Alle recepten op een rijtje

Hartige Schorseneren Taartjes
Ontdooi het bladerdeeg. Verwarm de oven voor op 200 ˚C. Schil de schorseneren onder een...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Kaasfondue
Deze fondue is heerlijk met vergeten groenten zoals pastinaak, oerbiet en paarse wortels. Maar ook...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Kaassoep Met Croutons
Stevig voorgerecht of lunchgerecht voor 4 personen De combinatie van de pittige geitenkaas en de...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Hollands Kaasplankje Met Pruimencompote
Een kerstplankje met ca. 4-5 verschillende kazen. Lekker met de zoete pruimencompote. Laat de...
Aantal personen: 6 » Keuken: Hollands

Frambozen Schuimpjes
Voor ca. 12 macarons Verwarm de oven voor op 150 ˚C. Zeef de poedersuiker in een kom...
Aantal personen: 6 » Keuken: Hollands

Kerstkoekjes Met Anijs
Voor ca. 15 koekjes Verwarm de oven voor op 175 ˚C. Bekleed 2 bakblikken met bakpapier....
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Pittige Kaaskoekjes
Voor ca. 20 hartige koekjes Bekleed 2 bakblikken met bakpapier. Maak de rode pepers schoon en...
Aantal personen: 1 » Keuken: Hollands

Gelukskoekjes Van Kaas
Voor ca. 12 koekjes Schrijf gelukswensen op de stukjes papier. Verwarm de oven voor op 180...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Warme Appels Met Walnotentoffee
Verwarm de oven voor op 180 °C. Was de appels en dep ze droog. Verwijder het klokhuis en schil het...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Drie-in-de-pan Pannekoekjes
Dessert voor 4 personen Klop de eieren los. Doe de bloem, de eieren en 2 deciliter melk in een...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Griesmeel Met Zwarte Bessengelei
Dessert voor 4 personen Doe de melk, suiker, griesmeel en het zout in een pan met dikke bodem en...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Jan-in-de-zak
Klop de eieren los, voeg de bloem, de lauwe melk en het oranjebloesemwater toe en roer tot een deeg...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Pastinaak Frietjes
Voor 4-6 zakjes Schil de pastinaken en snijd ze in de vorm van kleine frietjes. Spoel ze af...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Kwarteleitjes Met Kruidendip
Voor 6 porties Zet de kwarteleitjes op in koud water en breng het water aan de kook. Zet het...
Aantal personen: 6 » Keuken: Hollands

Cappucino Van Bietjes
Voor 6 borrelglaasjes Verhit de boter in een pan en bak op een laag vuur de sjalotjes glazig....
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Stamppot Van Snijbonen
Voor 6 schaaltjes Bak de plakjes spek krokant in een koekenpan. Kook de aardappels in ca. 20...
Aantal personen: 6 » Keuken: Hollands

Hazenpeper In éénpersoonspannetjes
Voor 6-8 pannetjes Week de paddenstoelen ca.15 minuten in 50 milliliter warm water. Neem ze uit...
Aantal personen: 6 » Keuken: Hollands

Mini Pannekoekjes Met Spek En Kaas
Voor 12 pannenkoekjes Meng de bloem, gist, lauwe melk en het zout door elkaar. Voeg al kloppend...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Mosselspiesjes
Voor 6 porties Steek aan een mooi prikkertje telkens 2 mosselen en 3 blaadjes selderij. Snijd de...
Aantal personen: 6 » Keuken: Hollands

Creme Brulee Van Doperwtjes
Voor 6 ovenschaaltjes Kook de doperwten in een bodempje water met zout in ca. 5 minuten gaar....
Aantal personen: 6 » Keuken: Hollands