Alle recepten op een rijtje

Ei Uit De Oven Met Dragon

Bereidingstijd: 20 minuten Verwarm de oven voor op 200 graden. Meng de slagroom met de dragon...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Tosti Met Gesmolten Brie En Uitgebakken Spek

Dikke Bereidingstijd: 25 minuten Gebruik in plaats van Brie bijv. Gorgonzola of Magor. Bak...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Gevuld Ragout Croissantje

Bereidingstijd: 25 minuten Verwarm de oven voor op 225 graden. Vet de bakplaat in. Snijd van de...

Aantal personen: 8 » Keuken: Hollands

Bruschetta Met Boontjes En Ansjovis

Bereidingstijd: 20 minuten Blancheer de boontjes in gezouten water. Laat ondertussen de...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Broodje Warme Beenham

Bereidingstijd: 20 minuten Verwarm de oven voor op 220 graden. Was de tomaat en snij deze in...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Broodje Met Warme Geitenkaas

Bereidingstijd: 20 minuten Maak een knoflookvinaigrette: meng azijn, zout, peper, mosterd en...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Borrelhapje Met Roomkaas En Gerookte Zalm

Bereidingstijd: 15 minuten Meng de roomkaas en de room tot een gladde massa, spatel er de vers...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Hapje Van Ardennerham Gevuld Met Salade En Kruidenkaas

Bereidingstijd: 15 minuten Leg een stuk plasticfolie op het werkvlak, leg daarop de plakken...

Aantal personen: 8 » Keuken: Hollands

Gewoon En Toch Apart Borrelhapje

Smeer de salami met pesto in leg in het glaasje en voeg olijf in vier gesneden en zongedroogd...

Aantal personen: 1 » Keuken: Hollands

Amuse - Aardappel Met Scampi En Oesterzwammen

Bereidingstijd: 60 minuten 1. Was de aardappelen, wikkel ze in met boter ingevette...

Aantal personen: 12 » Keuken: Hollands

Amuse - Avocadosoepje Met Ricotta

Bereidingstijd: 20 minuten Pureer de avocado met de room en citroensap. Voeg de bouillon en...

Aantal personen: 8 » Keuken: Frans

Amuse Van Gekarameliseerde Scampies

Bereidingstijd: 45 minuten Maak eerst de karamelsaus. Meng alle ingrediënten voor de saus in...

Aantal personen: 12 » Keuken: Frans

Amuse Americain

Bereidingstijd: 10 minuten Kwarteleitjes in ca 5 minuten hard koken, in koud water laten...

Aantal personen: 12 » Keuken: Hollands

Aardappelsalade

Bereidingstijd: 20 minuten Kook de aardappelen met zeezout en balsamico azijn beetgaar. vLaat...

Aantal personen: 8 » Keuken: Hollands

Boterkoek

Doe de suiker, bloem en de boter in een kom. Kneed dit samen met 1 ei tot een mooi en glad...

Aantal personen: 12 » Keuken: Hollands

Paprikaroomsoep

Ui pellen en snipperen. Paprika's wassen, schoonmaken en in stukjes snijden. In soeppan olie...

Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken

Salade Van Sinaasappel En Brie

Sinaasappels dik schillen tot op vruchtvlees, hierbij 2 eetlepels sinaasappelsap opvangen. Met...

Aantal personen: 4 » Keuken: Frans

Artisjokbodems Met Kruidenpuree

Bereiden 25 min Aardappels schillen, wassen en in pan met weinig water en zout in ca. 20...

Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken

Tosti's Met Raclettekaas

Bereiden 20 min Tosti-ijzer voorverwarmen. Venkel schoonmaken en in zo dun mogelijke...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Yoghurtijs Taartje

Bereiden 10 min, wachten 15 min Laat het yoghurtijs een klein beetje zachter worden en verdeel...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands