Alle recepten op een rijtje
Appelchips
Warm de oven voor op 100 graden. Schil de appels en verwijder de klokhuizen. Schaaf de appels in...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Zoete Maiskolven
Kook de maiskolven 12 minuten in een flink pan met water, door het koken word de maiskolf wat...
Aantal personen: 4 » Keuken: Mediterraan
Turkse Pizza
Begin met het deeg; doe de bloem in een kom en voeg daarbij langzaam het lauwe water toe. Snuf zout...
Aantal personen: 4 » Keuken: Mediterraan
Curry Kalkoenblokjes
Snij de kalkoenfilet in blokjes. Bestrooi deze met wat peper en zout. Verhit de boter in een...
Aantal personen: 4 » Keuken: Indiaas
Gevuld Turks Brood
Het brood voorzichtig uithollen Gehakt rul braden, fijngesneden pepertje, knoflook en ui...
Aantal personen: 4 » Keuken: Fusion
Zuurkoolquiche
Deeg laten ontdooien volgens gebruiksaanwijzing. Oven voorverwarmen op 200 °C of gasovenstand 4....
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Kruidenboter
Laat een pakje boter zacht worden en meng hier de andere ingrediënten door. Laat de boter met...
Aantal personen: 4 » Keuken: Anders
Brocolli Soep
Breng een liter of anderhalf, water aan kook. Voeg hieraan een groenteboullionblokje aan toe. Voeg...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Sinaasappel Koffieflan
Rasp de schil van een sinaasappel. Pers een halve sinaasappel uit en verhit het sap met 50 gram...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Gebakken Chocolademousse Met Espresso
Bereiden: Verwarm de oven voor op 180° C. Vet een (spring)vorm van 24 cm in. Smelt de chocolade ‘au...
Aantal personen: 4 » Keuken: Fusion
Geroosterde Groenten Met Twee Soorten Erwten
Verwarm de oven voor op 225°C. Klop de olie, azijn, zout en peper door elkaar en schep dit door de...
Aantal personen: 4 » Keuken: Fusion
Camemberttaartje
Verwarm de oven voor op 200 graden. Laat de plakjes bladerdeeg ontdooien. Intussen de uien pellen...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Shoarma Ovenschotel [met Rösti]
Verwarm de oven voor op 220°C (hetelucht 200°C). Haal de 600 g sperziebonen af en halveer ze. Kook...
Aantal personen: 4 » Keuken: Fusion
Pasta Met Witlof, Kaassaus En Ham
Kook de pasta beetgaar. Halveer de witlof in de lengte, verwijder de harde kernen en snijd de...
Aantal personen: 4 » Keuken: Mediterraan
AARDAPPELSALADE MET UI EN KROKANT UITGEBAKKEN SPEK
Kook de aardappelplakjes ca. 10 minuten in water met zout. Giet ze daarna af en laat ze afkoelen en...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Salade Cracker
Snijd een stuk van circa 120 g gerookte kipfilet in dikke plakken. Pel 1 sinaasappel en snijd deze...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Oesterzwammen Salade
De 2 slasoorten en de tuinkers wassen, schoonmaken en fijnsnijden. De paddestoelen afborstelen, het...
Aantal personen: 4 » Keuken: Fusion
Pasta Met Broccolisaus En Oude Kaas
Kook de pasta volgens de gebruiksaanwijzing beetgaar. Maak de broccoli schoon en snijd de steel en...
Aantal personen: 4 » Keuken: Fusion
Roggepuntjes Met Kwark En Honing
Was de rozijnen met heet water en laat ze goed uitlekken. Meng de kwark met de honing en de...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Beschuit Met Appel En Yoghurt
Schil de appels, verwijder het klokhuis en snijd de vruchten in stukjes. Leg de beschuiten in een...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands