Alle recepten op een rijtje

Appelchips

Warm de oven voor op 100 graden. Schil de appels en verwijder de klokhuizen. Schaaf de appels in...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Zoete Maiskolven

Kook de maiskolven 12 minuten in een flink pan met water, door het koken word de maiskolf wat...

Aantal personen: 4 » Keuken: Mediterraan

Turkse Pizza

Begin met het deeg; doe de bloem in een kom en voeg daarbij langzaam het lauwe water toe. Snuf zout...

Aantal personen: 4 » Keuken: Mediterraan

Curry Kalkoenblokjes

Snij de kalkoenfilet in blokjes. Bestrooi deze met wat peper en zout. Verhit de boter in een...

Aantal personen: 4 » Keuken: Indiaas

Gevuld Turks Brood

Het brood voorzichtig uithollen Gehakt rul braden, fijngesneden pepertje, knoflook en ui...

Aantal personen: 4 » Keuken: Fusion

Zuurkoolquiche

Deeg laten ontdooien volgens gebruiksaanwijzing. Oven voorverwarmen op 200 °C of gasovenstand 4....

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Kruidenboter

Laat een pakje boter zacht worden en meng hier de andere ingrediënten door. Laat de boter met...

Aantal personen: 4 » Keuken: Anders

Brocolli Soep

Breng een liter of anderhalf, water aan kook. Voeg hieraan een groenteboullionblokje aan toe. Voeg...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Sinaasappel Koffieflan

Rasp de schil van een sinaasappel. Pers een halve sinaasappel uit en verhit het sap met 50 gram...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Gebakken Chocolademousse Met Espresso

Bereiden: Verwarm de oven voor op 180° C. Vet een (spring)vorm van 24 cm in. Smelt de chocolade ‘au...

Aantal personen: 4 » Keuken: Fusion

Geroosterde Groenten Met Twee Soorten Erwten

Verwarm de oven voor op 225°C. Klop de olie, azijn, zout en peper door elkaar en schep dit door de...

Aantal personen: 4 » Keuken: Fusion

Camemberttaartje

Verwarm de oven voor op 200 graden. Laat de plakjes bladerdeeg ontdooien. Intussen de uien pellen...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Shoarma Ovenschotel [met Rösti]

Verwarm de oven voor op 220°C (hetelucht 200°C). Haal de 600 g sperziebonen af en halveer ze. Kook...

Aantal personen: 4 » Keuken: Fusion

Pasta Met Witlof, Kaassaus En Ham

Kook de pasta beetgaar. Halveer de witlof in de lengte, verwijder de harde kernen en snijd de...

Aantal personen: 4 » Keuken: Mediterraan

AARDAPPELSALADE MET UI EN KROKANT UITGEBAKKEN SPEK

Kook de aardappelplakjes ca. 10 minuten in water met zout. Giet ze daarna af en laat ze afkoelen en...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Salade Cracker

Snijd een stuk van circa 120 g gerookte kipfilet in dikke plakken. Pel 1 sinaasappel en snijd deze...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Oesterzwammen Salade

De 2 slasoorten en de tuinkers wassen, schoonmaken en fijnsnijden. De paddestoelen afborstelen, het...

Aantal personen: 4 » Keuken: Fusion

Pasta Met Broccolisaus En Oude Kaas

Kook de pasta volgens de gebruiksaanwijzing beetgaar. Maak de broccoli schoon en snijd de steel en...

Aantal personen: 4 » Keuken: Fusion

Roggepuntjes Met Kwark En Honing

Was de rozijnen met heet water en laat ze goed uitlekken. Meng de kwark met de honing en de...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Beschuit Met Appel En Yoghurt

Schil de appels, verwijder het klokhuis en snijd de vruchten in stukjes. Leg de beschuiten in een...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands