Alle recepten op een rijtje
Peultjes Met Oesterzwammen
Voorbereiden ca. 15 minuten, bereiden ca. 5 minuten. Oesterzwammen schoonvegen met keukenpapier...
Aantal personen: 2 » Keuken: Hollands
Gehaktburger Met Nootjes
Maal of hak de noten fijn, maar niet al te fijn. Hak de ui zeer fijn. Doe noten, ui, meel en...
Aantal personen: 1 » Keuken: Hollands
Paddestoelensoep
Bereidings duur: ca. 15 minuten In fluitketel of pan 7 dl water aan de kook brengen intussen...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Mozzarella Met Citroen
Leg de mozzarella op een bordje en sprenkel er de citroenschil, peper, zout, citroensap en...
Aantal personen: 2 » Keuken: Hollands
Mosterdsoep
Maak van de boter en de bloem een roux en laat hem 10 minuten op laag vuur garen. Verwarm de...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Mixed Barbecue
Voorbereidingstijd: 120 min. Bereidingstijd: 15 min. 1. Pel en pers de knoflook boven een kom....
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Minestrone-vissoep
Bereid de soep volgens de aanwijzingen op de verpakking, maar gebruik 2 dl water extra. Voeg, zodra...
Aantal personen: 2 » Keuken: Hollands
Marsepein
Leg de amandelen een paar tellen in kokend water en houd ze daarna onder de koude kraan. Wrijf de...
Aantal personen: 1 » Keuken: Hollands
Macaroni Met Bruine Bonen
Kook de macaroni gaar volgens de bereiding op de verpakking. Breng in een pannetje water aan de...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Lychee-kokos Dessert
Kokos-laagje: Breng de melk aan de kook met de griesmeel, kokosrasp, suiker en een beetje...
Aantal personen: 2 » Keuken: Hollands
Linzensoep
Voor ca. 3 l. soep: Een pak linzen heb ik gekookt in 2 liter water en de groenten. Verder heb ik...
Aantal personen: 6 » Keuken: Hollands
Aspergesalade Met Romige Kappertjes Dressing
Was en pluk de kropslaharten, maak ze goed droog en verdeel ze over de borden. Snijd de groene en...
Aantal personen: 8 » Keuken: Hollands
Lamskroon Met Gegrilde Koolrabi En Gesmoorde Radijs
Verwarm de oven voor op 190 graden. Snij de lamsracks vanaf de bovenkant tussen de botjes een...
Aantal personen: 6 » Keuken: Hollands
Berliner Bollen
100 ml. melk lauwwarm verwarmen. De gist in de melk brokkelen en goed verroeren. Met 150 g. meel...
Aantal personen: 2 » Keuken: Hollands
Kokosflensjes
Maak van bloem, kokosmelk, ei en zout een glad beslag. Laat het beslag een kwartiertje staan en...
Aantal personen: 2 » Keuken: Hollands
Hollandse Garnalen In Filodeegschaaltje
Laat het filodeeg volgens de aanwijzingen op het pak ontdooien.Verwarm de oven voor op 200 °C....
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Kervelsoep Met Oesterzwammen
In een pan 1 liter water aan de kook brengen. Intussen de oesterzwammen schoonvegen met...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Kabeljauwfilet Met Mosterdsaus
Snijd de visfilet in 2 gelijke stukken en leg die in een schaal. Pers 1 limoentje (of een halve...
Aantal personen: 2 » Keuken: Hollands
Kabeljauw-loempia
Snij de kabeljauw in 4 gelijke stukken. Laat de loempiavellen ontdooien en smeer ze in met water....
Aantal personen: 2 » Keuken: Hollands
Kabeljauw Met Tuinbonen En Asperges
Gebruik verse jonge en niet te grote tuinbonen. Dop ze en blancheert 1 minuut in gezouten kokend...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands