Alle recepten op een rijtje

Zonnevis Met Zeebrugse Garnaaltjes

De zonnevis kort bakken en dresseren op een voorverwarmd bord. Voor de saus: 1 dl mosselsap + 1 dl...

Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken

Salade Met Garnalen En Avocado

Doe de ingrediënten voor de dressing in een kom en roer deze tot een saus. Schil de aardappelen en...

Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken

Zomerse Salade Met Dille-yoghurt

Kook de aardappelen in 10 a 15 minuten gaar. Koel ze af in koud water, giet af en bet ze droog met...

Aantal personen: 1 » Keuken: Hollands

Warme Aardappel-Aspergesalade

Schil het onderste deel van de asperges en snijd er een stukje vanaf. Snijd de asperges in stukken....

Aantal personen: 2 » Keuken: Hollands

Warme Appels

Schil één appel per persoon. Boor het klokhuis eruit en zet de appels in een ovenschaal. Vul de...

Aantal personen: 1 » Keuken: Hollands

Witlofsalade Met Sinaasappel En Taugé

Roerbak ui, partjes sinaasappel, witlof en taugé 1 minuut op een hoog vuur. Roer azijn, peper en...

Aantal personen: 2 » Keuken: Hollands

Witte Asperges Met Kervelvinaigrette En Ham

Meng voor de kervelvinaigrette olijfolie met een beetje witte wijnazijn en veel gehakte kervel....

Aantal personen: 4 » Keuken: Indiaas

Asperges In Gerookte Zalm Met Krokante Aardappel-wortelkoek

De eieren, de bloem, de sesamzaadjes en de kaas in een kom tot een mooie gladde massa roeren....

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Frisse Cake Met Yoghurt En Citroensiroop

Verwarm de oven voor op 180°C. Vet een rond cakeblik van 23 cm doorsnede in met boter. Bedek de...

Aantal personen: 8 » Keuken: Hollands

Zalm In Tomatensaus

Kook de boontjes en de broccoli beetgaar. Snij de zalm in grove stukken. Maak een marinade in een...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Zalm Met Grieks Gekruide Tomatensaus

Boontjes en broccoli koken. Maak een marinade: Uitje, paprika en knoflook aanbakken in wat olie....

Aantal personen: 2 » Keuken: Mediterraan

Zalmspiesen Van De Barbecue

De zalm in grove stukken snijden. De tomaten, paprika's en de champignons in stukken snijden. Vis...

Aantal personen: 4 » Keuken: Mediterraan

Zalmsteaks Met Basilicumsaus

Aardappelen in kokend water met zout 10-15 min. koken. Aardappelen afgieten en aan spiesjes rijgen....

Aantal personen: 4 » Keuken: Frans

Tzatziki

Schil de komkommer en rasp hem grof. Strooi er zout over en laat een halfuur staan. Doe de...

Aantal personen: 1 » Keuken: Mediterraan

Vanille Creme Brulee Met Frambozen

Verhit de oven voor op 175 C. Leg 1 el jam in een souffle bakje (6x). Leg daarin 7 frambozen per...

Aantal personen: 6 » Keuken: Frans