Alle recepten op een rijtje

Knakworstbloemen

1. Snijd alle knakworsten doormidden en snijd elke helft dan in de lengte tot halverwege het...

Aantal personen: 20 » Keuken: Hollands

Tomatensoep Met Sneeuwballen

Bijna alle kinderen zijn gek op tomatensoep. Bij dit heerlijke voorgerecht krijgt elk kind een...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Met Andijvie Gevulde Pannenkoekjes

Grill voorverwarmen op hoogste stand. Noten hakken. Noten in droge koekenpan lichtbruin roosteren....

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Huzarensalade

Eieren in ca. 10 minuten hard koken. Aardappelen schillen, wassen en in blokjes snijden. In pan met...

Aantal personen: 8 » Keuken: Hollands

Zomerstamppotje Met Italiaanse Gehaktballetjes

Aardappels schillen, wassen en in gelijke stukken snijden. Aardappels in weinig water in ca. 20...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Salade Voor De Kids

Eieren in ca. 10 minuten hard koken. Intussen komkommer wassen, overdwars halveren en in plakjes...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Boerenomelet

In grote koekenpan met anti-aanbaklaag boter verhitten. Spek en groenten al omscheppend ca. 5...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Winterfruit Uit De Wok

Besprenkel de schijfjes appel en peer met citroensap. Verhit de boter in een wok en roerbak het...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Appelpartjes In Siroop Met Vanillekwark

Appels schillen, klokhuizen verwijderen en appels in dunne partjes snijden. In een droge koekenpan...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Flensjes Met Warme Appel En Kaneelijs

Pannenkoekenmix in kom doen. Helft van melk toevoegen en met garde tot glad beslag roeren. Rest van...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Roomrijstpudding Met Warme Kersensaus

Kook in een pan de melk, rijst en vanillesuiker tot pap volgens de aanwijzingen op de verpakking...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Knapperig Flensje Met Slagroomijs En Gemarineerde Aardbeien

Limoen schoonboenen en groen schil er af raspen. Limoen uitpersen. In kom limoensap, limoenrasp,...

Aantal personen: 6 » Keuken: Hollands

Jan In De Zak

Rozijnen wassen en goed laten uitlekken. In grote pan ruim water aan de kook brengen. Op bodem van...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Winterfruit Pannenkoekjes

Appel en peer schillen en in 4 parten snijden. Klokhuizen verwijderen. Appelparten in 3 plakjes...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Gevulde Pepernoten

Oven voorverwarmen op 175 °C of gasovenstand 3. In keukenmachine of met mixer boter mengen met 2...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Poffertjes Met Roomijs En Warme Kersensaus

Kersen in zeef laten uitlekken, sap opvangen. In steelpan kersensap met port en kaneelstokje aan de...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

IJs Met Speculaasroom En Warme Kersen

Kersen met vocht aan de kook brengen. Aardappelzetmeel losroeren met 1 eetlepel water en door...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Warme Appel Met Gembervla

In pannetje 400 ml water en suiker verwarmen. Helft van gemberbolletjes fijnsnipperen, samen met 2...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Geurige Appeltjes Met Kaneel Uit De Oven

Oven voorverwarmen op 200 °C. Sinaasappel schoonboenen, schil eraf raspen en vrucht uitpersen. In...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Appelkruimeltoetje

Oven voorverwarmen op 200 °C. Appels schillen, klokhuis verwijderen en appels in stukjes snijden....

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands