Alle recepten op een rijtje
Stamppot Andijvie
Breng in een grote pan een laagje van 5 cm water met ½ theelepel zout aan de kook. Schil de...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Spinaziepannenkoeken Met Pijnboompitten
Was de spinazie en laat de groente in een vergiet uitlekken. Verwijder het vliesje van de knoflook...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Spinazie-fetaflapjes
Warm de oven voor op 200° C. Laat de diepvriesspinazie in een pan op klein vuur ontdooien. Leg...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Rijst Salade
Verwijder het vliesje van de knoflook en pers het teentje uit boven de feta. Schep dit door de...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Quorn Met Snijbonen En Perzik
Hak de pinda’s grof. Maak het gerecht op smaak met peper en zout en eventueel wat ketjap. Strooi...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Noten Omelet
Hak de noten klein. Was de kruiden en knip ze klein. Klop in een grote kom de eieren met de...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Pizza Van Brood
Besmeer het brood met de tomatenketchup. Was de tomaten, snijd ze in plakken en verdeel ze...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Pittige Gehaktballetjes
Snijd de korstjes van het brood en verkruimel het brood. Laat het brood in 4 eetlepels water of...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Rozemarijnaardappelen Met Spek
Bak het spek in een braadpan langzaam bruin en knapperig. Verwijder het vliesje van de knoflook...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Lekker En Snel - Rijst Met Vlees En Sperzieboontjes
Maak de uien schoon en snijd ze klein. Was de tomaten en snijd ze in stukjes. Haal de puntjes...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Spitskool Met Gehakt
Verwijder de buitenste bladeren van de spitskool. Snijd de kool in de lengte door. Snijd de harde...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Tartaartjes Met Ui Of Tomaat
Maak de ui schoon en snijd hem in dunne ringen of was de tomaten en snijd ze in plakken. ...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Vlees Met Gorgonzolasaus
Snijd met een scherp mes het vlees in plakjes. Verwarm de olie in een pan en bak het vlees in...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Zuurkoolgoulash
Snijd de hamlappen in blokjes en bestrooi ze met peper en zout. Maak de uien en de knoflook...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Aardappelen In Boursin En Bosuitjes
Bereidingstijd: 30 minuten Kook de aardappels gaar in licht gezouten water. Laat boter heet...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Aardappel- Groentespiesjes Voor Op De Barbeque
Bereidingstijd: 45 minuten Snijd een courgette in stukjes van 5 cm en die weer in reepjes...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Curry Saus
Bereidingstijd: 15 minuten Stoof de sjalotten en appel aan in een beetje boter voeg goed wat...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Champignons Saus
Bereidingstijd: 20 minuten Stoof de champignons en tomaat aan zeer goed kruiden, voeg porto en...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Kleurige Kruidensaus - Lekker Bij Vis Of Kipfilet
Laat de Amsterdamse uien in een vergiet uitlekken en dep ze met keukenpapier droog. Snijd uien in...
Aantal personen: 8 » Keuken: Hollands
Mini Clubsandwiches
Besmeer alle toastbroodjes met wat mayonaise. Beleg de helft van de toastbroodjes met een klein...
Aantal personen: 8 » Keuken: Hollands