Alle recepten op een rijtje
Meerval Uit De Oven
1. De meervalfilet in stukken van circa 30 g verdelen en kruiden met peper en zout. 2. Een...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Salade Van Makreel En Vruchten
Mosterd-dillesaus: Dille fijnsnijden en met de rest van de ingredienten in een kom mengen tot een...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Salade Van Kastanjechampignons Met Kiwi
Maak op 4 bordjes een cirkel van de kiwi's, de champignons en de tomaten. Giet voor de vinaigrette...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Frisse Salade Met Radijsjes, Tomaten En Citroen
Deze heerlijke salade van tomaat, citroen en radijs is heel speciaal: De citroen wordt gebakken en...
Aantal personen: 2 » Keuken: Hollands
Vispotje Uit De Oven
Verwarm de oven voor op 200 °C. Snijd de broccoliroosjes van de stronk en blancheer ze in ruim...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Spitskool Met Rijst
Rijst gaar koken. Af laten koelen. Spitskool in smalle reepjes snijden. Olie in wok verhitten....
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Rode Kool
Snij de rode kool in stukken en was deze. Snij de ui en het spek. Maak een koekenpan heet en doe er...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Rijst Met Kersen En Kaneel
Gekookte witte rijst met kersen en kaneel. Laat de kersen eerst uitlekken. Voeg de kersen bij...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Spaghetti Met Raapsteeltjes En Roerei
Kook de spaghetti volgens de gebruiksaanwijzing gaar en giet ze af. Maak de raapsteeltjes schoon en...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Broccoli Puree
Snijd de roosjes van de broccolistronken. Het lichte groen van de stronken is eventueel ook nog te...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Kleine Pannenkoekjes
Klop de eieren samen met de helft van de melk gedurende een paar minuten. Voeg alle bloem er ineens...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Pestotaart Met Geitenkaas En Gegrilde Groenten
Zet de oven op 200 graden. Maak het deeg: doe de bloem in de keukenmachine. Terwijl het mes blijft...
Aantal personen: 6 » Keuken: Hollands
Gevulde Pepernoten
Gevulde pepernoten (25 stuks) Zeef de bloem met de basterdsuiker, het zout en de koekkruiden. Snijd...
Aantal personen: 1 » Keuken: Hollands
Eigengemaakte Frieten
Aardappelen schillen en in patat-staafjes snijden. Frituren, ca. 5 minuten en laten uitlekken. Vlak...
Aantal personen: 2 » Keuken: Hollands
Parfait Van Kruisbessen
Vermeng de kruisbessen de suiker, de rozemarijn en de zeste in een pan en laat ze zachtjes stoven....
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Pannenkoek Met Ei, Zalm En Prei
Maak een beslag van bloem, eieren en melk. Voeg wat zout toe. Verwarm de koekenpan op laag vuur met...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Pangafilet Op Roergebakken Boontjes Met Champignons
Maak de boontjes schoon en zet een pan water (met zout) op. Kook ze beetgaar gaar en schep ze in...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Paksoi-stamppot Met Kip
Ketjap in schaal gieten. 1 teentje knoflook erbij uitpersen. Kipfilets inwrijven met zout en 1 tl....
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Omelet
Deze omelet is gemakkelijk te maken, en kun je naar eigen smaak aanpassen. Met een dunschiller...
Aantal personen: 2 » Keuken: Hollands
Oliebollen
Wel (=in heet water een minuut of tien) de krenten of rozijnen en dep ze droog Doe de mix in een...
Aantal personen: 8 » Keuken: Hollands