Alle recepten op een rijtje
Couscoussalade Met Rode Biet
Besprenkel de couscous met olijfolie, zout, een beetje water en citroen. Laat het even staan en...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Spinazie Salade Met Kaas
Spinazie wordt vaak gekookt, maar je kunt het ook heerlijk rauw gebruiken in je zelf gemaakte...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Krentebol Panini Met Geitekaas
Snijd de krentenbol open en beleg de onderkant met 2 plakjes geitenkaas. Leg hierop partjes...
Aantal personen: 1 » Keuken: Hollands
Trifle Met Fruitcocktail
Snijd de 4 plakken cake in stukjes. Verdeel de stukjes cake over 4 mooie glazen. Sprenkel over...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Feestlijke Aardbeien Met Kokos En Chocoladesaus
Was de aarbeien en laat ze drogen. Laat de kroontjes aan de aarbeien zitten. Dit is handiger om...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Abrikozen Shake
Schil de abrikozen en snij ze in stukken. Pureer de abrikozen met het sinaasappelsap en de yoghurt...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Zuurkooltaart
Verwarm de oven voor op 200 graden. Laat ondertussen de deegplakjes ontdooien en laat de zuurkool...
Aantal personen: 2 » Keuken: Hollands
Croissant Eitjes
Verwarm de oven voor op 200C. Verdeel het deeg in 6 gelijke driehoeken. Zet in het midden van het...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Bloemkooltaart
De hoeveelheid aardappelen en bloemkool zijn hetzelfde als bij de gewone warme maaltijd dus die...
Aantal personen: 2 » Keuken: Hollands
Soepje Van Zalm En Tomaten
Snij de ui en de aardappelen in grove stukken. Verwijder de draden van de selderstengels en snij...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Wortelsoufflé Met Koriander
Oven voorverwarmen op 180°C. Wortelen schrappen en in plakjes gaarkoken in wat water met zout en...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Bruine Bonensoep
De boter bruin laten worden in de koekenpan, de bloem en het fijngehakte uitje erbij doen. Daarna...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Spruitjes Met Pompoen En Seitan
Maak de pompoen schoon en snij hem (met schil) in kleine stukjes. Maak de spruitjes schoon en...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Gestoofde Spruitjes Met Hazelnoten
Verwarm de oven voor op 200°C. Ondertussen kun je de spruitjes schoon maken en wassen. Halveer de...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Gevulde Paprika's Met Couscous & Shoarma
Altijd mooi om te zien, nog lekkerder om te eten: gevulde paprika! Om een paprika goed te kunnen...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Limbugse Eierdrank Met Rijnwijn
Kaneel, kruidnagelen en de citroenschil ongeveer 1 uur zachtjes laten trekken (niet koken) in 2...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Filomandje Met Vijgen
Snij de filovellen in vierkanten van 20cm. Boter vel per vel in en strooi er een beetje suiker op....
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Andijviestamppot Met Ananas
Schil de aardappelen en zet ze op het vuur. Ondertussen schil je de uien en snijd je ze in blokjes...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Mushy Peas (doperwten Puree)
Haal de teentjes knoflook van de bol af maar schil ze niet! Kook de teentjes knoflook met...
Aantal personen: 2 » Keuken: Hollands
Roze Aardappelpuree
Stoom de ongeschilde aardappelen gaar. • Haal de schil eraf als ze nog warm zijn. • Doe ze in een...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands