Alle recepten op een rijtje
Tomatenquiche Met Zoete Ui
1.Verwarm de oven voor op 200 °C. 2.Snijd de tomaten in plakken, verwijder de pitjes en het...
Aantal personen: 4 » Keuken: Italiaans
Taco's Met Geroosterde Vis
1.Pel de knoflook en pers uit boven een kom. Roer chilipoeder, piment, peper, oregano en limoensap...
Aantal personen: 4 » Keuken: Mexicaans
Stoofpot Met Ketjap En Gember
1.Schil de gember en rasp het fijn. 2.Pel en snipper de knoflook en de ui. 3.Verhit de olie in...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Stamppot Bladspinazie Met Rookworst
1.Kook de aardappelen in een laagje water met een snufje zout in ca. 20 minuten gaar. 2.Maak de...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Spaghetti Met Rucola
1.Verwarm de olie op laag vuur in een steelpan. Bak de knoflook 2 minuten zachtjes in de olie, zorg...
Aantal personen: 4 » Keuken: Italiaans
Spaanse Lentestamppot
1.Kook de aardappelen in water met zout gaar. Giet ze af en vang 1 dl van het kookvocht op....
Aantal personen: 4 » Keuken: Spaans
Stamppot Zuurkool Met Roergebakken Runderreepjes
Bereiding 1.Doe de aardappelen en een laagje water in een ruime pan en verdeel de zuurkool erover....
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Stamppot Wortel En Venkel
1.Snijd de geschilde aardappels in stukken. Verwijder lelijke bladen bij de venkelknollen. Snijd de...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Stamppot Met Slavinken
1.Schil de aardappels, snijdt in stukken en kook in 20 min. gaar. Verhit in een koekenpan 4 el...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Selderij Stamppot Met Brie
1.Schil de selderij en de aardappels en snijd deze in blokjes. Verdeel de stengels bleekselderij...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Schnitzelrolletjes Met Knoflookspinazie
Bereiding 1.Verwarm de oven voor op 200°. Schep de aardappelblokjes en uipartjes op de bakplaat...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Rucolastamppot Met Oude Kaas
1.Schil 1 kg kruimige aardappels en snijd ze in kleine stukken. Breng in een pan een laag van 4 cm...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Regenboog Rundvlees
Lekker chinees gerecht, het vlees blijft heerlijk mals. Serveren met rijst. 1.Snijd het...
Aantal personen: 2 » Keuken: Wereldkeuken
Preistamppot Met Kaas
1.Schil de aardappelen en verdeel ze in stukken. Snijd de prei in reepjes. Kook de aardappelen in...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Ouderwetse Goulash (eenvoudig)
1.Snijd het vlees in blokjes, was het en laat het goed uitlekken. 2.Snijd de uien, de paprika, de...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Kipfilet Met Ketjap-aardappels
1.Schil de aardappels en snijd ze in stukjes. Meng ze met een gesnipperde ui, 2 teentjes...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Indiase Bloemkool Met Gehakt En Appel
Schil en was de aardappels en snijd ze in stukken. Kook ze in weinig water met zout in ca. 15 min....
Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken
Hollandse Wrap Met Gehakt En Spinazie
1.Verhit de olie in de koekenpan en fruit hierin de knoflook en de paprika enkele minuten. 2.Voeg...
Aantal personen: 6 » Keuken: Hollands
Hachee Met Courgette En Perzik
1.Verhit de olie in een braadpan en bak het vlees in ca. 10 minuten rondom bruin. Pel de uien en...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Hachee
1.Pel en snijd de ui in ringen. 2.Snijd de runderlappen in blokjes van ongeveer 1,5 cm en dep ze...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands