Alle recepten op een rijtje

Peultjes Met Oesterzwammen

Voorbereiden ca. 15 minuten, bereiden ca. 5 minuten. Oesterzwammen schoonvegen met keukenpapier...

Aantal personen: 2 » Keuken: Hollands

Gehaktburger Met Nootjes

Maal of hak de noten fijn, maar niet al te fijn. Hak de ui zeer fijn. Doe noten, ui, meel en...

Aantal personen: 1 » Keuken: Hollands

Paddestoelensoep

Bereidings duur: ca. 15 minuten In fluitketel of pan 7 dl water aan de kook brengen intussen...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Mozzarella Met Citroen

Leg de mozzarella op een bordje en sprenkel er de citroenschil, peper, zout, citroensap en...

Aantal personen: 2 » Keuken: Hollands

Mosterdsoep

Maak van de boter en de bloem een roux en laat hem 10 minuten op laag vuur garen. Verwarm de...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Mixed Barbecue

Voorbereidingstijd: 120 min. Bereidingstijd: 15 min. 1. Pel en pers de knoflook boven een kom....

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Minestrone-vissoep

Bereid de soep volgens de aanwijzingen op de verpakking, maar gebruik 2 dl water extra. Voeg, zodra...

Aantal personen: 2 » Keuken: Hollands

Marsepein

Leg de amandelen een paar tellen in kokend water en houd ze daarna onder de koude kraan. Wrijf de...

Aantal personen: 1 » Keuken: Hollands

Macaroni Met Bruine Bonen

Kook de macaroni gaar volgens de bereiding op de verpakking. Breng in een pannetje water aan de...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Lychee-kokos Dessert

Kokos-laagje: Breng de melk aan de kook met de griesmeel, kokosrasp, suiker en een beetje...

Aantal personen: 2 » Keuken: Hollands

Linzensoep

Voor ca. 3 l. soep: Een pak linzen heb ik gekookt in 2 liter water en de groenten. Verder heb ik...

Aantal personen: 6 » Keuken: Hollands

Aspergesalade Met Romige Kappertjes Dressing

Was en pluk de kropslaharten, maak ze goed droog en verdeel ze over de borden. Snijd de groene en...

Aantal personen: 8 » Keuken: Hollands

Lamskroon Met Gegrilde Koolrabi En Gesmoorde Radijs

Verwarm de oven voor op 190 graden. Snij de lamsracks vanaf de bovenkant tussen de botjes een...

Aantal personen: 6 » Keuken: Hollands

Berliner Bollen

100 ml. melk lauwwarm verwarmen. De gist in de melk brokkelen en goed verroeren. Met 150 g. meel...

Aantal personen: 2 » Keuken: Hollands

Kokosflensjes

Maak van bloem, kokosmelk, ei en zout een glad beslag. Laat het beslag een kwartiertje staan en...

Aantal personen: 2 » Keuken: Hollands

Hollandse Garnalen In Filodeegschaaltje

Laat het filodeeg volgens de aanwijzingen op het pak ontdooien.Verwarm de oven voor op 200 °C....

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Kervelsoep Met Oesterzwammen

In een pan 1 liter water aan de kook brengen. Intussen de oesterzwammen schoonvegen met...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Kabeljauwfilet Met Mosterdsaus

Snijd de visfilet in 2 gelijke stukken en leg die in een schaal. Pers 1 limoentje (of een halve...

Aantal personen: 2 » Keuken: Hollands

Kabeljauw-loempia

Snij de kabeljauw in 4 gelijke stukken. Laat de loempiavellen ontdooien en smeer ze in met water....

Aantal personen: 2 » Keuken: Hollands

Kabeljauw Met Tuinbonen En Asperges

Gebruik verse jonge en niet te grote tuinbonen. Dop ze en blancheert 1 minuut in gezouten kokend...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands