Alle recepten op een rijtje

Gepofte Aardappel Met Hollandse Garnalen-roomkaas
Verwarm de oven voor op 220 ºC. Boen de aardappelen schoon en leg ze in een diepe pan met een...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Chocolademousse Met Banaan En Gember
Smelt de in stukjes gebroken chocolade met de rum of de cognac au bain-Marie of in de magnetron....
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Spinaziestamppot Met Geitenkaasjes
Tomaten fijnsnijden. Puree bereiden volgens gebruiksaanwijzing. Intussen in koekenpan met...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Mexicaanse Gehakttaart
Oven voorverwarmen op 200 °C of gasovenstand 4. In droge koekenpan gehakt met seasoningmix in ca. 5...
Aantal personen: 4 » Keuken: Mexicaans

Boeren Aardappel Omelet
1. Klop de eieren met de melk los in een kom en voeg de inhoud van 2 zakjes boerenomelet mix toe....
Aantal personen: 2 » Keuken: Hollands

Hasselback-aardappelen
Leg een aardappel met de lange zijde op een snijplank. Steek op 1/3 hoogte een satéprikker...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Aardappelhelftjes à La Châtaigne
Was de aardappelen grondig en snijd ze overlangs in twee. Niet schillen, wel kruiden met peper en...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Gevulde Champignons
Verwarm de oven voor op de grillstand. Maak de champignons schoon met een vochtige doek en...
Aantal personen: 2 » Keuken: Hollands

Carpaccio Van Courgettes
Snijd de courgettes in zeer dunne ronde plakjes en leg ze op de borden. Strooi er de gesnipperde...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Maïsquiche Met Zalm En Dille
Bak de taartbodem zonder vulling om een krokante bodem te bekomen. Bekleed hiervoor de taartvorm...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Heerlijke Aubergines
De aubergines in reepjes snijden en 30 minuten in water met grof zout leggen. Afspoelen en goed...
Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken

Gebakken Aubergine Met Mozzarella
Verdeel de aubergine in acht ronde plakken van gelijke grootte en dikte. Leg ze in een vergiet,...
Aantal personen: 4 » Keuken: Italiaans

Gemarineerd Wildstoofvlees
Marineer de stukken vlees 1 nacht in een scheut calvados, een fijngesneden wortel, sjalot en ui,...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Hazenrug Met Peer In Wijn
Hazenruggen Hazenruggen op de rug kruiden met zout en peper uit de molen. Boter in de braadslee,...
Aantal personen: 4 » Keuken: Anders

Champignons In Witte Wijn
Verhit de olie en de boter in een pan en fruit hierin het knoflookteentje. Voeg de champignons toe,...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands