Alle recepten op een rijtje
Grotplankje Met BiergeleiTerug
Schenk het bier langs de rand in een pan met dikke bodem. Voeg de geleisuiker toe en breng langzaam...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Geroosterde Bietjes, Winterwortel En Pastinaak Op Witte Bonenpuree
Verwarm de oven voor op 200˚ C. Maak de bietjes schoon en snijd ze in kwarten. Maak de...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Preisalade Met Lobbige Citroen-tijmdressing
Verwijder het buitenste blad van de prei en snijd 
het onderste stuk met de wortel eraf....
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Knolselderij-bloemkoolstampot
Schil de knolselderij en de aardappelen en snijd ze 
in blokjes. Kook de knolselderij met...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Koolsalade
Klop een dressing van de mayonaise, de zure room, de azijn, het citroensap en het sinaasappelsap en...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Appelmoes Met Gember En Walnoten
Schil de appels, snijd ze in kwarten en verwijder 
het klokhuis. Schil de gember en snijd...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Roggecrackers
Roggecrackers zijn heel geschikt om een warm zachtgekookt eitje mee uit te lepelen. Gebruik voor...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Zoet Gevulde Eitjes Van Chocolade
Deze eitjes maakt u met behulp van twee ballonnen. Zorg dat de chocolade goed is afgekoeld, maar...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Kipjes Met Kaas En Ham
De kip is natuurlijk bij uitstek hét paasbeest. Deze kippen hebben in hun bolle buikje een eitje...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Salade Met Kiemscheuten
We hebben een zomerversie en een winter/herfstversie... Was de rucola en postelein en slinger ze...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Visspiesen
Verwarm de oven voor op 225°C. Leg de paprika’s en de auber-gine op de bakplaat en schuif deze in...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Citroen- Gembersiroop
Voor 1 fles van circa 1 liter Deze siroop is de basis voor een heerlijk verkoelende zomerdrank....
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Limoensiroop
Voor 1 fles van circa 500 milliliter Deze limoensiroop is de basis voor de echte klassieke...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Perensorbet
Begin een dag van tevoren met de peerwafeltjes. Was de peren en halveer ze in de lengte. Snijd van...
Aantal personen: 6 » Keuken: Hollands
Perentaartje Met Gorgonzola
Verwarm de oven voor op 200 °C. Schil de hele peren voorzichtig met een dunschiller en laat het...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Peren In Cider Met Citroenmelisse
Boen de citroen goed schoon en snijd er dunne reepjes schil af met een zesteur. Schil het stukje...
Aantal personen: 6 » Keuken: Hollands
Heerlijke Salade Met Geroosterde Peer Met Pistachenootjes
Verwarm de oven op 225 °C. Breek het kaneelstokje in stukjes. Wrijf de stukjes kaneel met de...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Biggenstaartjes
Voor circa 30 biggenstaartjes Zoete roze koekjes in de vorm van een krulstaartje Klop met een...
Aantal personen: 2 » Keuken: Hollands
Koeienvlaai
Voor 1 vlaai van circa 30 cm doorsnede Deze koeienvlaai lijkt op een klassieke rijstevlaai, maar...
Aantal personen: 8 » Keuken: Hollands
Kaasmeisjes Met Boerenjongens
Lekkere kaashapjes met een alcoholvrije variatie op boerenjongens voor de kinderen. Hak de...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands