Alle recepten op een rijtje
Flinterdunne Breydelhamrollade Met Julienne Witlof En Bieslooksaus
* Snijd het witlof in de lengte door en verwijder de harde kern. Snijd de stronkjes vervolgens in...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Filetlapjes Gevuld Met Pestogehakt
Bereidingstijd: 30 min. 1. Doe de bloem in een diep bord. Klop in een ander diep bord het ei met...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Fruitsalade
- Snijd de ananas overlangs in 4 parten en snijd het vruchtvlees eruit. - Snijd de harde kern uit...
Aantal personen: 2 » Keuken: Hollands
Erwtensoep
Voorbereidingstijd: 90 min. Bereidingstijd: 45 min. Breng in een ruime soeppan 1½ liter water...
Aantal personen: 6 » Keuken: Hollands
Paprika Met Draadjesvlees
Een oude klassieker: Draadjesvlees (runder stoofvlees) in een lichte roomsaus met paprika. Dit...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Karbonades Met Frisse Salade
Voorbereidingstijd: 20 min. Bereidingstijd: 15 min. 1. Roer 2 eetlepels van de olie met de...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Champignon-Risottokoeken
Breng de bouillon aan de kook, zet het vuur laag en laat hem (met de deksel op de pan) tot gebruik...
Aantal personen: 2 » Keuken: Hollands
Walnotencake
Boter smelten, basterd en eieren toevoegen, kort mixen Zout, kaneel,vanillesuiker,bakpoeder en...
Aantal personen: 8 » Keuken: Hollands
Broodje Makreel
Was en snij de sla en de tomaten. Maak een vinigraitte van de 2/3 olie, 1/3 citroensap, zout en wat...
Aantal personen: 2 » Keuken: Hollands
Aardappelpuree Met Ragout Van Zeevruchten
Maak 1 kg puree volgens de aanwijzingen op de verpakking (gebruik om het spuiten te...
Aantal personen: 8 » Keuken: Hollands
Bonen Zonder Vlees
Fruit ui en knoflook in de boter goudgeel. Voeg chilipoeder toe en laat even meebakken, en dan...
Aantal personen: 2 » Keuken: Hollands
Bloemkoolsalade Met Tonijn
Maak de bloemkool schoon en verdeel hem in kleine roosjes. Kook de bloemkool in ruim kokend water...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Bleekselderij Met Kaassaus
Kook de bleekselderij 20 min. in de bouillon. Voor de saus: meng de olie en bloem in een pannetje...
Aantal personen: 2 » Keuken: Hollands
Kaas Ui Hapjes
Bladerdeeg in voorverwarmde oven blind afbakken, dat wil zeggen de bladerdeeg bedekken met...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Basilicumsoep Met Zalm En Crostini's
Verwarm de oven voor op de grillstand. Was en pluk de blaadjes van de basilicum. Snij de basilicum...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Basilicum-ananas-ijs
Alles in de staafmixer goed mengen. Op smaak brengen met suiker en citroensap. Het mengsel...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Bananenijs
De banaan fijnprakken en een beetje citroensap erover druppelen. Slagroom met de suiker en...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Avocado Met Tonijn
Bereid dit voorgerecht minstens 2 uur op voorhand. Snijd de avocado's in 2-en en haal het...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Asperges Met Yoghurt-mosterddressing
Doe alle ingrediënten voor de dressing in een kom en meng deze goed. Was de asperges en kook of...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Asperge-Crème-Soep Met Croutons
Voor 1,5 liter soep - Gebruik het kookwater, de stukjes en eventueel overgebleven asperges als...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands