Alle recepten op een rijtje
Vijgenbrood Met Kaas
Los de gist op in het water. Smelt de boter en voeg de melk toe. Zeef het volkoren meel met het...
Aantal personen: 6 » Keuken: Hollands
Vijgentaart
Vet een taartvorm in met wat boter en bedek de vorm met de plakjes bladerdeeg. Bak de taartbodem 10...
Aantal personen: 8 » Keuken: Hollands
Stoofvlees Op Vlaamse Wijze
Aan deze stoofpot wordt traditioneel een boterham met grove mosterd toegevoegd. Dit zorgt ervoor...
Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken
Vlechtbrood
Vermeng de gist met de lauwe melk en laat het mengsel 15 minuten op kamertemperatuur staan tot het...
Aantal personen: 6 » Keuken: Hollands
Vlierbes-pruimenchutney
Was de pruimen, halveer ze en ontdoe ze van hun pitten. Kneus een paar pitten en haal de witte kern...
Aantal personen: 1 » Keuken: Hollands
Vlierbessenjam
Laat de vlierbessen in een ruime pan sudderen tot ze zacht zijn. Los onder voortdurend roeren de...
Aantal personen: 1 » Keuken: Hollands
Geroosterde Vijgen Met Crème Fraîche
Klontje roomboter 16 rijpe vijgen 2 eetlepels kristalsuiker 1 eetlepel 1,25 dl crème...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Gesouffleerde Omelet Met Korianderpesto
Korianderpesto Pers de gepelde knoflooktenen boven een vijzel. Voeg de pijnboompitten toe en de...
Aantal personen: 2 » Keuken: Hollands
Gestoofde Rodekool Met Appelschijven
Verwijder de buitenste harde bladeren van de kool en snijd de kool in vier grote stukken. Spoel de...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Koffie Gekruid
Leg de sinaasappel- en citroenschilletjes in een pan met de kruidnagelen, het kaneelstokje en de...
Aantal personen: 6 » Keuken: Hollands
Gepofte Aardappelen Met Zuurkool
Boen de aardappels goed schoon, maar schil ze niet. Kook de aardappelen 15 minuten in een pan...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Omelet Met Korianderpesto
Korianderpesto Pers de gepelde knoflooktenen boven een vijzel. Voeg de pijnboompitten toe en de...
Aantal personen: 2 » Keuken: Hollands
Linzensoep
Kom op krachten met deze goedgevulde maaltijdsoep. Lekker met een snee stevig bruin...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Gevulde Peultjes
Haal de peultjes af en blancheer ze in kokend water. Spoel ze hierna af met koud water. Zorg dat de...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Varkensribstuk Met Zuurkool En Appel
Verwarm de oven voor tot 175 graden. Snijd het varkensribstuk tussen de ribben tot halverwege in....
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands