Alle recepten op een rijtje

Vijgenbrood Met Kaas

Los de gist op in het water. Smelt de boter en voeg de melk toe. Zeef het volkoren meel met het...

Aantal personen: 6 » Keuken: Hollands

Vijgentaart

Vet een taartvorm in met wat boter en bedek de vorm met de plakjes bladerdeeg. Bak de taartbodem 10...

Aantal personen: 8 » Keuken: Hollands

Stoofvlees Op Vlaamse Wijze

Aan deze stoofpot wordt traditioneel een boterham met grove mosterd toegevoegd. Dit zorgt ervoor...

Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken

Vlechtbrood

Vermeng de gist met de lauwe melk en laat het mengsel 15 minuten op kamertemperatuur staan tot het...

Aantal personen: 6 » Keuken: Hollands

Vlierbes-pruimenchutney

Was de pruimen, halveer ze en ontdoe ze van hun pitten. Kneus een paar pitten en haal de witte kern...

Aantal personen: 1 » Keuken: Hollands

Vlierbessenjam

Laat de vlierbessen in een ruime pan sudderen tot ze zacht zijn. Los onder voortdurend roeren de...

Aantal personen: 1 » Keuken: Hollands

Geroosterde Vijgen Met Crème Fraîche

Klontje roomboter 16 rijpe vijgen 2 eetlepels kristalsuiker 1 eetlepel 1,25 dl crème...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Gesouffleerde Omelet Met Korianderpesto

Korianderpesto Pers de gepelde knoflooktenen boven een vijzel. Voeg de pijnboompitten toe en de...

Aantal personen: 2 » Keuken: Hollands

Gestoofde Rodekool Met Appelschijven

Verwijder de buitenste harde bladeren van de kool en snijd de kool in vier grote stukken. Spoel de...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Koffie Gekruid

Leg de sinaasappel- en citroenschilletjes in een pan met de kruidnagelen, het kaneelstokje en de...

Aantal personen: 6 » Keuken: Hollands

Gepofte Aardappelen Met Zuurkool

Boen de aardappels goed schoon, maar schil ze niet. Kook de aardappelen 15 minuten in een pan...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Omelet Met Korianderpesto

Korianderpesto Pers de gepelde knoflooktenen boven een vijzel. Voeg de pijnboompitten toe en de...

Aantal personen: 2 » Keuken: Hollands

Linzensoep

Kom op krachten met deze goedgevulde maaltijdsoep. Lekker met een snee stevig bruin...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Gevulde Peultjes

Haal de peultjes af en blancheer ze in kokend water. Spoel ze hierna af met koud water. Zorg dat de...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Varkensribstuk Met Zuurkool En Appel

Verwarm de oven voor tot 175 graden. Snijd het varkensribstuk tussen de ribben tot halverwege in....

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands