Alle recepten op een rijtje

Brie Met Portpruimen

In steelpan port met honing verwarmen. Pruimen aan port toevoegen en port ca. 10 minuten tegen de...

Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken

Sterrendessert

(Filobladerdeeg ca. 2 uur van tevoren volgens gebruiksaanwijzing laten ontdooien.) Oven...

Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken

Flensjes Met Warme Appel En Kaneelijs

Pannenkoekenmix in kom doen. Helft van melk toevoegen en met garde tot glad beslag roeren. Rest van...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Roomrijstpudding Met Warme Kersensaus

Kook in een pan de melk, rijst en vanillesuiker tot pap volgens de aanwijzingen op de verpakking...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Noten-fruitcake Met Brandysaus

Oven voorverwarmen op 175 ºC of gasovenstand 3. Sinaasappel goed schoonboenen en schil eraf raspen....

Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken

Gevulde Perziken Met Room

In zeef perziken laten uitlekken en met bolle kant naar onder in ovenschaal leggen. Amandelspijs in...

Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken

Knapperig Flensje Met Slagroomijs En Gemarineerde Aardbeien

Limoen schoonboenen en groen schil er af raspen. Limoen uitpersen. In kom limoensap, limoenrasp,...

Aantal personen: 6 » Keuken: Hollands

Jan In De Zak

Rozijnen wassen en goed laten uitlekken. In grote pan ruim water aan de kook brengen. Op bodem van...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Winterfruit Pannenkoekjes

Appel en peer schillen en in 4 parten snijden. Klokhuizen verwijderen. Appelparten in 3 plakjes...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Gevulde Pepernoten

Oven voorverwarmen op 175 °C of gasovenstand 3. In keukenmachine of met mixer boter mengen met 2...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Oosterse Rijstepap Onder Een Karamellaagje

Limoen schoonboenen, schil fijn raspen. Sereh licht kneuzen en halveren. In pan melk met...

Aantal personen: 4 » Keuken: Oosters

Poffertjes Met Roomijs En Warme Kersensaus

Kersen in zeef laten uitlekken, sap opvangen. In steelpan kersensap met port en kaneelstokje aan de...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Applecrumble Met Hazelnoten

Oven op 200 °C voorverwarmen. Hazelnoten grof hakken. Boter in blokjes snijden. In kom...

Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken

Broodpuddinkjes

Oven voorverwarmen op 175 °C of gasovenstand 3. Rozijnen en jenever door elkaar roeren. Schilletjes...

Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken

IJs Met Speculaasroom En Warme Kersen

Kersen met vocht aan de kook brengen. Aardappelzetmeel losroeren met 1 eetlepel water en door...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Flensjes Met Warme Dadelsaus

Boven schaal bloem met mespunt zout zeven, in midden kuiltje maken en ei erin breken. Helft van...

Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken

Stoofpeertjessorbet

Stoofpeertjes laten uitlekken, vocht opvangen. Stukjes peer met limoensap besprenkelen en in...

Aantal personen: 4 » Keuken: Fusion

Warme Appel Met Gembervla

In pannetje 400 ml water en suiker verwarmen. Helft van gemberbolletjes fijnsnipperen, samen met 2...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Geurige Appeltjes Met Kaneel Uit De Oven

Oven voorverwarmen op 200 °C. Sinaasappel schoonboenen, schil eraf raspen en vrucht uitpersen. In...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Appelkruimeltoetje

Oven voorverwarmen op 200 °C. Appels schillen, klokhuis verwijderen en appels in stukjes snijden....

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands