Alle recepten op een rijtje

Broodschotel Met Appel En Rozijnen

Verwarm de melk met de kaneel, de citroenschilletjes en de helft van de suiker tot ze lauw is. Klop...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Oudhollandse Wentelteefjes

Snijd de harde korsten van de boterhammen af en snijd ze daarna schuin doormidden. Klop de eieren...

Aantal personen: 2 » Keuken: Hollands

Aardappelschotel

Snijd de gekookte aardappels in kleine blokjes, de ham en de uien in stukjes en de champignons in...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Omelet Met Toppen Van Tuinbonen

Was de toppen van de tuinbonen en laat ze goed uitlekken. Kluts de eieren met de melk in een kom en...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Oesterzwamsoep

Pel de sjalotten en snijd ze in ringetjes. Maak de oesterzwammen schoon en snijd ze in reepjes....

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Oerbrood Met Bospaddenstoelen

Snijd de kap van het oerbrood en hol het brood uit, waarbij minimaal een 2 cm dikke rand bewaard...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Walnoten/honingtaartje

Splits de eieren. Klop de dooiers met 100 gram poedersuiker los. Meng de walnoten op honing met het...

Aantal personen: 8 » Keuken: Hollands

Notarisappel In Notensiroop

Los de suiker op laag vuur in 250 ml water op. Schraap met de punt van een scherp mes het merg uit...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Nieuwjaarskoeken

Beslag Smelt de boter en los er de suiker in op. Voeg een voor een de eieren toe. Goed mengen en...

Aantal personen: 6 » Keuken: Hollands

Mispeljam

Was de mispels, kook ze een half uur en druk de vruchten met de bolle kant van een pollepel door...

Aantal personen: 1 » Keuken: Hollands

Frambozenlikeur

Doe de frambozen in een grote glazen pot. Voeg de poedersuiker toe, schud het geheel een beetje en...

Aantal personen: 1 » Keuken: Hollands

Leidse Hutspot

Kook het klapstuk met een beetje zout in 2 uur gaar. Haal het vlees uit de pan envervang het door...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Kruidkoek

Breng de honing met het water aan de kook. Neem de pan van het vuur en roer met een spatel de...

Aantal personen: 8 » Keuken: Hollands

Kweeperenlikeur

Schil de kweeperen, snijd ze in grove plakjes en verwijder de pitten. Doe de stukken kweepeer in...

Aantal personen: 1 » Keuken: Hollands

Kweeperenjam

Was de kweeperen en kook ze ongeveer drie kwartier in ruim water. Giet de kweeperen af en laat ze...

Aantal personen: 1 » Keuken: Hollands

Kruisbessentaart

Taartdeeg Meng alle ingrediënten voor het deeg door elkaar tot de gewenste structuur is ontstaan....

Aantal personen: 8 » Keuken: Hollands

Wortelsalade

Klop een glad sausje van de room of de yoghurt, de olie, de koriander, de honing en het citroensap....

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Rodekool

Deze kruidige rodekool is lekker met gekookte aardappels, gebraden rundvlees en een flinke schep...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Kruidenbrood

Los de gist op in het lauwe water. Vermeng de beide meelsoorten met het zout, de rozemarijn, de...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Kokosrotsjes Met Chocoladedip

(10 grote of 20 kleine rotsjes) Verwarm de oven voor op 120 graden. Leg bakpapier op een...

Aantal personen: 1 » Keuken: Hollands