
Ingrediënten voor 10 stuks: Meng het all in bloem met het water en kneed dit 20 minuten met de...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Pittige Kippenhapjes
Snijd de vleugeltjes middendoor, neem het dikste gedeelte en duw hier het vlees helemaal naar voren...
Aantal personen: 12 » Keuken: Wereldkeuken
Mediterrane Hamburgers
Doe het gehakt in een ruime kom en meng er de gedroogde tomaten, knoflook, Parmezaanse kaas, de...
Aantal personen: 4 » Keuken: Mediterraan
Kikkerbilletjes Met Ouzo
Ontdooi de kikkerbilletjes enkele uren van tevoren en dep ze droog. Kruid met peper en zout en...
Aantal personen: 2 » Keuken: Anders
Broodpudding
Breek het brood in stukjes en overgiet het met het koffie/water mengsel. Meng goed onder elkaar en...
Aantal personen: 6 » Keuken: Wereldkeuken
Pita Van Kip Met Knoflooksaus
Mix de ingrediënten voor de saus met een staafmixer en bewaar koel. Bak het kippenvlees in boter...
Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken
Spaanse Gehaktballetjes
Snipper de ui en knoflook fijn en fruit deze aan in wat olijfolie tot ze glazig zijn. Doe het...
Aantal personen: 4 » Keuken: Spaans
Mini Kalkoenbrochette
Voor de marinade, klop de sojasaus op met de kerriepoeder en het limoensap, vervolgens met de...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Asperges Met Ei & Gandaham
Kook of stoom de asperges al denté in licht gezouten water. Neem een scheutje van het kookvocht...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Kipfilet In 'Westmalle Trappist'
Snij de kipfilets in mooie blokjes, schraap de wortelen en snij ze in schijfjes, haal de 'partjes'...
Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken
Orloff Rolletjes In 'Achel Trappist'
Snijd het varkensgebraad in dunne plakken en sla ze eventueel nog iets platter met een breed mes,...
Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken
Parelhoen In 'Leffe Bruin'
Snijd de parelhoen in stukken, laat een klontje boter smelten in bijzijn van wat olijfolie, kruid...
Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken
Balletjes In 'Leffe Bruin'
Doe het brood in de cutter en maal het fijn. Plet het gehakt mooi open en voeg er het...
Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken