Alle recepten op een rijtje

Spinaziepannenkoeken Met Pijnboompitten

Was de spinazie en laat de groente in een vergiet uitlekken. Verwijder het vliesje van de knoflook...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Spinazie-fetaflapjes

Warm de oven voor op 200° C. Laat de diepvriesspinazie in een pan op klein vuur ontdooien. Leg...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Quorn Met Snijbonen En Perzik

Hak de pinda’s grof. Maak het gerecht op smaak met peper en zout en eventueel wat ketjap. Strooi...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Noten Omelet

Hak de noten klein. Was de kruiden en knip ze klein. Klop in een grote kom de eieren met de...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Mexicaans Gehakt

Maak de ui en de knoflook schoon en snijd ze klein. Was de paprika, halveer hem en verwijder...

Aantal personen: 4 » Keuken: Mexicaans

Pittige Gehaktballetjes

Snijd de korstjes van het brood en verkruimel het brood. Laat het brood in 4 eetlepels water of...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Rozemarijnaardappelen Met Spek

Bak het spek in een braadpan langzaam bruin en knapperig. Verwijder het vliesje van de knoflook...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Spitskool Met Gehakt

Verwijder de buitenste bladeren van de spitskool. Snijd de kool in de lengte door. Snijd de harde...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Tartaartjes Met Ui Of Tomaat

Maak de ui schoon en snijd hem in dunne ringen of was de tomaten en snijd ze in plakken. ...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Zuurkoolgoulash

Snijd de hamlappen in blokjes en bestrooi ze met peper en zout. Maak de uien en de knoflook...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Aardappelen In Boursin En Bosuitjes

Bereidingstijd: 30 minuten Kook de aardappels gaar in licht gezouten water. Laat boter heet...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Aardappel- Groentespiesjes Voor Op De Barbeque

Bereidingstijd: 45 minuten Snijd een courgette in stukjes van 5 cm en die weer in reepjes...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Hot Pepersausje

Bereidingstijd: 10 minuten Room en cognac opkoken samen met de peperbolletjes,mosterd, ketjap...

Aantal personen: 1 » Keuken: Wereldkeuken

Curry Saus

Bereidingstijd: 15 minuten Stoof de sjalotten en appel aan in een beetje boter voeg goed wat...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Champignons Saus

Bereidingstijd: 20 minuten Stoof de champignons en tomaat aan zeer goed kruiden, voeg porto en...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Kleurige Kruidensaus - Lekker Bij Vis Of Kipfilet

Laat de Amsterdamse uien in een vergiet uitlekken en dep ze met keukenpapier droog. Snijd uien in...

Aantal personen: 8 » Keuken: Hollands

Chorizohoorntje

Voor 20 hapjes Laat de augurken op keukenpapier uitlekken. Schaaf van de courgettes in de lengte...

Aantal personen: 20 » Keuken: Hollands

Partystick Met Garnalen, Uitjes En Parmaham

Snij de stengels bosui in enkele kleine stukjes en maak kleine rolletjes van de Parmaham. Pak...

Aantal personen: 6 » Keuken: Hollands

Marshmallow Shake

Bereidingstijd: 30 minuten Verwarm de melk en de marshmallows op niet te hoog vuur en roer goed...

Aantal personen: 2 » Keuken: Wereldkeuken

Paprikacocktail

Bereidingstijd: 5 minuten Doe de groenten in de sapcentrifuge en meng het sap in een...

Aantal personen: 1 » Keuken: Hollands