Alle recepten op een rijtje
Grand Dessert - 3 Soorten
Klop 300 ml slagroom luchtig. Schep met een kleine lepel het vruchtvlees uit 8 passievruchten....
Aantal personen: 8 » Keuken: Hollands
Yoghurt Met Peertjes
Zet de peren in een pan, voeg het kaneelstokje, de wijn en 50 g suiker toe. Schenk zoveel water bij...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Kruidige Indische Kip
Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verhit de olie in een wok of hapjespan en...
Aantal personen: 4 » Keuken: Oosters
Andijvie Met Geitenkaas
1 Maak de andijvie schoon: spoel de bladeren, droog ze en scheur ze in repen. Vermeng al kloppend...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Kwarteleitjes In Een Nestje
1. Kook de eitjes 4 minuten (of gebruik kant-en-klaar gekookte kwarteleitjes - u vindt ze in het...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Visterrine
1 Halveer de paprika's en verwijder de zaadlijsten. Leg ze op de snijkant op een bakplaat onder de...
Aantal personen: 4 » Keuken: Frans
Oesterzwammen Met Spekjes
1 Snij het spek in blokjes en bak ze knapperig zonder vetstof (in een pan met antiaanbaklaag). Laat...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Scampi's Met Peer En Kerrie
1 Pel de scampi's, snij ze over de rugzijde van kop tot staart open en verwijder het zwarte...
Aantal personen: 4 » Keuken: Anders
Sint-Jakobsvruchten Op Een Knapperig Groentebedje
1. Pel de sjalot en snipper hem fi jn. Schil de worteltjes en snij ze in staafjes, snij de prei in...
Aantal personen: 4 » Keuken: Frans
Warme Geitenkaasjes Met Honing
1. Snipper het stronkje witloof fijn en maak meteen aan met de citroenvinaigrette. 2. Spoel de...
Aantal personen: 4 » Keuken: Frans
Zalmmousse
STAP 1 Breng de bouillon met de tomatenpuree aan de kook en bind met wat maïszetmeel. Week de...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Tijgergarnalen Met Korianderdip
1. Rasp de schil van 1 limoen en pers de vrucht uit. Snij de andere in 6 partjes. Hak de koriander...
Aantal personen: 6 » Keuken: Wereldkeuken
Meloen-perendrankje Met Munt
Leg een tijdje voor u dit drankje klaarmaakt 1 kleine galiameloen en 3 peren in de koelkast. Schil...
Aantal personen: 2 » Keuken: Anders
Rabarberlimonade
Pers 3 citroenen en meng het sap met 100 g in stukjes gesneden rabarber, 210 g suiker en 3 dl...
Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken
Citronade
Pers het sap van 15 citroenen uit en voeg er 300 g suiker en 125 ml kokend water aan toe. Roer goed...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Vodka Met Ginger Ale En Aalbessen
Vul twee glazen voor de helft met ijsschilfers. Voeg er 2 à 3 eetlepels vodka, 70 ml ginger ale en...
Aantal personen: 2 » Keuken: Wereldkeuken
Limonade Van Watermeloen En Rozen
Mix 300 g watermeloen (zonder pitten) met 1 eetlepel rozenwater, 1 eetlepel citroensap en 50 cl...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Smoothie
Doe alle ingrediënten in een blender of hoge maatbeker. Mix alles tot een smeuïge smoothie. Voeg...
Aantal personen: 1 » Keuken: Hollands
Aardbeienthee
1. Snij de aardbeien in stukken en meng met de poedersuiker. Laat 5 minuten trekken. 2. Giet...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Limonade Van Citroengras
Duurtijd: 50 min 1. Maak eerst de siroop. Doe alle ingrediënten in een kookpot en breng langzaam...
Aantal personen: 4 » Keuken: Anders