Alle recepten op een rijtje
Champagnesorbet
De fijne, romige smaak van champagne proef je terug in het ijs, maar de belletjes verdwijnen. Het...
Aantal personen: 6 » Keuken: Hollands
Kruidig Ingepakt Vlees
Wrijf de varkenshaasjes in met het zout, de peper, de mosterd en de knoflook. Verdeel de bosjes...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Vis In Een Zoutbed
Maak de venkel schoon en snijd de groente in blokjes. Snijd de citroen in plakjes. Snipper het...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Kip In Een Deegjasje
Meng de bloem in een kom met ongeveer 
5 deciliter water en kneed er een soepel deeg van....
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Walnotenkarameltaart Met Gember
Verwarm de oven voor op 180˚ C. Verdeel de walnoten over een bakplaat en rooster ze...
Aantal personen: 6 » Keuken: Hollands
Hazelnootkoekjes
Voor circa 12 koekjes Oven voorverwarmen op 150˚ C. Leg bak-papier op een bakblik. Maal...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Sterrenkoekjes
Koekjes Zeef bloem, bakpoeder, zout en specerijen in een grote kom. Verwarm roomboter, suiker en...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Kalkoen Met Pecannoten-appelvulling
De eerste wilde kalkoenen die gegeten werden, waren een beetje schraal. Om het hoofdgerecht wat...
Aantal personen: 8 » Keuken: Hollands
Jasmijnthee - Die Bloeit In Het Glas
Kleine groene theebolletjes ontvouwen zich in het water tot een prachtige bloem. De bolletjes zijn...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Warme Witte Wijn
Warme – rode – bisschopswijn kent 
iedereen. Maar deze geurige warme drank is gemaakt met...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Witte Choclade Met Pistache Lekkernij
Deze kleine chocolade-sandwiches zijn gevuld met een romige pistache-crème. Smelt de chocolade...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Warme Gevulde Appels Met Abrikozen, Dadels En Pistachenootjes
Verwarm de oven voor op 200˚ C. Verwijder met behulp van een appelboor het klokhuis uit de...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Sinaasappel En Waterkerssalade
Leg de in dunne ringen gesneden ui in een schaal en bestrooi met het zeezout. Goed door elkaar...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
‘Bevroren’ Rode Bessen Met Slagroom Creme
Klop de eiwitten licht op. Bestrijk de trosjes bessen met behulp van een deegkwastje met eiwit....
Aantal personen: 6 » Keuken: Hollands
Rucola Roomsoep
Houd enkele blaadjes rucola heel voor de garnering en hak de rest in grove stukken. Verhit de boter...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Salade Van Rucola, Broccoli, Courgette En Kruiden
Snijd de groene groenten klein. Blancheer de bonen 4 min. in kokend water met zout. Doe er de...
Aantal personen: 2 » Keuken: Hollands
Sandwiches Met Komkommer Rucola En Mierikswortel
Verwijder eventueel de harde stelen van de rucola en snijd in grove stukken. Schil de komkommer en...
Aantal personen: 2 » Keuken: Hollands
Sandwiches Met Zalm
Verwijder eventueel de harde stelen van de rucola en snijd in grove stukken, leg enkele blaadjes...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Ingekeepte Aardappeltjes
Schil de aardappels en leg ze 1 voor 1 op een pollepel en snijd ze in tot de rand van de pollepel....
Aantal personen: 6 » Keuken: Hollands
Ingemaakte Komkommer Met Dille
Voor 2 potjes van 300 milliliter Traditie: In de Scandinavische keuken wordt veel gebruikgemaakt...
Aantal personen: 1 » Keuken: Hollands