Alle recepten op een rijtje

Ei Met Raapsteeltjes

Smelt de boter en bak het spek rustig aan beide kanten. Snijd ondertussen de tomaten, verwijder het...

Aantal personen: 1 » Keuken: Hollands

Pasta Met Tonijn En Rucola

Kook de pasta met wat zout beetgaar. bak de gesnipperde ui glazig in een pan met wat olijfolie....

Aantal personen: 1 » Keuken: Hollands

Venkel Met Tomaat

Ik vind dit zelf erg lekker. Je kunt dit eten met pasta, rijst of aardappels en een lekker worstje....

Aantal personen: 1 » Keuken: Hollands

Kip Op Z'n Italiaans

Kip met een bot eraan vind ik het allerlekkerst. Natuurlijk valt er veel te zeggen voor een malse...

Aantal personen: 1 » Keuken: Italiaans

Witlof In Bladerdeeg

Witlof in een krokant korstje? Een leuke variatie met witlof en wellicht een goede oplossing om...

Aantal personen: 1 » Keuken: Hollands

Broodje Serrano Ham

Een broodje ham is altijd lekker. Maar doe eens iets anders! Varieer met wat rode paprika! Paprika...

Aantal personen: 1 » Keuken: Hollands

Croissantje Met Bramen

Houd je van fris zuur? Dan is dit misschien wel wat voor jou. Het is supersimpel en zou eigenlijk...

Aantal personen: 1 » Keuken: Hollands

Langevingers (circa 16 Stuks)

Verwarm de oven voor op 200C. Bestrijk een bakplaat met boter. Scheid van de eieren het eiwit...

Aantal personen: 1 » Keuken: Hollands

Spaanse Paella

Bereidingswijze: Doe 2 eetlepels olijfolie in een braadpan en bak hierin de in kleine stukjes...

Aantal personen: 1 » Keuken: Mediterraan

Frietje Shoarma

Zet de frituurpan vast aan zodat hij warm kan worden. Bak je shoarma in een pan gaar. Wanneer je...

Aantal personen: 1 » Keuken: Hollands

Warm Stokbroodje Met Chorizo, Ananas En Gesmolten Kaas

Stokbrood in de lengte doorsnijden, beleggen met chorizo en dan de schijven ananas (goed uit laten...

Aantal personen: 1 » Keuken: Hollands

Vlierbessen Sap

Knip met een schaar de trosjes van de struik (let op dat er geen of bijna geen groene besjes...

Aantal personen: 1 » Keuken: Hollands

Vlierbessenjam

Knip met een schaar de trosjes van de struik (let op dat er geen of bijna geen groene besjes...

Aantal personen: 1 » Keuken: Hollands

Wentelteefjes

De mix om het brood in te dopen is heel simpel: klop een ei los en doe er een flinke scheut melk...

Aantal personen: 1 » Keuken: Hollands

Sperzieboontjes Met Gorgonzolasaus

Een niet alledaags gerecht, maar een heerlijke afwisseling en erg lekker met bijvoorbeeld een...

Aantal personen: 1 » Keuken: Hollands

Gebakken Tong Met Aardappeltjes En Doperwtjes

In een restaurant een doodzonde. Thuis gewoon praktisch: eten uit de diepvries. Altijd voorraad en...

Aantal personen: 1 » Keuken: Hollands

Ei In Een Ui...

Leuk voor op de bbq... Je pakt een grote ui, waar het topje (dus het puntje) vanaf gesneden...

Aantal personen: 1 » Keuken: Hollands

Japanse Omelet

Japanse omeletten zijn wat zoeter als het gewone standaard gebakken ei. Ik heb het deze keer als...

Aantal personen: 1 » Keuken: Oosters

Glazuur Voor Over Een Cake

Doe alle ingredienten in een brandschone kom Klop alles met een mixer tot een heel luchtig...

Aantal personen: 1 » Keuken: Hollands

Aardbeienjam

Maak de aardbeien schoon door ze eerst te wassen, haal dan het kroontje eraf en snijd eventuele...

Aantal personen: 1 » Keuken: Hollands