Alle recepten op een rijtje

Stamppot Andijvie

Breng in een grote pan een laagje van 5 cm water met ½ theelepel zout aan de kook. Schil de...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Spinaziepannenkoeken Met Pijnboompitten

Was de spinazie en laat de groente in een vergiet uitlekken. Verwijder het vliesje van de knoflook...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Spinazie-fetaflapjes

Warm de oven voor op 200° C. Laat de diepvriesspinazie in een pan op klein vuur ontdooien. Leg...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Rijst Salade

Verwijder het vliesje van de knoflook en pers het teentje uit boven de feta. Schep dit door de...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Quorn Met Snijbonen En Perzik

Hak de pinda’s grof. Maak het gerecht op smaak met peper en zout en eventueel wat ketjap. Strooi...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Noten Omelet

Hak de noten klein. Was de kruiden en knip ze klein. Klop in een grote kom de eieren met de...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Pizza Van Brood

Besmeer het brood met de tomatenketchup. Was de tomaten, snijd ze in plakken en verdeel ze...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Pittige Gehaktballetjes

Snijd de korstjes van het brood en verkruimel het brood. Laat het brood in 4 eetlepels water of...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Rozemarijnaardappelen Met Spek

Bak het spek in een braadpan langzaam bruin en knapperig. Verwijder het vliesje van de knoflook...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Lekker En Snel - Rijst Met Vlees En Sperzieboontjes

Maak de uien schoon en snijd ze klein. Was de tomaten en snijd ze in stukjes. Haal de puntjes...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Spitskool Met Gehakt

Verwijder de buitenste bladeren van de spitskool. Snijd de kool in de lengte door. Snijd de harde...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Tartaartjes Met Ui Of Tomaat

Maak de ui schoon en snijd hem in dunne ringen of was de tomaten en snijd ze in plakken. ...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Vlees Met Gorgonzolasaus

Snijd met een scherp mes het vlees in plakjes. Verwarm de olie in een pan en bak het vlees in...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Zuurkoolgoulash

Snijd de hamlappen in blokjes en bestrooi ze met peper en zout. Maak de uien en de knoflook...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Aardappelen In Boursin En Bosuitjes

Bereidingstijd: 30 minuten Kook de aardappels gaar in licht gezouten water. Laat boter heet...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Aardappel- Groentespiesjes Voor Op De Barbeque

Bereidingstijd: 45 minuten Snijd een courgette in stukjes van 5 cm en die weer in reepjes...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Curry Saus

Bereidingstijd: 15 minuten Stoof de sjalotten en appel aan in een beetje boter voeg goed wat...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Champignons Saus

Bereidingstijd: 20 minuten Stoof de champignons en tomaat aan zeer goed kruiden, voeg porto en...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Kleurige Kruidensaus - Lekker Bij Vis Of Kipfilet

Laat de Amsterdamse uien in een vergiet uitlekken en dep ze met keukenpapier droog. Snijd uien in...

Aantal personen: 8 » Keuken: Hollands

Mini Clubsandwiches

Besmeer alle toastbroodjes met wat mayonaise. Beleg de helft van de toastbroodjes met een klein...

Aantal personen: 8 » Keuken: Hollands