Alle recepten op een rijtje

Flinterdunne Breydelhamrollade Met Julienne Witlof En Bieslooksaus

* Snijd het witlof in de lengte door en verwijder de harde kern. Snijd de stronkjes vervolgens in...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Filetlapjes Gevuld Met Pestogehakt

Bereidingstijd: 30 min. 1. Doe de bloem in een diep bord. Klop in een ander diep bord het ei met...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Fruitsalade

- Snijd de ananas overlangs in 4 parten en snijd het vruchtvlees eruit. - Snijd de harde kern uit...

Aantal personen: 2 » Keuken: Hollands

Erwtensoep

Voorbereidingstijd: 90 min. Bereidingstijd: 45 min. Breng in een ruime soeppan 1½ liter water...

Aantal personen: 6 » Keuken: Hollands

Paprika Met Draadjesvlees

Een oude klassieker: Draadjesvlees (runder stoofvlees) in een lichte roomsaus met paprika. Dit...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Karbonades Met Frisse Salade

Voorbereidingstijd: 20 min. Bereidingstijd: 15 min. 1. Roer 2 eetlepels van de olie met de...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Champignon-Risottokoeken

Breng de bouillon aan de kook, zet het vuur laag en laat hem (met de deksel op de pan) tot gebruik...

Aantal personen: 2 » Keuken: Hollands

Walnotencake

Boter smelten, basterd en eieren toevoegen, kort mixen Zout, kaneel,vanillesuiker,bakpoeder en...

Aantal personen: 8 » Keuken: Hollands

Broodje Makreel

Was en snij de sla en de tomaten. Maak een vinigraitte van de 2/3 olie, 1/3 citroensap, zout en wat...

Aantal personen: 2 » Keuken: Hollands

Aardappelpuree Met Ragout Van Zeevruchten

Maak 1 kg puree volgens de aanwijzingen op de verpakking (gebruik om het spuiten te...

Aantal personen: 8 » Keuken: Hollands

Bonen Zonder Vlees

Fruit ui en knoflook in de boter goudgeel. Voeg chilipoeder toe en laat even meebakken, en dan...

Aantal personen: 2 » Keuken: Hollands

Bloemkoolsalade Met Tonijn

Maak de bloemkool schoon en verdeel hem in kleine roosjes. Kook de bloemkool in ruim kokend water...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Bleekselderij Met Kaassaus

Kook de bleekselderij 20 min. in de bouillon. Voor de saus: meng de olie en bloem in een pannetje...

Aantal personen: 2 » Keuken: Hollands

Kaas Ui Hapjes

Bladerdeeg in voorverwarmde oven blind afbakken, dat wil zeggen de bladerdeeg bedekken met...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Basilicumsoep Met Zalm En Crostini's

Verwarm de oven voor op de grillstand. Was en pluk de blaadjes van de basilicum. Snij de basilicum...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Basilicum-ananas-ijs

Alles in de staafmixer goed mengen. Op smaak brengen met suiker en citroensap. Het mengsel...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Bananenijs

De banaan fijnprakken en een beetje citroensap erover druppelen. Slagroom met de suiker en...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Avocado Met Tonijn

Bereid dit voorgerecht minstens 2 uur op voorhand. Snijd de avocado's in 2-en en haal het...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Asperges Met Yoghurt-mosterddressing

Doe alle ingrediënten voor de dressing in een kom en meng deze goed. Was de asperges en kook of...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Asperge-Crème-Soep Met Croutons

Voor 1,5 liter soep - Gebruik het kookwater, de stukjes en eventueel overgebleven asperges als...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands