Alle recepten op een rijtje
Noord Afrikaanse Klappertaart
•50 gram basterdsuiker 1. Verwarm de oven voor op 200ºC. Kook in een pan het water met de klapper,...
Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken
Koffiekoek
Meng de suiker met de margarine in een kom, voeg de eieren toe en mix het tot een romig geheel. Doe...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Chocolademousse
1. Breng in een pan de melk aan de kook. Klop intussen de eidooiers los met de suiker en giet...
Aantal personen: 4 » Keuken: Frans
Zuurtjescrème
1. Week de gelatine ca. 10 minuten in koud water. Verwarm al roerend in een pan het citroensap met...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Chocoladebiscuit
1. Verwarm de oven voor op 200ºC. Klop de eieren met de suiker au bain marie, tot het mengsel...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Apfelstrudel Met Walnoten
1.Kneed alle ingrediënten voor het deeg in de keukenmachine met deeghaken door elkaar tot een...
Aantal personen: 8 » Keuken: Anders
Slagroomtaart
Bereiding Verwarm de oven voor op 180ºC. Splits de eieren. Mix in een kom de eidooiers en voeg...
Aantal personen: 8 » Keuken: Hollands
Amaretto Fudge
1. Snijd het vanillestokje open en schraap het merg eruit. Verhit in een pan de slagroom met de...
Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken
Grapefruittaart
1. Verwarm de oven voor op 180ºC. Splits de eieren. Mix in een kom de eidooiers en voeg langzaam de...
Aantal personen: 8 » Keuken: Wereldkeuken
Aardbeientaart Met Verse Roomkaas
Was de aardbeien en verwijder de kroontjes. Besprenkel 500 gr hele aardbeien met 2 eetlepels...
Aantal personen: 6 » Keuken: Hollands
Schwarzwälder Kirchtorte
Verwarm de oven voor op 180ºC. Smelt de chocolade au bain marie of in de magnetron. Roer de zachte...
Aantal personen: 6 » Keuken: Anders
Friese Drabbelkoeken
Zeef de bloem met het boekweitmeel boven een kom en doe het zout, de suiker, de kaneel en het ei...
Aantal personen: 6 » Keuken: Hollands
Chocolade-specerijentaart
1. Verwarm de oven voor op 160°C. Smelt de chocolade au bain marie of in de magnetron. Roer de...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Chocoladerondjesi
Week de rozijnen in warm water of vin santo en laat ze goed uitlekken op keukenpapier. Hak de...
Aantal personen: 4 » Keuken: Italiaans
Cassata Siciliana
Snijd de biscuit overlangs in 2 plakken. Leg de onderste helft in een springvorm. Besprenkel de...
Aantal personen: 6 » Keuken: Italiaans