Alle recepten op een rijtje
Zonnevis Met Zeebrugse Garnaaltjes
De zonnevis kort bakken en dresseren op een voorverwarmd bord. Voor de saus: 1 dl mosselsap + 1 dl...
Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken
Salade Met Garnalen En Avocado
Doe de ingrediënten voor de dressing in een kom en roer deze tot een saus. Schil de aardappelen en...
Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken
Zomerse Salade Met Dille-yoghurt
Kook de aardappelen in 10 a 15 minuten gaar. Koel ze af in koud water, giet af en bet ze droog met...
Aantal personen: 1 » Keuken: Hollands
Warme Aardappel-Aspergesalade
Schil het onderste deel van de asperges en snijd er een stukje vanaf. Snijd de asperges in stukken....
Aantal personen: 2 » Keuken: Hollands
Warme Appels
Schil één appel per persoon. Boor het klokhuis eruit en zet de appels in een ovenschaal. Vul de...
Aantal personen: 1 » Keuken: Hollands
Witlofsalade Met Sinaasappel En Taugé
Roerbak ui, partjes sinaasappel, witlof en taugé 1 minuut op een hoog vuur. Roer azijn, peper en...
Aantal personen: 2 » Keuken: Hollands
Witte Asperges Met Kervelvinaigrette En Ham
Meng voor de kervelvinaigrette olijfolie met een beetje witte wijnazijn en veel gehakte kervel....
Aantal personen: 4 » Keuken: Indiaas
Asperges In Gerookte Zalm Met Krokante Aardappel-wortelkoek
De eieren, de bloem, de sesamzaadjes en de kaas in een kom tot een mooie gladde massa roeren....
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Frisse Cake Met Yoghurt En Citroensiroop
Verwarm de oven voor op 180°C. Vet een rond cakeblik van 23 cm doorsnede in met boter. Bedek de...
Aantal personen: 8 » Keuken: Hollands
Zalm In Tomatensaus
Kook de boontjes en de broccoli beetgaar. Snij de zalm in grove stukken. Maak een marinade in een...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Zalm Met Grieks Gekruide Tomatensaus
Boontjes en broccoli koken. Maak een marinade: Uitje, paprika en knoflook aanbakken in wat olie....
Aantal personen: 2 » Keuken: Mediterraan
Zalmspiesen Van De Barbecue
De zalm in grove stukken snijden. De tomaten, paprika's en de champignons in stukken snijden. Vis...
Aantal personen: 4 » Keuken: Mediterraan
Zalmsteaks Met Basilicumsaus
Aardappelen in kokend water met zout 10-15 min. koken. Aardappelen afgieten en aan spiesjes rijgen....
Aantal personen: 4 » Keuken: Frans
Tzatziki
Schil de komkommer en rasp hem grof. Strooi er zout over en laat een halfuur staan. Doe de...
Aantal personen: 1 » Keuken: Mediterraan
Vanille Creme Brulee Met Frambozen
Verhit de oven voor op 175 C. Leg 1 el jam in een souffle bakje (6x). Leg daarin 7 frambozen per...
Aantal personen: 6 » Keuken: Frans