Alle recepten op een rijtje

Meerval Uit De Oven

1. De meervalfilet in stukken van circa 30 g verdelen en kruiden met peper en zout. 2. Een...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Salade Van Makreel En Vruchten

Mosterd-dillesaus: Dille fijnsnijden en met de rest van de ingredienten in een kom mengen tot een...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Salade Van Kastanjechampignons Met Kiwi

Maak op 4 bordjes een cirkel van de kiwi's, de champignons en de tomaten. Giet voor de vinaigrette...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Frisse Salade Met Radijsjes, Tomaten En Citroen

Deze heerlijke salade van tomaat, citroen en radijs is heel speciaal: De citroen wordt gebakken en...

Aantal personen: 2 » Keuken: Hollands

Vispotje Uit De Oven

Verwarm de oven voor op 200 °C. Snijd de broccoliroosjes van de stronk en blancheer ze in ruim...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Spitskool Met Rijst

Rijst gaar koken. Af laten koelen. Spitskool in smalle reepjes snijden. Olie in wok verhitten....

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Rode Kool

Snij de rode kool in stukken en was deze. Snij de ui en het spek. Maak een koekenpan heet en doe er...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Rijst Met Kersen En Kaneel

Gekookte witte rijst met kersen en kaneel. Laat de kersen eerst uitlekken. Voeg de kersen bij...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Spaghetti Met Raapsteeltjes En Roerei

Kook de spaghetti volgens de gebruiksaanwijzing gaar en giet ze af. Maak de raapsteeltjes schoon en...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Broccoli Puree

Snijd de roosjes van de broccolistronken. Het lichte groen van de stronken is eventueel ook nog te...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Kleine Pannenkoekjes

Klop de eieren samen met de helft van de melk gedurende een paar minuten. Voeg alle bloem er ineens...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Pestotaart Met Geitenkaas En Gegrilde Groenten

Zet de oven op 200 graden. Maak het deeg: doe de bloem in de keukenmachine. Terwijl het mes blijft...

Aantal personen: 6 » Keuken: Hollands

Gevulde Pepernoten

Gevulde pepernoten (25 stuks) Zeef de bloem met de basterdsuiker, het zout en de koekkruiden. Snijd...

Aantal personen: 1 » Keuken: Hollands

Eigengemaakte Frieten

Aardappelen schillen en in patat-staafjes snijden. Frituren, ca. 5 minuten en laten uitlekken. Vlak...

Aantal personen: 2 » Keuken: Hollands

Parfait Van Kruisbessen

Vermeng de kruisbessen de suiker, de rozemarijn en de zeste in een pan en laat ze zachtjes stoven....

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Pannenkoek Met Ei, Zalm En Prei

Maak een beslag van bloem, eieren en melk. Voeg wat zout toe. Verwarm de koekenpan op laag vuur met...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Pangafilet Op Roergebakken Boontjes Met Champignons

Maak de boontjes schoon en zet een pan water (met zout) op. Kook ze beetgaar gaar en schep ze in...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Paksoi-stamppot Met Kip

Ketjap in schaal gieten. 1 teentje knoflook erbij uitpersen. Kipfilets inwrijven met zout en 1 tl....

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Omelet

Deze omelet is gemakkelijk te maken, en kun je naar eigen smaak aanpassen. Met een dunschiller...

Aantal personen: 2 » Keuken: Hollands

Oliebollen

Wel (=in heet water een minuut of tien) de krenten of rozijnen en dep ze droog Doe de mix in een...

Aantal personen: 8 » Keuken: Hollands