Alle recepten op een rijtje
Ei Met Raapsteeltjes
Smelt de boter en bak het spek rustig aan beide kanten. Snijd ondertussen de tomaten, verwijder het...
Aantal personen: 1 » Keuken: Hollands
Pasta Met Tonijn En Rucola
Kook de pasta met wat zout beetgaar. bak de gesnipperde ui glazig in een pan met wat olijfolie....
Aantal personen: 1 » Keuken: Hollands
Venkel Met Tomaat
Ik vind dit zelf erg lekker. Je kunt dit eten met pasta, rijst of aardappels en een lekker worstje....
Aantal personen: 1 » Keuken: Hollands
Kip Op Z'n Italiaans
Kip met een bot eraan vind ik het allerlekkerst. Natuurlijk valt er veel te zeggen voor een malse...
Aantal personen: 1 » Keuken: Italiaans
Witlof In Bladerdeeg
Witlof in een krokant korstje? Een leuke variatie met witlof en wellicht een goede oplossing om...
Aantal personen: 1 » Keuken: Hollands
Broodje Serrano Ham
Een broodje ham is altijd lekker. Maar doe eens iets anders! Varieer met wat rode paprika! Paprika...
Aantal personen: 1 » Keuken: Hollands
Croissantje Met Bramen
Houd je van fris zuur? Dan is dit misschien wel wat voor jou. Het is supersimpel en zou eigenlijk...
Aantal personen: 1 » Keuken: Hollands
Langevingers (circa 16 Stuks)
Verwarm de oven voor op 200°C. Bestrijk een bakplaat met boter. Scheid van de eieren het eiwit...
Aantal personen: 1 » Keuken: Hollands
Spaanse Paella
Bereidingswijze: Doe 2 eetlepels olijfolie in een braadpan en bak hierin de in kleine stukjes...
Aantal personen: 1 » Keuken: Mediterraan
Frietje Shoarma
Zet de frituurpan vast aan zodat hij warm kan worden. Bak je shoarma in een pan gaar. Wanneer je...
Aantal personen: 1 » Keuken: Hollands
Warm Stokbroodje Met Chorizo, Ananas En Gesmolten Kaas
Stokbrood in de lengte doorsnijden, beleggen met chorizo en dan de schijven ananas (goed uit laten...
Aantal personen: 1 » Keuken: Hollands
Vlierbessen Sap
Knip met een schaar de trosjes van de struik (let op dat er geen of bijna geen groene besjes...
Aantal personen: 1 » Keuken: Hollands
Vlierbessenjam
Knip met een schaar de trosjes van de struik (let op dat er geen of bijna geen groene besjes...
Aantal personen: 1 » Keuken: Hollands
Wentelteefjes
De mix om het brood in te dopen is heel simpel: klop een ei los en doe er een flinke scheut melk...
Aantal personen: 1 » Keuken: Hollands
Sperzieboontjes Met Gorgonzolasaus
Een niet alledaags gerecht, maar een heerlijke afwisseling en erg lekker met bijvoorbeeld een...
Aantal personen: 1 » Keuken: Hollands
Gebakken Tong Met Aardappeltjes En Doperwtjes
In een restaurant een doodzonde. Thuis gewoon praktisch: eten uit de diepvries. Altijd voorraad en...
Aantal personen: 1 » Keuken: Hollands
Ei In Een Ui...
Leuk voor op de bbq... Je pakt een grote ui, waar het topje (dus het puntje) vanaf gesneden...
Aantal personen: 1 » Keuken: Hollands
Japanse Omelet
Japanse omeletten zijn wat zoeter als het gewone standaard gebakken ei. Ik heb het deze keer als...
Aantal personen: 1 » Keuken: Oosters
Glazuur Voor Over Een Cake
Doe alle ingredienten in een brandschone kom Klop alles met een mixer tot een heel luchtig...
Aantal personen: 1 » Keuken: Hollands
Aardbeienjam
Maak de aardbeien schoon door ze eerst te wassen, haal dan het kroontje eraf en snijd eventuele...
Aantal personen: 1 » Keuken: Hollands