Alle recepten op een rijtje

Spruitjesbeignets

* Zeef de bloem. * Klop een glad beslag van de bloem, het ei, de witte wijn of het water,...

Aantal personen: 2 » Keuken: Hollands

Met Groentepuree Gevuld Rosbief

Laat de witte bonen 12 uur weken in water. Kook ze vervolgens gaar in vers en flink gezouten water...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Artisjok Amuse

Pureer de artisjokharten met 8 blaadjes basilicum met een keukenmachine of staafmixer. Voeg...

Aantal personen: 2 » Keuken: Hollands

Champignons In Witte Wijn

Verhit de olie en de boter in een pan en fruit hierin het knoflookteentje. Voeg de champignons toe,...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Gemarineerd Wildstoofvlees

Marineer de stukken vlees 1 nacht in een scheut calvados, een fijngesneden wortel, sjalot en ui,...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Maïsquiche Met Zalm En Dille

Bak de taartbodem zonder vulling om een krokante bodem te bekomen. Bekleed hiervoor de taartvorm...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Carpaccio Van Courgettes

Snijd de courgettes in zeer dunne ronde plakjes en leg ze op de borden. Strooi er de gesnipperde...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Gevulde Champignons

Verwarm de oven voor op de grillstand. Maak de champignons schoon met een vochtige doek en...

Aantal personen: 2 » Keuken: Hollands

Aardappelhelftjes à La Châtaigne

Was de aardappelen grondig en snijd ze overlangs in twee. Niet schillen, wel kruiden met peper en...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Hasselback-aardappelen

Leg een aardappel met de lange zijde op een snijplank. Steek op 1/3 hoogte een satéprikker...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Boeren Aardappel Omelet

1. Klop de eieren met de melk los in een kom en voeg de inhoud van 2 zakjes boerenomelet mix toe....

Aantal personen: 2 » Keuken: Hollands

Spinaziestamppot Met Geitenkaasjes

Tomaten fijnsnijden. Puree bereiden volgens gebruiksaanwijzing. Intussen in koekenpan met...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Chocolademousse Met Banaan En Gember

Smelt de in stukjes gebroken chocolade met de rum of de cognac au bain-Marie of in de magnetron....

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Gepofte Aardappel Met Hollandse Garnalen-roomkaas

Verwarm de oven voor op 220 ºC. Boen de aardappelen schoon en leg ze in een diepe pan met een...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Asperges Op Modern Limburgse Wijze

Schil de aardappelen, snijd ze in gelijke stukken en kook ze in 15 à 20 min gaar. Schil de...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Aardappels Met Laurierblaadjes Uit De Oven

Boen de aardappelen goed schoon en snijd ze om de halve centimeter (of iets minder) in. Let op, je...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Spinazie-feta Wraptaart

Eerst spinazie ontdooien. Ondertussen bosuitje snijden en door de spinazie roeren. Feta in kleine...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Aarbeikarnemelkshake

Pureer de aardbeien met de aardbeienjam met de staafmixer of in de keukenmachine of blender. Giet...

Aantal personen: 1 » Keuken: Hollands

Boerenkoolsoep

Pan opzetten met 1¼ liter water( of rooibosthee) met de bouillonblokjes. De ui en knoflook pellen...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Vis Met Bacon

Verwarm de oven voor op 175 graden. Beboter een ovenschaal en leg de bacon er in. Doe de vis er op....

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands