Alle recepten op een rijtje
Notenfudge
Breng de slagroom met de suiker aan de koek en voeg dan de keukenstroop toe. Kook het mengsel...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Walnotenpesto
Hak alle ingrediënten fijn in de keukenmachine of wrijf ze in een stenen vijzel fijn totdat het een...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Kastanje-porcini Soep In Parmaham-bakjes
Een dikke, geurige wintersoep in een bakje van parmaham. Verwarm de oven voor op 180...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Gorgonzola-selderij Soep In Een Peer
Een soepje met een pittige bite, opgediend in een elegant peertje. Snijd van de peren een kapje...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Pastinaaksoep
Verwarm 2 eetlepels olie in een pan met dikke bodem en bak er op laag vuur al roerend de ui en de...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Ontbijtkoek Met Basterd En Kaneel
Voor ca. 12 boerderijen, 24 dieren en 48 klompen Meng de bloem, het bakpoeder, het zout en...
Aantal personen: 8 » Keuken: Hollands
Worteltjes-ontbijtkoek
Klop in een kom de basterdsuiker, eieren en olie ca. 3 minuten. Zeef er het zelfrijzend...
Aantal personen: 8 » Keuken: Hollands
Rosbief Met Linzenpuree
Steek de kruidnagels in een mooi patroon in de rosbief. Meng de rode wijn met de zwarte peper,...
Aantal personen: 6 » Keuken: Hollands
Gemberbietjes
Verwarm de oven voor op 180 ˚C. Maak de bietjes schoon en snijd ze in helften of kwarten....
Aantal personen: 6 » Keuken: Hollands
Warme Peren-steranijs Taartjes
Doe de suiker in een pan die ook in de oven kan en waar de 6 peerhelften in passen. Verhit de...
Aantal personen: 6 » Keuken: Hollands
Radicchio-salade Met Geroosterde Peer En WalnotenTerug
Verwarm de oven voor op 200 ˚C. Schil de peren, snijd ze in vieren en verwijder het...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Zalm Sneeuwbal
Pel de garnalen en hak ze grof. Schil de komkommer en snijd ze in stukjes. Doe de garnalen,...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Zalmkerstboompje Met Dille-naalden
Snijd de halve citroen doormidden. Trek met een
zestetrekker dunne reepjes schil van de...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Prei Met Jonge Venkel, Aardappelprak En Schuim Van Hazelnoot
Haal de buitenste ring van de prei eraf en was de prei onder de kraan schoon. Breng de azijn, de...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Lamsbouillon Met Flageolets
Week de flageolets 6-8 uur in een kom met ruim koud water. Laat ze in een vergiet uitlekken en kook...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Gemengde Gedroogde Bonen Salade
Week de verschillende bonen apart 6-8 uur in een kom met ruim koud water. Kook ze daarna ook weer...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Sinaasappel-rozemarijncake
Boen de sinaasappel goed schoon onder warm water en maak hem droog. Snijd er 4 mooi dunne plakken...
Aantal personen: 8 » Keuken: Hollands
Rabarber-appeltaar Maar DantOmgekeerd
Verwarm de oven voor op 180 ˚C. Vet een ronde taartvorm van 20 cm doorsnee dun in en...
Aantal personen: 8 » Keuken: Hollands
Mango Roomijs
Pureer het vruchtvlees van de mango’s in een keukenmachine tot een gladde massa. Schep de...
Aantal personen: 6 » Keuken: Hollands
Cake Met Sinaasappels En Amandelen
Vet een springvorm van 22 cm in doorsnee licht in en bekleed de bodem met bakpapier. Boen de...
Aantal personen: 8 » Keuken: Hollands