Alle recepten op een rijtje
Spruitjesbeignets
* Zeef de bloem. * Klop een glad beslag van de bloem, het ei, de witte wijn of het water,...
Aantal personen: 2 » Keuken: Hollands
Met Groentepuree Gevuld Rosbief
Laat de witte bonen 12 uur weken in water. Kook ze vervolgens gaar in vers en flink gezouten water...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Artisjok Amuse
Pureer de artisjokharten met 8 blaadjes basilicum met een keukenmachine of staafmixer. Voeg...
Aantal personen: 2 » Keuken: Hollands
Champignons In Witte Wijn
Verhit de olie en de boter in een pan en fruit hierin het knoflookteentje. Voeg de champignons toe,...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Gemarineerd Wildstoofvlees
Marineer de stukken vlees 1 nacht in een scheut calvados, een fijngesneden wortel, sjalot en ui,...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Maïsquiche Met Zalm En Dille
Bak de taartbodem zonder vulling om een krokante bodem te bekomen. Bekleed hiervoor de taartvorm...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Carpaccio Van Courgettes
Snijd de courgettes in zeer dunne ronde plakjes en leg ze op de borden. Strooi er de gesnipperde...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Gevulde Champignons
Verwarm de oven voor op de grillstand. Maak de champignons schoon met een vochtige doek en...
Aantal personen: 2 » Keuken: Hollands
Aardappelhelftjes à La Châtaigne
Was de aardappelen grondig en snijd ze overlangs in twee. Niet schillen, wel kruiden met peper en...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Hasselback-aardappelen
Leg een aardappel met de lange zijde op een snijplank. Steek op 1/3 hoogte een satéprikker...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Boeren Aardappel Omelet
1. Klop de eieren met de melk los in een kom en voeg de inhoud van 2 zakjes boerenomelet mix toe....
Aantal personen: 2 » Keuken: Hollands
Spinaziestamppot Met Geitenkaasjes
Tomaten fijnsnijden. Puree bereiden volgens gebruiksaanwijzing. Intussen in koekenpan met...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Chocolademousse Met Banaan En Gember
Smelt de in stukjes gebroken chocolade met de rum of de cognac au bain-Marie of in de magnetron....
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Gepofte Aardappel Met Hollandse Garnalen-roomkaas
Verwarm de oven voor op 220 ºC. Boen de aardappelen schoon en leg ze in een diepe pan met een...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Asperges Op Modern Limburgse Wijze
Schil de aardappelen, snijd ze in gelijke stukken en kook ze in 15 à 20 min gaar. Schil de...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Aardappels Met Laurierblaadjes Uit De Oven
Boen de aardappelen goed schoon en snijd ze om de halve centimeter (of iets minder) in. Let op, je...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Spinazie-feta Wraptaart
Eerst spinazie ontdooien. Ondertussen bosuitje snijden en door de spinazie roeren. Feta in kleine...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Aarbeikarnemelkshake
Pureer de aardbeien met de aardbeienjam met de staafmixer of in de keukenmachine of blender. Giet...
Aantal personen: 1 » Keuken: Hollands
Boerenkoolsoep
Pan opzetten met 1¼ liter water( of rooibosthee) met de bouillonblokjes. De ui en knoflook pellen...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Vis Met Bacon
Verwarm de oven voor op 175 graden. Beboter een ovenschaal en leg de bacon er in. Doe de vis er op....
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands