Alle recepten op een rijtje
Rabarbertaart
Bodem Zeef het volkoren tarwemeel, doe het in een kom en maak in het midden een kuiltje. Los de...
Aantal personen: 8 » Keuken: Hollands
Vruchtengebak Met Rabarber
Bodem Zeef de bloem, snijd de boter in blokjes en meng deze ingrediënten goed door elkaar. Voeg de...
Aantal personen: 8 » Keuken: Hollands
Pruimentaart
Roer de boter samen met de poedersuiker en het zout tot room. Voeg hieraan onder voortdurend roeren...
Aantal personen: 8 » Keuken: Frans
Perentaart
Verwarm de oven voor op 200 graden. Bestrooi het deeg met wat meel en rol het uit tot een cirkel....
Aantal personen: 8 » Keuken: Hollands
Peren In Gekruide Wijn
Schil de peren, maar laat de steeltjes zitten. Steek in elke peer een kruidnagel. Zet de peren in...
Aantal personen: 8 » Keuken: Hollands
Pastinaaksoufflé
(8 kleine soufflés of 1 grote soufflé) Bereiding Was, schil en rasp de pastinaak en smoor het...
Aantal personen: 8 » Keuken: Hollands
Walnoten/honingtaartje
Splits de eieren. Klop de dooiers met 100 gram poedersuiker los. Meng de walnoten op honing met het...
Aantal personen: 8 » Keuken: Hollands
Kruidkoek
Breng de honing met het water aan de kook. Neem de pan van het vuur en roer met een spatel de...
Aantal personen: 8 » Keuken: Hollands
Kruisbessentaart
Taartdeeg Meng alle ingrediënten voor het deeg door elkaar tot de gewenste structuur is ontstaan....
Aantal personen: 8 » Keuken: Hollands
Kerstkoekjes
Roer de boter zacht samen met de suiker. Voeg de overige ingrediënten toe en kneed het deeg tot een...
Aantal personen: 8 » Keuken: Hollands
Kerstklok
Klok Beboter de vorm en strooi wat bloem over de boter. Verwarm de oven voor op180 graden. Splits...
Aantal personen: 8 » Keuken: Hollands
Karameldrankje
Verwarm de melk samen met de fudge in een pannetje, maar laat het niet koken. Roer het geheel...
Aantal personen: 8 » Keuken: Hollands
Hartige Tulband Met Wilde Kruiden
Was en schil de aardappelen en kook ze in weinig water gaar. Giet ze af en stamp de aardappelen...
Aantal personen: 8 » Keuken: Anders
Kerstpudding
Kook de pudding volgens de aanwijzing op de verpakking. Spoel de puddingvorm eerst even om met koud...
Aantal personen: 8 » Keuken: Hollands
Soesjestoren Met Witte Chocolade
Breek de reep chocolade in stukjes en leg die in een kommetje. Laat de chocolade 30 seconden op een...
Aantal personen: 8 » Keuken: Hollands
Warme Appelsap
Doe het appelsap en de kaneelstokjes in een pan en verwarm dit op een laag vuurtje (niet laten...
Aantal personen: 8 » Keuken: Hollands
Vijgentaart
Vet een taartvorm in met wat boter en bedek de vorm met de plakjes bladerdeeg. Bak de taartbodem 10...
Aantal personen: 8 » Keuken: Hollands
Winterse Worteltjestaart
Verwarm de oven voor op 175 graden. Meng de basterdsuiker en de olie in een grote kom. Voeg daarna...
Aantal personen: 8 » Keuken: Hollands
Walnotentaart
Verwarm de oven voor op 210 graden. Meng de walnoten met 50 gram poedersuiker. Schil de appels,...
Aantal personen: 8 » Keuken: Hollands
Vlindercakejes
Voor 8 cakejes Verwarm de oven voor op 200 graden. Roer de boter en de suiker in een kom tot een...
Aantal personen: 8 » Keuken: Hollands