Alle recepten op een rijtje

Notenfudge

Breng de slagroom met de suiker aan de koek en voeg dan de keukenstroop toe. Kook het mengsel...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Walnotenpesto

Hak alle ingrediënten fijn in de keukenmachine of wrijf ze in een stenen vijzel fijn totdat het een...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Kastanje-porcini Soep In Parmaham-bakjes

Een dikke, geurige wintersoep in een bakje van parmaham. Verwarm de oven voor op 180...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Gorgonzola-selderij Soep In Een Peer

Een soepje met een pittige bite, opgediend in een elegant peertje. Snijd van de peren een kapje...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Pastinaaksoep

Verwarm 2 eetlepels olie in een pan met dikke bodem en bak er op laag vuur al roerend de ui en de...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Ontbijtkoek Met Basterd En Kaneel

Voor ca. 12 boerderijen, 24 dieren en 48 klompen Meng de bloem, het bakpoeder, het zout en...

Aantal personen: 8 » Keuken: Hollands

Worteltjes-ontbijtkoek

Klop in een kom de basterdsuiker, eieren en olie ca. 3 minuten. Zeef er het zelfrijzend...

Aantal personen: 8 » Keuken: Hollands

Rosbief Met Linzenpuree

Steek de kruidnagels in een mooi patroon in de rosbief. Meng de rode wijn met de zwarte peper,...

Aantal personen: 6 » Keuken: Hollands

Gemberbietjes

Verwarm de oven voor op 180 ˚C. Maak de bietjes schoon en snijd ze in helften of kwarten....

Aantal personen: 6 » Keuken: Hollands

Warme Peren-steranijs Taartjes

Doe de suiker in een pan die ook in de oven kan en waar de 6 peerhelften in passen. Verhit de...

Aantal personen: 6 » Keuken: Hollands

Radicchio-salade Met Geroosterde Peer En WalnotenTerug

Verwarm de oven voor op 200 ˚C. Schil de peren, snijd ze in vieren en verwijder het...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Zalm Sneeuwbal

Pel de garnalen en hak ze grof. Schil de komkommer en snijd ze in stukjes. Doe de garnalen,...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Zalmkerstboompje Met Dille-naalden

Snijd de halve citroen doormidden. Trek met een
zestetrekker dunne reepjes schil van de...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Prei Met Jonge Venkel, Aardappelprak En Schuim Van Hazelnoot

Haal de buitenste ring van de prei eraf en was de prei onder de kraan schoon. Breng de azijn, de...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Lamsbouillon Met Flageolets

Week de flageolets 6-8 uur in een kom met ruim koud water. Laat ze in een vergiet uitlekken en kook...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Gemengde Gedroogde Bonen Salade

Week de verschillende bonen apart 6-8 uur in een kom met ruim koud water. Kook ze daarna ook weer...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Sinaasappel-rozemarijncake

Boen de sinaasappel goed schoon onder warm water en maak hem droog. Snijd er 4 mooi dunne plakken...

Aantal personen: 8 » Keuken: Hollands

Rabarber-appeltaar Maar DantOmgekeerd

Verwarm de oven voor op 180 ˚C. Vet een ronde taartvorm van 20 cm doorsnee dun in en...

Aantal personen: 8 » Keuken: Hollands

Mango Roomijs

Pureer het vruchtvlees van de mango’s in een keukenmachine tot een gladde massa. Schep de...

Aantal personen: 6 » Keuken: Hollands

Cake Met Sinaasappels En Amandelen

Vet een springvorm van 22 cm in doorsnee licht in en bekleed de bodem met bakpapier. Boen de...

Aantal personen: 8 » Keuken: Hollands