Alle recepten op een rijtje
Voorjaarssalade
Een basisdressing kan bestaan uit een mengsel van olie, azijn, suiker, peper en zout en kruiden...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Paarse Boerenkoolstamppot
Schil de aardappelen en snijd ze in vieren. Maak de boerenkool schoon, verwijder de harde nerven en...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Paasbrood
Los de gist op in de lauwe melk en voeg de suiker en de koekkruiden er aan toe. Klop de eieren...
Aantal personen: 6 » Keuken: Hollands
Paddenstoelenbroodschotel
Veeg de paddestoelen schoon met keukenpapier of een champignonborsteltje en snijd ze in plakjes....
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Paddestoelenchutney Met Walnoten
Borstel de paddestoelen schoon en snijd ze in flinke plakken. Pel de uien en snij ze in ringen....
Aantal personen: 1 » Keuken: Hollands
Paprikachutney
Was de paprika's, verwijder de zaadlijsten en snijd ze in kleine stukjes. Pel de knoflook. Breng in...
Aantal personen: 1 » Keuken: Hollands
Pastei Uit Aardepot
Basis Meng het zout door het speltmeel en wrijf er de boter door. Draai hierbij het mengsel...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Pastinaaksoufflé
(8 kleine soufflés of 1 grote soufflé) Bereiding Was, schil en rasp de pastinaak en smoor het...
Aantal personen: 8 » Keuken: Hollands
Peren In Gekruide Wijn
Schil de peren, maar laat de steeltjes zitten. Steek in elke peer een kruidnagel. Zet de peren in...
Aantal personen: 8 » Keuken: Hollands
Perenconfiture Met Amandelen
Snijd de geschilde peren in stukjes en vermeng ze goed met de Marmello en het druiven-en...
Aantal personen: 1 » Keuken: Hollands
Perentaart
Verwarm de oven voor op 200 graden. Bestrooi het deeg met wat meel en rol het uit tot een cirkel....
Aantal personen: 8 » Keuken: Hollands
Stamppot Van Witte Kool
Schil de aardappelen, snijd ze in stukken en leg ze in een ruime pan met water (voeg zout naar...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Pompoen-peperchutney
Was de pompoen, snijd die in parten, haal de pitten eruit en snijd de parten in kleine blokjes....
Aantal personen: 1 » Keuken: Hollands
Pompoengehakt-stoofschotel
Maak de pompoen schoon en snijd het vruchtvlees in blokjes. Maak het gehakt aan met peper en zout...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Pompoenijs
Klop de slagroom nog net vloeibaar stijf. Kook de suiker met 1 eetlepel water en voeg hieraan de...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands