Alle recepten op een rijtje

Voorjaarssalade

Een basisdressing kan bestaan uit een mengsel van olie, azijn, suiker, peper en zout en kruiden...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Paarse Boerenkoolstamppot

Schil de aardappelen en snijd ze in vieren. Maak de boerenkool schoon, verwijder de harde nerven en...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Paasbrood

Los de gist op in de lauwe melk en voeg de suiker en de koekkruiden er aan toe. Klop de eieren...

Aantal personen: 6 » Keuken: Hollands

Paddenstoelenbroodschotel

Veeg de paddestoelen schoon met keukenpapier of een champignonborsteltje en snijd ze in plakjes....

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Paddestoelenchutney Met Walnoten

Borstel de paddestoelen schoon en snijd ze in flinke plakken. Pel de uien en snij ze in ringen....

Aantal personen: 1 » Keuken: Hollands

Paprikachutney

Was de paprika's, verwijder de zaadlijsten en snijd ze in kleine stukjes. Pel de knoflook. Breng in...

Aantal personen: 1 » Keuken: Hollands

Pastei Uit Aardepot

Basis Meng het zout door het speltmeel en wrijf er de boter door. Draai hierbij het mengsel...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Pastinaaksoufflé

(8 kleine soufflés of 1 grote soufflé) Bereiding Was, schil en rasp de pastinaak en smoor het...

Aantal personen: 8 » Keuken: Hollands

Peren In Gekruide Wijn

Schil de peren, maar laat de steeltjes zitten. Steek in elke peer een kruidnagel. Zet de peren in...

Aantal personen: 8 » Keuken: Hollands

Perenconfiture Met Amandelen

Snijd de geschilde peren in stukjes en vermeng ze goed met de Marmello en het druiven-en...

Aantal personen: 1 » Keuken: Hollands

Perentaart

Verwarm de oven voor op 200 graden. Bestrooi het deeg met wat meel en rol het uit tot een cirkel....

Aantal personen: 8 » Keuken: Hollands

Stamppot Van Witte Kool

Schil de aardappelen, snijd ze in stukken en leg ze in een ruime pan met water (voeg zout naar...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Pompoen-peperchutney

Was de pompoen, snijd die in parten, haal de pitten eruit en snijd de parten in kleine blokjes....

Aantal personen: 1 » Keuken: Hollands

Pompoengehakt-stoofschotel

Maak de pompoen schoon en snijd het vruchtvlees in blokjes. Maak het gehakt aan met peper en zout...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Pompoenijs

Klop de slagroom nog net vloeibaar stijf. Kook de suiker met 1 eetlepel water en voeg hieraan de...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands