Alle recepten op een rijtje

Grotplankje Met BiergeleiTerug

Schenk het bier langs de rand in een pan met dikke bodem. Voeg de geleisuiker toe en breng langzaam...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Geroosterde Bietjes, Winterwortel En Pastinaak Op Witte Bonenpuree

Verwarm de oven voor op 200˚ C. Maak de bietjes schoon en snijd ze in kwarten. Maak de...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Preisalade Met Lobbige Citroen-tijmdressing

Verwijder het buitenste blad van de prei en snijd 
het onderste stuk met de wortel eraf....

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Knolselderij-bloemkoolstampot

Schil de knolselderij en de aardappelen en snijd ze 
in blokjes. Kook de knolselderij met...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Koolsalade

Klop een dressing van de mayonaise, de zure room, de azijn, het citroensap en het sinaasappelsap en...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Appelmoes Met Gember En Walnoten

Schil de appels, snijd ze in kwarten en verwijder 
het klokhuis. Schil de gember en snijd...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Roggecrackers

Roggecrackers zijn heel geschikt om een warm zachtgekookt eitje mee uit te lepelen. Gebruik voor...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Zoet Gevulde Eitjes Van Chocolade

Deze eitjes maakt u met behulp van twee ballonnen. Zorg dat de chocolade goed is afgekoeld, maar...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Kipjes Met Kaas En Ham

De kip is natuurlijk bij uitstek hét paasbeest. Deze kippen hebben in hun bolle buikje een eitje...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Salade Met Kiemscheuten

We hebben een zomerversie en een winter/herfstversie... Was de rucola en postelein en slinger ze...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Visspiesen

Verwarm de oven voor op 225°C. Leg de paprika’s en de auber-gine op de bakplaat en schuif deze in...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Citroen- Gembersiroop

Voor 1 fles van circa 1 liter Deze siroop is de basis voor een heerlijk verkoelende zomerdrank....

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Limoensiroop

Voor 1 fles van circa 500 milliliter Deze limoensiroop is de basis voor de echte klassieke...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Perensorbet

Begin een dag van tevoren met de peerwafeltjes. Was de peren en halveer ze in de lengte. Snijd van...

Aantal personen: 6 » Keuken: Hollands

Perentaartje Met Gorgonzola

Verwarm de oven voor op 200 °C. Schil de hele peren voorzichtig met een dunschiller en laat het...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Peren In Cider Met Citroenmelisse

Boen de citroen goed schoon en snijd er dunne reepjes schil af met een zesteur. Schil het stukje...

Aantal personen: 6 » Keuken: Hollands

Heerlijke Salade Met Geroosterde Peer Met Pistachenootjes

Verwarm de oven op 225 °C. Breek het kaneelstokje in stukjes. Wrijf de stukjes kaneel met de...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Biggenstaartjes

Voor circa 30 biggenstaartjes Zoete roze koekjes in de vorm van een krulstaartje Klop met een...

Aantal personen: 2 » Keuken: Hollands

Koeienvlaai

Voor 1 vlaai van circa 30 cm doorsnede Deze koeienvlaai lijkt op een klassieke rijstevlaai, maar...

Aantal personen: 8 » Keuken: Hollands

Kaasmeisjes Met Boerenjongens

Lekkere kaashapjes met een alcoholvrije variatie op boerenjongens voor de kinderen. Hak de...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands