Alle recepten op een rijtje

Gepofte Aardappel Met Hollandse Garnalen-roomkaas

Verwarm de oven voor op 220 ºC. Boen de aardappelen schoon en leg ze in een diepe pan met een...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Chocolademousse Met Banaan En Gember

Smelt de in stukjes gebroken chocolade met de rum of de cognac au bain-Marie of in de magnetron....

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Spinaziestamppot Met Geitenkaasjes

Tomaten fijnsnijden. Puree bereiden volgens gebruiksaanwijzing. Intussen in koekenpan met...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Mexicaanse Gehakttaart

Oven voorverwarmen op 200 °C of gasovenstand 4. In droge koekenpan gehakt met seasoningmix in ca. 5...

Aantal personen: 4 » Keuken: Mexicaans

Boeren Aardappel Omelet

1. Klop de eieren met de melk los in een kom en voeg de inhoud van 2 zakjes boerenomelet mix toe....

Aantal personen: 2 » Keuken: Hollands

Hasselback-aardappelen

Leg een aardappel met de lange zijde op een snijplank. Steek op 1/3 hoogte een satéprikker...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Aardappelhelftjes à La Châtaigne

Was de aardappelen grondig en snijd ze overlangs in twee. Niet schillen, wel kruiden met peper en...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Gevulde Champignons

Verwarm de oven voor op de grillstand. Maak de champignons schoon met een vochtige doek en...

Aantal personen: 2 » Keuken: Hollands

Carpaccio Van Courgettes

Snijd de courgettes in zeer dunne ronde plakjes en leg ze op de borden. Strooi er de gesnipperde...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Maïsquiche Met Zalm En Dille

Bak de taartbodem zonder vulling om een krokante bodem te bekomen. Bekleed hiervoor de taartvorm...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Heerlijke Aubergines

De aubergines in reepjes snijden en 30 minuten in water met grof zout leggen. Afspoelen en goed...

Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken

Gebakken Aubergine Met Mozzarella

Verdeel de aubergine in acht ronde plakken van gelijke grootte en dikte. Leg ze in een vergiet,...

Aantal personen: 4 » Keuken: Italiaans

Gemarineerd Wildstoofvlees

Marineer de stukken vlees 1 nacht in een scheut calvados, een fijngesneden wortel, sjalot en ui,...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Hazenrug Met Peer In Wijn

Hazenruggen Hazenruggen op de rug kruiden met zout en peper uit de molen. Boter in de braadslee,...

Aantal personen: 4 » Keuken: Anders

Champignons In Witte Wijn

Verhit de olie en de boter in een pan en fruit hierin het knoflookteentje. Voeg de champignons toe,...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands