Alle recepten op een rijtje

Tomaat-komkommersalade

Was de groenten. Snijd de tomaten in partjes en de komkommer in plakjes. Meng de mayonaise met...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Tomatensalade Met Uienringen

Was de tomaten en snijd ze in plakjes. Pel de uien en snijd ze in flinterdunne ringen. Meng de...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Uienringen, Spekjes En Zoetzuur

Pel en snijd de uien in ringen. Snijd de augurken in plakjes. Laat de zilveruitjes uitlekken....

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Groente Chips

Verhit het frituurvet in de elektrische frituurpan tot 180 °C. Schil en was de groenten. Dep ze...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Sla Met Tomatendressing

Was en droog de sla en trek de blaadjes los. Meng de azijn met de ketchup. de olie en zout en peper...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Gesmoorde Witlof

Maak de witlof schoon door de eventuele bruine bladeren weg te halen, de stronkjes in de lengte...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Witte Koolsalade Met Paprika

Maak de kool schoon en snijd deze in reepjes. Blancheer de witte kool 1 minuut in kokend water....

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Roergebakken Paksoi Met Knoflook En Oestersaus

Was de struiken paksoi, maak ze goed droog en snijd de bladeren en stengels in brede...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Lauwwarme Broccolisalade

Snijd de broccoliroosjes van de stronk. Schil de stronk met een dunschiller en snijd de stronk in...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Rijsttomaatjes

Voorbereiding Kook de rijst gaar. Bereiding Snijd van de tomaten het kapje eraf en haal de...

Aantal personen: 2 » Keuken: Hollands

Gebakken Krieltjes Met Rozemarijn

Was de krieltjes. Leg ze met aanhangend vocht in een magnetronschaal en dek deze af met een...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Aardappel In De Schil

Was de aardappelen zonder ze te schillen. Breng de aardappelen in een laagje koud water (ze moeten...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Country Frites

Boen de aardappelen schoon onder stromend water en snijd de pitjes weg. Snijd de aardappelen in de...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Worstjes Met Sperziebonen En Aardappelpuree

Schil de aardappels. Kook de worstjes gedurende 10 minuten in water en snijd ze vervolgens in...

Aantal personen: 2 » Keuken: Hollands

Varkenshaasmedaillons Met Champignon-roomsaus

Snijd de champignons in kwarten. Doe de sherry in een pannetje samen met de champignons en laat...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Karbonaadjes Met Gebakken Krieltjes En Citroenboontjes

Verwijder eventuele ogen uit de krieltjes en halveer grote exemplaren. Kook ze in ca 15 minuten in...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Hertenbiefstukjes Met Portchocoladesaus

Laat de hertenbiefstukjes op kamertemperatuur komen. Doe de port samen met de fond in een pannetje...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Kapucijners Met Spek

Bak de spekblokjes zachtjes uit in een droge koekenpan tot ze knapperig zijn. Breng ruim water...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Spruitjes Met Spekjes

Snijd een stukje van de onderkant van de spruitjes af, en pel de buitenste blaadjes eraf. Was de...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Entrecôtes Met Kruidenkaas

Meng de smeerkaas, gehakte tuinkruiden en het citroensap goed door elkaar. Rooster het...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands