Alle recepten op een rijtje

Duifje In 'Westmalle Bruin'
Doe het broodkruim, de druiven en het gehakt in een keukenrobot of cutter en maal/meng alles goed...
Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken

Kalkoenstoverij Met 'Corsendonck'
Kruid het vlees met zwarte peper en zout en bak het mooi aan in boter, bestrooi vervolgens met 1 el...
Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken

Blinde Vinken In 'Chimay Trappist'
Overgiet de pruimen met het Trappistenbier en laat zo'n dik uur staan. Smelt een klont boter met...
Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken

Goulash In 'Rochefort Trappist'
Braad het vlees mooi bruin in boter, kruid met peper en zout en strooi er de goulashkruiden over....
Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken

Konijn In 'Kriekbier'
Snijd het konijn in stukken, wentel ze door het bloem en laat ze samen met de ui ringen op hoog...
Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken

Stoofkarbonaden In 'Maredsous'
Bak de stoofkarbonaden mooi aan in boter, kruid met wat zout en strooi er de paprika over, meng...
Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken

Konijn In Leffe Bruin
Smelt een flinke klont boter in een ruime pan en fruit hierin de spekblokjes kort aan. Neem uit de...
Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken

Paardeworstjes In Leffe Bruin
750 Smelt wat boter en bak daarin de worstjes licht aan. Strooi er de ui en knoflook over en laat...
Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken

Fazant In 'Palm'
Braad de fazanten aan in flink wat boter, zet ze nadien in de oven en laat ze gedurende 45 minuten...
Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken

Varkenshaasje In 'De Koninck'
Snijd het varkenshaasje in dikke medaillons. Bak ze even aan en kruidt met peper en zout, temper...
Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken

Stoverij In Rochefort Trappist
Kruid het vlees en bak het bruin in de pan. breng het over in een hoge brede braadpan en over...
Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken

Kip In Westmalle Trappist
Snij de kipfilets in mooie blokjes, schraap de wortelen en snij ze in schijfjes, haal de 'partjes'...
Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken

Chocoladerol Met Mango
Klop de eieren met de suiker met een elektrische klopper of keukenrobot gedurende 20 minuten...
Aantal personen: 6 » Keuken: Hollands

Rijstpap Met Appeltjes
Breng de melk aan de kook samen met de kaneelstol, vanillesuiker, saffraan en een snuifje...
Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken

Kiwicréme Met Vanillesaus
Schil de kiwi's en pureer ze samen met de suiker. Klop (voor de vanillesaus) de eierdooiers, de...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Cake
Klop de eieren met de suiker tenminste 15 minuten tot het mengsel schuimig is en witachtig...
Aantal personen: 8 » Keuken: Hollands

Sorbet Van Passievrucht
Kook het water met de suiker, voeg de wijn en het citroensap toe en laat even zachtjes...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Honing Gebak
Meng de honing, de losgeklopte eieren, het sinaasappelsap, de (gesmolten) boter en de specerijen in...
Aantal personen: 6 » Keuken: Hollands

Biscotti
Doe de eieren in een ruime mengkom en voeg er de geraspte citroenschil aan toe. Voeg ook de...
Aantal personen: 4 » Keuken: Italiaans

Chocolade Taart
Breek de chocolade in stukjes en doe ze, samen met het water en de boter in een afsluitbare pot,...
Aantal personen: 8 » Keuken: Frans