Alle recepten op een rijtje
Kerstklok
Klok Beboter de vorm en strooi wat bloem over de boter. Verwarm de oven voor op180 graden. Splits...
Aantal personen: 8 » Keuken: Hollands
Kerstkoekjes
Roer de boter zacht samen met de suiker. Voeg de overige ingrediënten toe en kneed het deeg tot een...
Aantal personen: 8 » Keuken: Hollands
Kerstpudding
Deze traditionele kerstpudding hoeft u niet weken van tevoren te maken: slechts vijf uur stomen is...
Aantal personen: 6 » Keuken: Hollands
Kip-in-de-hoed
Snijd de kipfilet in kleine stukjes en bestrooi het vlees naar smaak met zout en peper. Smelt de...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Appelcompote
Snijd de Gronsvelder Klumpkes in kwarten. Schil de appels, verwijder het klokhuis en snijd ze in...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Knoflooksoep
Pel de knoflookteentjes en de uien en snijd ze in fijne stukjes. Verwijder het groen van de preien,...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Koffie Met Whisky
Zet na de maaltijd verse koffie, schenk die in mokken en bedek de koffie met een flinke dot...
Aantal personen: 1 » Keuken: Hollands
Koffie-kaneelijs
Breng in een pan de melk samen met het kaneelstokje aan de kook. Neem de pan van het vuur, laat de...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Kokosrotsjes Met Chocoladedip
(10 grote of 20 kleine rotsjes) Verwarm de oven voor op 120 graden. Leg bakpapier op een...
Aantal personen: 1 » Keuken: Hollands
Kruidenbrood
Los de gist op in het lauwe water. Vermeng de beide meelsoorten met het zout, de rozemarijn, de...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Rodekool
Deze kruidige rodekool is lekker met gekookte aardappels, gebraden rundvlees en een flinke schep...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Wortelsalade
Klop een glad sausje van de room of de yoghurt, de olie, de koriander, de honing en het citroensap....
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Kruisbessentaart
Taartdeeg Meng alle ingrediënten voor het deeg door elkaar tot de gewenste structuur is ontstaan....
Aantal personen: 8 » Keuken: Hollands
Kweeperenjam
Was de kweeperen en kook ze ongeveer drie kwartier in ruim water. Giet de kweeperen af en laat ze...
Aantal personen: 1 » Keuken: Hollands
Kweeperenlikeur
Schil de kweeperen, snijd ze in grove plakjes en verwijder de pitten. Doe de stukken kweepeer in...
Aantal personen: 1 » Keuken: Hollands