Alle recepten op een rijtje

Spiesje Lamsgehakt Voor Op De Bbq

Vermeng het gehakt met de rest van de ingrediënten en breng het op smaak met peper en zout. Maak...

Aantal personen: 8 » Keuken: Hollands

Garnalenhapje

Steek met een glas met een doorsnede van 5 cm rondjes uit de bloemtortilla's, bestrijk ze met...

Aantal personen: 8 » Keuken: Hollands

Hartige Taartjes Met Zalm En Dille

Verwarm de oven voor op 200°C. Bekleed de vormpjes met het bladerdeeg. Prik met een vork gaatjes...

Aantal personen: 8 » Keuken: Hollands

Kaasballetjes

Gooi de olijfolie en water samen in een pan en breng het langzaam aan de kook. Zodra het kookt gooi...

Aantal personen: 8 » Keuken: Hollands

Tiramisu

1 dl 50 g suiker Los de suiker op in de hete sterke koffie en roer er de Amaretto door. Dip de...

Aantal personen: 8 » Keuken: Italiaans

Broccoli Taart

Met wat bladerdeeg voor de taart en wat eieren om te binden en het geheel luchtig te maken ben je...

Aantal personen: 8 » Keuken: Hollands

Amuse - Wortelmousse Met Rocquefort Kaas

Bereiding: Schil de winterpeen en snijd ‘m in piepkleine blokjes. Kook de winterpeenblokjes in een...

Aantal personen: 8 » Keuken: Hollands

Amuse - Geitekaasrolletjes

Bereiding: Verhit de grillpan. Bestrijk het bosuitje met olie en gril het in 2-3 minuten rondom...

Aantal personen: 8 » Keuken: Hollands

Vijgen Met Kaas

Bereiding: Snijd elke vijg in vier partjes. Leg acht eetlepels klaar. Leg op elke lepel een...

Aantal personen: 8 » Keuken: Hollands

Venkel Hapje Met Forel

Bereiding: Snijd de broccoli in piepkleine roosjes. Verwijder de stelen. Halveer de tomaatjes....

Aantal personen: 8 » Keuken: Hollands

Amuse - Rosbiefroosjes

Bereiding: Halveer de plakjes rosbief. Vouw de halve plakjes rosbief dubbel. Rol de dubbelgevouwen...

Aantal personen: 8 » Keuken: Hollands

Amuse - Makreel Op Doperwtjesmouse

Kook de erwten in een bodempje water met zout in 2 minuten gaar. Pureer de doperwten met de crème...

Aantal personen: 8 » Keuken: Hollands

Luchtige Cake Met Kleine Stukjes Stroopwafel

Bereidingstijd: langer dan 1 uur Voorbereiding Vet de cakevorm in en bestrooi met bloem. Klop...

Aantal personen: 8 » Keuken: Hollands

Limoencake

1. Verwarm de oven voor op 160 graden. 2. Maak de limoen goed schoon onder een (lauw) warme...

Aantal personen: 8 » Keuken: Hollands

Kruidenboter

1. Laat de boter op kamertemperatuur komen. 2. Voor het beste resultaat doe je eerst alle...

Aantal personen: 8 » Keuken: Hollands

Advocaattaart

1. Breek de lange vingers in stukjes en laat de gelantine in koud water weken. 2. Klop...

Aantal personen: 8 » Keuken: Hollands

Gevuld Ragout Croissantje

Bereidingstijd: 25 minuten Verwarm de oven voor op 225 graden. Vet de bakplaat in. Snijd van de...

Aantal personen: 8 » Keuken: Hollands

Hapje Van Ardennerham Gevuld Met Salade En Kruidenkaas

Bereidingstijd: 15 minuten Leg een stuk plasticfolie op het werkvlak, leg daarop de plakken...

Aantal personen: 8 » Keuken: Hollands

Amuse - Avocadosoepje Met Ricotta

Bereidingstijd: 20 minuten Pureer de avocado met de room en citroensap. Voeg de bouillon en...

Aantal personen: 8 » Keuken: Frans

Aardappelsalade

Bereidingstijd: 20 minuten Kook de aardappelen met zeezout en balsamico azijn beetgaar. vLaat...

Aantal personen: 8 » Keuken: Hollands