Alle recepten op een rijtje

Champagnesorbet

De fijne, romige smaak van champagne proef je terug in het ijs, maar de belletjes verdwijnen. Het...

Aantal personen: 6 » Keuken: Hollands

Kruidig Ingepakt Vlees

Wrijf de varkenshaasjes in met het zout, de peper, de mosterd en de knoflook. Verdeel de bosjes...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Vis In Een Zoutbed

Maak de venkel schoon en snijd de groente in blokjes. Snijd de citroen in plakjes. Snipper het...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Kip In Een Deegjasje

Meng de bloem in een kom met ongeveer 
5 deciliter water en kneed er een soepel deeg van....

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Walnotenkarameltaart Met Gember

Verwarm de oven voor op 180˚ C. Verdeel de walnoten over een bakplaat en rooster ze...

Aantal personen: 6 » Keuken: Hollands

Hazelnootkoekjes

Voor circa 12 koekjes Oven voorverwarmen op 150˚ C. Leg bak-papier op een bakblik. Maal...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Sterrenkoekjes

Koekjes Zeef bloem, bakpoeder, zout en specerijen in een grote kom. Verwarm roomboter, suiker en...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Kalkoen Met Pecannoten-appelvulling

De eerste wilde kalkoenen die gegeten werden, waren een beetje schraal. Om het hoofdgerecht wat...

Aantal personen: 8 » Keuken: Hollands

Jasmijnthee - Die Bloeit In Het Glas

Kleine groene theebolletjes ontvouwen zich in het water tot een prachtige bloem. De bolletjes zijn...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Warme Witte Wijn

Warme – rode – bisschopswijn kent 
iedereen. Maar deze geurige warme drank is gemaakt met...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Witte Choclade Met Pistache Lekkernij

Deze kleine chocolade-sandwiches zijn gevuld met een romige pistache-crème. Smelt de chocolade...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Warme Gevulde Appels Met Abrikozen, Dadels En Pistachenootjes

Verwarm de oven voor op 200˚ C. Verwijder met behulp van een appelboor het klokhuis uit de...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Sinaasappel En Waterkerssalade

Leg de in dunne ringen gesneden ui in een schaal en bestrooi met het zeezout. Goed door elkaar...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

‘Bevroren’ Rode Bessen Met Slagroom Creme

Klop de eiwitten licht op. Bestrijk de trosjes bessen met behulp van een deegkwastje met eiwit....

Aantal personen: 6 » Keuken: Hollands

Rucola Roomsoep

Houd enkele blaadjes rucola heel voor de garnering en hak de rest in grove stukken. Verhit de boter...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Salade Van Rucola, Broccoli, Courgette En Kruiden

Snijd de groene groenten klein. Blancheer de bonen 4 min. in kokend water met zout. Doe er de...

Aantal personen: 2 » Keuken: Hollands

Sandwiches Met Komkommer Rucola En Mierikswortel

Verwijder eventueel de harde stelen van de rucola en snijd in grove stukken. Schil de komkommer en...

Aantal personen: 2 » Keuken: Hollands

Sandwiches Met Zalm

Verwijder eventueel de harde stelen van de rucola en snijd in grove stukken, leg enkele blaadjes...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Ingekeepte Aardappeltjes

Schil de aardappels en leg ze 1 voor 1 op een pollepel en snijd ze in tot de rand van de pollepel....

Aantal personen: 6 » Keuken: Hollands

Ingemaakte Komkommer Met Dille

Voor 2 potjes van 300 milliliter Traditie: In de Scandinavische keuken wordt veel gebruikgemaakt...

Aantal personen: 1 » Keuken: Hollands