Alle recepten op een rijtje

Couscoussalade Met Rode Biet

Besprenkel de couscous met olijfolie, zout, een beetje water en citroen. Laat het even staan en...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Spinazie Salade Met Kaas

Spinazie wordt vaak gekookt, maar je kunt het ook heerlijk rauw gebruiken in je zelf gemaakte...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Krentebol Panini Met Geitekaas

Snijd de krentenbol open en beleg de onderkant met 2 plakjes geitenkaas. Leg hierop partjes...

Aantal personen: 1 » Keuken: Hollands

Trifle Met Fruitcocktail

Snijd de 4 plakken cake in stukjes. Verdeel de stukjes cake over 4 mooie glazen. Sprenkel over...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Feestlijke Aardbeien Met Kokos En Chocoladesaus

Was de aarbeien en laat ze drogen. Laat de kroontjes aan de aarbeien zitten. Dit is handiger om...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Abrikozen Shake

Schil de abrikozen en snij ze in stukken. Pureer de abrikozen met het sinaasappelsap en de yoghurt...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Zuurkooltaart

Verwarm de oven voor op 200 graden. Laat ondertussen de deegplakjes ontdooien en laat de zuurkool...

Aantal personen: 2 » Keuken: Hollands

Croissant Eitjes

Verwarm de oven voor op 200C. Verdeel het deeg in 6 gelijke driehoeken. Zet in het midden van het...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Bloemkooltaart

De hoeveelheid aardappelen en bloemkool zijn hetzelfde als bij de gewone warme maaltijd dus die...

Aantal personen: 2 » Keuken: Hollands

Soepje Van Zalm En Tomaten

Snij de ui en de aardappelen in grove stukken. Verwijder de draden van de selderstengels en snij...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Wortelsoufflé Met Koriander

Oven voorverwarmen op 180°C. Wortelen schrappen en in plakjes gaarkoken in wat water met zout en...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Bruine Bonensoep

De boter bruin laten worden in de koekenpan, de bloem en het fijngehakte uitje erbij doen. Daarna...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Spruitjes Met Pompoen En Seitan

Maak de pompoen schoon en snij hem (met schil) in kleine stukjes. Maak de spruitjes schoon en...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Gestoofde Spruitjes Met Hazelnoten

Verwarm de oven voor op 200°C. Ondertussen kun je de spruitjes schoon maken en wassen. Halveer de...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Gevulde Paprika's Met Couscous & Shoarma

Altijd mooi om te zien, nog lekkerder om te eten: gevulde paprika! Om een paprika goed te kunnen...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Limbugse Eierdrank Met Rijnwijn

Kaneel, kruidnagelen en de citroenschil ongeveer 1 uur zachtjes laten trekken (niet koken) in 2...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Filomandje Met Vijgen

Snij de filovellen in vierkanten van 20cm. Boter vel per vel in en strooi er een beetje suiker op....

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Andijviestamppot Met Ananas

Schil de aardappelen en zet ze op het vuur. Ondertussen schil je de uien en snijd je ze in blokjes...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Mushy Peas (doperwten Puree)

Haal de teentjes knoflook van de bol af maar schil ze niet! Kook de teentjes knoflook met...

Aantal personen: 2 » Keuken: Hollands

Roze Aardappelpuree

Stoom de ongeschilde aardappelen gaar. • Haal de schil eraf als ze nog warm zijn. • Doe ze in een...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands