Alle recepten op een rijtje
Spiesje Lamsgehakt Voor Op De Bbq
Vermeng het gehakt met de rest van de ingrediënten en breng het op smaak met peper en zout. Maak...
Aantal personen: 8 » Keuken: Hollands
Garnalenhapje
Steek met een glas met een doorsnede van 5 cm rondjes uit de bloemtortilla's, bestrijk ze met...
Aantal personen: 8 » Keuken: Hollands
Hartige Taartjes Met Zalm En Dille
Verwarm de oven voor op 200°C. Bekleed de vormpjes met het bladerdeeg. Prik met een vork gaatjes...
Aantal personen: 8 » Keuken: Hollands
Kaasballetjes
Gooi de olijfolie en water samen in een pan en breng het langzaam aan de kook. Zodra het kookt gooi...
Aantal personen: 8 » Keuken: Hollands
Tiramisu
1 dl 50 g suiker Los de suiker op in de hete sterke koffie en roer er de Amaretto door. Dip de...
Aantal personen: 8 » Keuken: Italiaans
Broccoli Taart
Met wat bladerdeeg voor de taart en wat eieren om te binden en het geheel luchtig te maken ben je...
Aantal personen: 8 » Keuken: Hollands
Amuse - Wortelmousse Met Rocquefort Kaas
Bereiding: Schil de winterpeen en snijd ‘m in piepkleine blokjes. Kook de winterpeenblokjes in een...
Aantal personen: 8 » Keuken: Hollands
Amuse - Geitekaasrolletjes
Bereiding: Verhit de grillpan. Bestrijk het bosuitje met olie en gril het in 2-3 minuten rondom...
Aantal personen: 8 » Keuken: Hollands
Vijgen Met Kaas
Bereiding: Snijd elke vijg in vier partjes. Leg acht eetlepels klaar. Leg op elke lepel een...
Aantal personen: 8 » Keuken: Hollands
Venkel Hapje Met Forel
Bereiding: Snijd de broccoli in piepkleine roosjes. Verwijder de stelen. Halveer de tomaatjes....
Aantal personen: 8 » Keuken: Hollands
Amuse - Rosbiefroosjes
Bereiding: Halveer de plakjes rosbief. Vouw de halve plakjes rosbief dubbel. Rol de dubbelgevouwen...
Aantal personen: 8 » Keuken: Hollands
Amuse - Makreel Op Doperwtjesmouse
Kook de erwten in een bodempje water met zout in 2 minuten gaar. Pureer de doperwten met de crème...
Aantal personen: 8 » Keuken: Hollands
Luchtige Cake Met Kleine Stukjes Stroopwafel
Bereidingstijd: langer dan 1 uur Voorbereiding Vet de cakevorm in en bestrooi met bloem. Klop...
Aantal personen: 8 » Keuken: Hollands
Limoencake
1. Verwarm de oven voor op 160 graden. 2. Maak de limoen goed schoon onder een (lauw) warme...
Aantal personen: 8 » Keuken: Hollands
Kruidenboter
1. Laat de boter op kamertemperatuur komen. 2. Voor het beste resultaat doe je eerst alle...
Aantal personen: 8 » Keuken: Hollands
Advocaattaart
1. Breek de lange vingers in stukjes en laat de gelantine in koud water weken. 2. Klop...
Aantal personen: 8 » Keuken: Hollands
Gevuld Ragout Croissantje
Bereidingstijd: 25 minuten Verwarm de oven voor op 225 graden. Vet de bakplaat in. Snijd van de...
Aantal personen: 8 » Keuken: Hollands
Hapje Van Ardennerham Gevuld Met Salade En Kruidenkaas
Bereidingstijd: 15 minuten Leg een stuk plasticfolie op het werkvlak, leg daarop de plakken...
Aantal personen: 8 » Keuken: Hollands
Amuse - Avocadosoepje Met Ricotta
Bereidingstijd: 20 minuten Pureer de avocado met de room en citroensap. Voeg de bouillon en...
Aantal personen: 8 » Keuken: Frans
Aardappelsalade
Bereidingstijd: 20 minuten Kook de aardappelen met zeezout en balsamico azijn beetgaar. vLaat...
Aantal personen: 8 » Keuken: Hollands