Alle recepten op een rijtje

Tomatenquiche Met Zoete Ui

1.Verwarm de oven voor op 200 °C. 2.Snijd de tomaten in plakken, verwijder de pitjes en het...

Aantal personen: 4 » Keuken: Italiaans

Taco's Met Geroosterde Vis

1.Pel de knoflook en pers uit boven een kom. Roer chilipoeder, piment, peper, oregano en limoensap...

Aantal personen: 4 » Keuken: Mexicaans

Stoofpot Met Ketjap En Gember

1.Schil de gember en rasp het fijn. 2.Pel en snipper de knoflook en de ui. 3.Verhit de olie in...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Stamppot Bladspinazie Met Rookworst

1.Kook de aardappelen in een laagje water met een snufje zout in ca. 20 minuten gaar. 2.Maak de...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Spaghetti Met Rucola

1.Verwarm de olie op laag vuur in een steelpan. Bak de knoflook 2 minuten zachtjes in de olie, zorg...

Aantal personen: 4 » Keuken: Italiaans

Spaanse Lentestamppot

1.Kook de aardappelen in water met zout gaar. Giet ze af en vang 1 dl van het kookvocht op....

Aantal personen: 4 » Keuken: Spaans

Stamppot Zuurkool Met Roergebakken Runderreepjes

Bereiding 1.Doe de aardappelen en een laagje water in een ruime pan en verdeel de zuurkool erover....

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Stamppot Wortel En Venkel

1.Snijd de geschilde aardappels in stukken. Verwijder lelijke bladen bij de venkelknollen. Snijd de...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Stamppot Met Slavinken

1.Schil de aardappels, snijdt in stukken en kook in 20 min. gaar. Verhit in een koekenpan 4 el...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Selderij Stamppot Met Brie

1.Schil de selderij en de aardappels en snijd deze in blokjes. Verdeel de stengels bleekselderij...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Schnitzelrolletjes Met Knoflookspinazie

Bereiding 1.Verwarm de oven voor op 200°. Schep de aardappelblokjes en uipartjes op de bakplaat...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Rucolastamppot Met Oude Kaas

1.Schil 1 kg kruimige aardappels en snijd ze in kleine stukken. Breng in een pan een laag van 4 cm...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Regenboog Rundvlees

Lekker chinees gerecht, het vlees blijft heerlijk mals. Serveren met rijst. 1.Snijd het...

Aantal personen: 2 » Keuken: Wereldkeuken

Preistamppot Met Kaas

1.Schil de aardappelen en verdeel ze in stukken. Snijd de prei in reepjes. Kook de aardappelen in...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Ouderwetse Goulash (eenvoudig)

1.Snijd het vlees in blokjes, was het en laat het goed uitlekken. 2.Snijd de uien, de paprika, de...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Kipfilet Met Ketjap-aardappels

1.Schil de aardappels en snijd ze in stukjes. Meng ze met een gesnipperde ui, 2 teentjes...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Indiase Bloemkool Met Gehakt En Appel

Schil en was de aardappels en snijd ze in stukken. Kook ze in weinig water met zout in ca. 15 min....

Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken

Hollandse Wrap Met Gehakt En Spinazie

1.Verhit de olie in de koekenpan en fruit hierin de knoflook en de paprika enkele minuten. 2.Voeg...

Aantal personen: 6 » Keuken: Hollands

Hachee Met Courgette En Perzik

1.Verhit de olie in een braadpan en bak het vlees in ca. 10 minuten rondom bruin. Pel de uien en...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Hachee

1.Pel en snijd de ui in ringen. 2.Snijd de runderlappen in blokjes van ongeveer 1,5 cm en dep ze...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands