Alle recepten op een rijtje

Tomatensmoothie Met Cherry Pruimtomaten

1. Doe alle ingrediënten voor de smoothie in de blender en mix goed fijn. Verdeel over vier...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Koolraap Met Kummel

Pel de ui en snijd hem in parten. Schil de koolraap en snijd hem in plakken van ca. 1cm dik. Was...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Aardappelstukken Uit De Oven

Verwarm de oven voor op 200°C (hetelucht 180°C). Bekleed een bakplaat met bakpapier. Pel de...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Trostomaten Aan De Tak

Verwarm de oven voor op 250°C (hetelucht 225°C). Was de tomaten aan de tak. Leg de tomaten met de...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Risotto Met Parmaham

Pel en snipper de ui. Veeg de paddestoelen schoon en halveer ze. Verhit de boter in een pan en...

Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken

Witlof-mandarijnsalade

Verwijder de onderkanten van de witlof. Halveer de witlof en snij de harde kernen eruit. Was de...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Gevulde Tomaatjes

Was en halveer 12 pruim-trostomaatjes in de lengte. Hol ze uit met een klein lepeltje en laat de...

Aantal personen: 2 » Keuken: Hollands

Nieuwe Aardappelsalade

Borstel 300g nieuwe aardappels schoon en snij ze in kleine stukken. Kook de aardappels in water met...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Roergebakken Witlof Met Ham En Kaas

Halveer de stronkjes witlof en verwijder de harde kernen. Haal de blaadjes los. Snijd de ham in...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Fruitige Cakerol

1. Verwarm de oven voor op 200 °C (hete lucht 180 °C). Bedek een ovenplaat met bakpapier zodat een...

Aantal personen: 8 » Keuken: Hollands

Maïsbeignets Met Yoghurtdip

1. Laat de maïskorrels uitlekken en dep ze droog. Roer een dipsaus van de yoghurt, fijngehakte...

Aantal personen: 4 » Keuken: Oosters

Feest Cakejes

12 cakejes 1.Verwarm de oven voor op 180ºC. Als u een muffinvorm gebruikt, vet deze dan licht in...

Aantal personen: 12 » Keuken: Hollands

Spaanse Stokbroodjes

Lekker voorafje of tussendoortje of op tafel bij de tapas, spaanse stokbroodjes. 1.Pureer de...

Aantal personen: 8 » Keuken: Spaans

Chorizo Kabeljauw Spiesjes

1.Wikkel om elk stukje kabeljauw een plakje chorizo en zet vast met een prikker. 2.Bak in een...

Aantal personen: 8 » Keuken: Spaans

Banderillas

Banderillas is een koud tapas gerecht op een prikker. 1.Snijd de gegrilde paprika in 16...

Aantal personen: 8 » Keuken: Spaans

Appels Dippen

Lekker, snel, tussendoortje van stukjes appel met een dipsaus van roomkaas. 1.Doe de roomkaas,...

Aantal personen: 1 » Keuken: Hollands

Eitjes Uit De Oven

1.Verwarm de oven voor op 175 ºC. Verwijder de zaadjes van de tomaten en snijdt het vruchtvlees in...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Milkshake Met Pepernotenkruimels

Bereiding 1.Schuim de melk, kaneelijs en koekkruiden op in hoge beker met staafmixer tot schuimige...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Hotdogs

1.Stoof de zuurkool volgens de aanwijzingen op het pakje circa 10 minuten en laat uitlekken....

Aantal personen: 8 » Keuken: Wereldkeuken

Croissant Met Port Salut

1.Roer de mosterd en bieslook door de mayonaise. 2.Snijd het croissantje open en bestrijk de...

Aantal personen: 1 » Keuken: Hollands