Alle recepten op een rijtje

Appelsalade Met Appelcider

Breng in een kleine pan 150 ml appelcider met 1 eetlepel basterdsuiker aan de kook. Voeg de...

Aantal personen: 2 » Keuken: Hollands

Yoghurt Met Honing

Hak de hazelnoten grof en rooster ze goudbruin in een droge koekenpan. Laat ze afkoelen. Roer de...

Aantal personen: 2 » Keuken: Hollands

Griekse Yoghurt Met Kletskoppen En Walnoten

Meng de blauwe bessen, op enkele na voor garnering, door de yoghurt. Leg 4 kletskoppen op 4 borden....

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Flensjes

Zeef de bloem in een kom en maak een kuiltje in het midden. Meng in een andere kom de eieren en de...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Frambozenijs

Pureer de (diepgevroren) frambozen met de basterdsuiker, crème de cassis en het grapefruitsap in de...

Aantal personen: 2 » Keuken: Hollands

Ananassorbet

Giet de ananas boven een pan af. Breng de siroop aan de kook en los de suiker er al roerend in op....

Aantal personen: 2 » Keuken: Hollands

Varkenskarbonades

Was en droog de karbonades en kruid ze met zout, peper en nootmuskaat. Wrijf ze in met wat...

Aantal personen: 1 » Keuken: Hollands

Zalm In Tomatensaus

Kook de boontjes en de broccoli beetgaar. Snij de zalm in grove stukken. Maak een marinade in een...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Frisse Cake Met Yoghurt En Citroensiroop

Verwarm de oven voor op 180°C. Vet een rond cakeblik van 23 cm doorsnede in met boter. Bedek de...

Aantal personen: 8 » Keuken: Hollands

Asperges In Gerookte Zalm Met Krokante Aardappel-wortelkoek

De eieren, de bloem, de sesamzaadjes en de kaas in een kom tot een mooie gladde massa roeren....

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Witlofsalade Met Sinaasappel En Taugé

Roerbak ui, partjes sinaasappel, witlof en taugé 1 minuut op een hoog vuur. Roer azijn, peper en...

Aantal personen: 2 » Keuken: Hollands

Warme Appels

Schil één appel per persoon. Boor het klokhuis eruit en zet de appels in een ovenschaal. Vul de...

Aantal personen: 1 » Keuken: Hollands

Warme Aardappel-Aspergesalade

Schil het onderste deel van de asperges en snijd er een stukje vanaf. Snijd de asperges in stukken....

Aantal personen: 2 » Keuken: Hollands

Zomerse Salade Met Dille-yoghurt

Kook de aardappelen in 10 a 15 minuten gaar. Koel ze af in koud water, giet af en bet ze droog met...

Aantal personen: 1 » Keuken: Hollands

Gevulde Eieren

Halveer de eieren in de lengte, verwijder de dooiers en prak ze fijn. Spoel de eiwitten uit en laat...

Aantal personen: 8 » Keuken: Hollands

Zwoerdkrokantjes

- Kook het zwoerd met de kruiden, peper en zout , en knoflook , gedurende minstens 2 uur tot het...

Aantal personen: 1 » Keuken: Hollands

Schuim Kransjes

Doe de eiwitten in een kom en klop ze stijf, maar niet droog. Voeg de helft van de suiker toe en...

Aantal personen: 1 » Keuken: Hollands

Scholrolletjes Met Bieslook En Garnaal

Dep de scholfilets droog. Controleer of er geen graatjes meer in zitten. Bestrooi de filets met wat...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Saucijsspiesen Met Perzik En Ui

500 gram saucijsjes 2 2 1. Wel de saucijsjes 5 minuten in water dat tegen de kook aan zit. Dep...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Saucijspakketjes Met Zuurkool

Verwarm de oven voor op 175 °C (of gasstand 4-5). Meng in een kom de casselerrib, de paprika, het...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands