Alle recepten op een rijtje

Kervelsoep

Was de kervel en snijd of hak de bladeren zeer fijn. Smelt de boter op een zacht vuur en wel zo,...

Aantal personen: 2 » Keuken: Hollands

Russische Zuurkool

Kook het klapstuk met een beetje zout in 2 uur gaar. Haal het vlees uit de pan en vervang het door...

Aantal personen: 4 » Keuken: Anders

Sandwich Met Eiersalade

Bak de twee plakjes bacon uit in een koekenpan en laat ze afkoelen. Was de stengel van de lente-ui...

Aantal personen: 1 » Keuken: Hollands

Gember Schorsenerensoep

Kook de schoongeboende, gewassen en nog niet geschilde schorseneren 10 minuten in ruim kokend water...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Schorsenerenrolletjes

Was en schil de schorseneren. Snijd ze daarna in stukken van ongeveer 10 centimeter en leg ze...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Hartige Tulband Met Wilde Kruiden

Was en schil de aardappelen en kook ze in weinig water gaar. Giet ze af en stamp de aardappelen...

Aantal personen: 8 » Keuken: Anders

Heldere Wortelsoep

Laat in een pan een liter water met de bouillontabletten 15 minuten koken. Voeg daarna de koriander...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Hete Bliksem Van Appels En Peren

Schil en was de aardappelen, snijd ze in stukken en leg ze in een ruime pan met een laag water....

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Warme Kruidenwijn - Hypocras

In de Middeleeuwen was deze warme kruidenwijn al favoriet bij de gegoede burgerij. Vernoemd naar...

Aantal personen: 4 » Keuken: Anders

Kaasrol Met Gedroogde Cranberry’s

Roer de roomkaas luchtig met de citroenrasp en het citroensap. Meng er vervolgens de tijmblaadjes,...

Aantal personen: 6 » Keuken: Hollands

Kabeljauw Met Beukenzwamsaus

Maak de paddenstoelen schoon met keukenpapier of een borsteltje. Snijd indien nodig een klein...

Aantal personen: 2 » Keuken: Hollands

Pudding

Snijd de sukade in kleine stukjes. Kook de gewassen krenten en rozijnen even gaar in een klein...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Karamelappels

Steek door het midden van elke appel een satépen. Bekleed een bakplaat met aluminiumfolie en vet...

Aantal personen: 6 » Keuken: Hollands

Karameldrankje

Verwarm de melk samen met de fudge in een pannetje, maar laat het niet koken. Roer het geheel...

Aantal personen: 8 » Keuken: Hollands

Kersen-karnemelkijs

Kluts de eieren met het perensap en de vanillesuiker. Giet de karnemelk in een kom en klop er het...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands