Alle recepten op een rijtje
Appelsalade Met Appelcider
Breng in een kleine pan 150 ml appelcider met 1 eetlepel basterdsuiker aan de kook. Voeg de...
Aantal personen: 2 » Keuken: Hollands
Yoghurt Met Honing
Hak de hazelnoten grof en rooster ze goudbruin in een droge koekenpan. Laat ze afkoelen. Roer de...
Aantal personen: 2 » Keuken: Hollands
Griekse Yoghurt Met Kletskoppen En Walnoten
Meng de blauwe bessen, op enkele na voor garnering, door de yoghurt. Leg 4 kletskoppen op 4 borden....
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Flensjes
Zeef de bloem in een kom en maak een kuiltje in het midden. Meng in een andere kom de eieren en de...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Frambozenijs
Pureer de (diepgevroren) frambozen met de basterdsuiker, crème de cassis en het grapefruitsap in de...
Aantal personen: 2 » Keuken: Hollands
Ananassorbet
Giet de ananas boven een pan af. Breng de siroop aan de kook en los de suiker er al roerend in op....
Aantal personen: 2 » Keuken: Hollands
Varkenskarbonades
Was en droog de karbonades en kruid ze met zout, peper en nootmuskaat. Wrijf ze in met wat...
Aantal personen: 1 » Keuken: Hollands
Zalm In Tomatensaus
Kook de boontjes en de broccoli beetgaar. Snij de zalm in grove stukken. Maak een marinade in een...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Frisse Cake Met Yoghurt En Citroensiroop
Verwarm de oven voor op 180°C. Vet een rond cakeblik van 23 cm doorsnede in met boter. Bedek de...
Aantal personen: 8 » Keuken: Hollands
Asperges In Gerookte Zalm Met Krokante Aardappel-wortelkoek
De eieren, de bloem, de sesamzaadjes en de kaas in een kom tot een mooie gladde massa roeren....
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Witlofsalade Met Sinaasappel En Taugé
Roerbak ui, partjes sinaasappel, witlof en taugé 1 minuut op een hoog vuur. Roer azijn, peper en...
Aantal personen: 2 » Keuken: Hollands
Warme Appels
Schil één appel per persoon. Boor het klokhuis eruit en zet de appels in een ovenschaal. Vul de...
Aantal personen: 1 » Keuken: Hollands
Warme Aardappel-Aspergesalade
Schil het onderste deel van de asperges en snijd er een stukje vanaf. Snijd de asperges in stukken....
Aantal personen: 2 » Keuken: Hollands
Zomerse Salade Met Dille-yoghurt
Kook de aardappelen in 10 a 15 minuten gaar. Koel ze af in koud water, giet af en bet ze droog met...
Aantal personen: 1 » Keuken: Hollands
Gevulde Eieren
Halveer de eieren in de lengte, verwijder de dooiers en prak ze fijn. Spoel de eiwitten uit en laat...
Aantal personen: 8 » Keuken: Hollands
Zwoerdkrokantjes
- Kook het zwoerd met de kruiden, peper en zout , en knoflook , gedurende minstens 2 uur tot het...
Aantal personen: 1 » Keuken: Hollands
Schuim Kransjes
Doe de eiwitten in een kom en klop ze stijf, maar niet droog. Voeg de helft van de suiker toe en...
Aantal personen: 1 » Keuken: Hollands
Scholrolletjes Met Bieslook En Garnaal
Dep de scholfilets droog. Controleer of er geen graatjes meer in zitten. Bestrooi de filets met wat...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Saucijsspiesen Met Perzik En Ui
500 gram saucijsjes 2 2 1. Wel de saucijsjes 5 minuten in water dat tegen de kook aan zit. Dep...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Saucijspakketjes Met Zuurkool
Verwarm de oven voor op 175 °C (of gasstand 4-5). Meng in een kom de casselerrib, de paprika, het...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands