Alle recepten op een rijtje

Muffins

Bereidingstijd: 15 miniten + 15 minuten 1.Verwarm de oven voor op 200C. 2.Vermeng het...

Aantal personen: 8 » Keuken: Hollands

Scones

Echte, van oorsprong schotse scones kunnen niet ontbreken op een feestelijk ontbijt of brunch. Maar...

Aantal personen: 8 » Keuken: Wereldkeuken

Cheesecake

Een typisch Engels gerecht, cheesecake. Niet al te moelijk te maken. ...

Aantal personen: 8 » Keuken: Wereldkeuken

Mini Appelflapjes

Bereidingstijd: 15 minuten + 15 minuten 10 stuks Bereiding 1.Verwarm de oven voor op 225 C....

Aantal personen: 8 » Keuken: Hollands

Kruidkoektaart Met Mascarpone

Bereidingstijd: 20 minuten + 60 minuten bakken 8 taartpunten Bereiding 1.Verwarm de oven...

Aantal personen: 8 » Keuken: Hollands

Paella

Lekker paella recept speciaal voor grote groepen, snel, makkelijk en smakelijk. Serveer met brood...

Aantal personen: 8 » Keuken: Wereldkeuken

Oosterse Risotto Met Asperges

Oosterse risotto variant met de lentegroente bij uitstek, asperges. Bijzonder! Bereidingstijd:...

Aantal personen: 8 » Keuken: Oosters

Nasi Goreng Met Garnalen

Een snel gerecht voor een grote groep. Wel met een kant-en-klare kruidenmix... Bereidingstijd:...

Aantal personen: 8 » Keuken: Oosters

Curry Met Zeewolf

Lekker pittig recept voor een grote groep gasten. Je kan alles voorbereiden en pas op het laatst...

Aantal personen: 8 » Keuken: Wereldkeuken

Boeuf Stroganoff

Traditioneel gerecht voor een grote groep. Lekker langzaam laten stoven voor het beste...

Aantal personen: 8 » Keuken: Wereldkeuken

Clotted Cream

Echt engelse clotted cream, dikke room, fantastisch lekker met scones Bereidingstijd: 5...

Aantal personen: 8 » Keuken: Wereldkeuken

Pompoensoep Met Croutons

Een heerlijke pompoensoep maar dan net even iets anders gemaakt. Bereidingstijd: 60...

Aantal personen: 8 » Keuken: Wereldkeuken

Bloemkoolsoep

Bereidingstijd: 45 minuten 1.Schil de wortel en snijd ze in dikke plakken. Snijd de...

Aantal personen: 8 » Keuken: Hollands

Rozenwijngelei

Maak de blaadjes van de rozen los en leg driekwart ervan in een pan. Schenk 200 milliliter water en...

Aantal personen: 8 » Keuken: Wereldkeuken

Lammetjestaart Met Marscapone En Kokos

In Polen komt met Pasen altijd een cake in de vorm van een lammetje op tafel. Dit lammetje heeft...

Aantal personen: 8 » Keuken: Anders

Koeienvlaai

Voor 1 vlaai van circa 30 cm doorsnede Deze koeienvlaai lijkt op een klassieke rijstevlaai, maar...

Aantal personen: 8 » Keuken: Hollands

Ontbijtkoek Met Basterd En Kaneel

Voor ca. 12 boerderijen, 24 dieren en 48 klompen Meng de bloem, het bakpoeder, het zout en...

Aantal personen: 8 » Keuken: Hollands

Worteltjes-ontbijtkoek

Klop in een kom de basterdsuiker, eieren en olie ca. 3 minuten. Zeef er het zelfrijzend...

Aantal personen: 8 » Keuken: Hollands

Cassoulet De Castelnaudary

Dag 1 Laat de bonen 1 nacht in ruim water weken. Meng voor het vlees het zout met de...

Aantal personen: 8 » Keuken: Frans

Sinaasappel-rozemarijncake

Boen de sinaasappel goed schoon onder warm water en maak hem droog. Snijd er 4 mooi dunne plakken...

Aantal personen: 8 » Keuken: Hollands