Alle recepten op een rijtje
Tomaat-komkommersalade
Was de groenten. Snijd de tomaten in partjes en de komkommer in plakjes. Meng de mayonaise met...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Tomatensalade Met Uienringen
Was de tomaten en snijd ze in plakjes. Pel de uien en snijd ze in flinterdunne ringen. Meng de...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Uienringen, Spekjes En Zoetzuur
Pel en snijd de uien in ringen. Snijd de augurken in plakjes. Laat de zilveruitjes uitlekken....
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Groente Chips
Verhit het frituurvet in de elektrische frituurpan tot 180 °C. Schil en was de groenten. Dep ze...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Sla Met Tomatendressing
Was en droog de sla en trek de blaadjes los. Meng de azijn met de ketchup. de olie en zout en peper...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Gesmoorde Witlof
Maak de witlof schoon door de eventuele bruine bladeren weg te halen, de stronkjes in de lengte...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Witte Koolsalade Met Paprika
Maak de kool schoon en snijd deze in reepjes. Blancheer de witte kool 1 minuut in kokend water....
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Roergebakken Paksoi Met Knoflook En Oestersaus
Was de struiken paksoi, maak ze goed droog en snijd de bladeren en stengels in brede...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Lauwwarme Broccolisalade
Snijd de broccoliroosjes van de stronk. Schil de stronk met een dunschiller en snijd de stronk in...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Rijsttomaatjes
Voorbereiding Kook de rijst gaar. Bereiding Snijd van de tomaten het kapje eraf en haal de...
Aantal personen: 2 » Keuken: Hollands
Gebakken Krieltjes Met Rozemarijn
Was de krieltjes. Leg ze met aanhangend vocht in een magnetronschaal en dek deze af met een...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Aardappel In De Schil
Was de aardappelen zonder ze te schillen. Breng de aardappelen in een laagje koud water (ze moeten...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Country Frites
Boen de aardappelen schoon onder stromend water en snijd de pitjes weg. Snijd de aardappelen in de...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Worstjes Met Sperziebonen En Aardappelpuree
Schil de aardappels. Kook de worstjes gedurende 10 minuten in water en snijd ze vervolgens in...
Aantal personen: 2 » Keuken: Hollands
Varkenshaasmedaillons Met Champignon-roomsaus
Snijd de champignons in kwarten. Doe de sherry in een pannetje samen met de champignons en laat...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Karbonaadjes Met Gebakken Krieltjes En Citroenboontjes
Verwijder eventuele ogen uit de krieltjes en halveer grote exemplaren. Kook ze in ca 15 minuten in...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Hertenbiefstukjes Met Portchocoladesaus
Laat de hertenbiefstukjes op kamertemperatuur komen. Doe de port samen met de fond in een pannetje...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Kapucijners Met Spek
Bak de spekblokjes zachtjes uit in een droge koekenpan tot ze knapperig zijn. Breng ruim water...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Spruitjes Met Spekjes
Snijd een stukje van de onderkant van de spruitjes af, en pel de buitenste blaadjes eraf. Was de...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Entrecôtes Met Kruidenkaas
Meng de smeerkaas, gehakte tuinkruiden en het citroensap goed door elkaar. Rooster het...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands