Alle recepten op een rijtje

Appelcake

Duurtijd: > 50 min Bereidingswijze 1. Schil de appelen, haal het klokhuis eruit, snij...

Aantal personen: 8 » Keuken: Hollands

Aspergemousse Met Zalm

Duurtijd: 20 min Bereidingswijze 1. Snij de asperges in stukken. Kook ze goed gaar in water...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Frittata Met Zalm En Ricotta

Duurtijd: 20 min Bereidingswijze 1. Klop de eieren los met peper en zout. Vermeng met de...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Truffels Met Grand Marnier

Duurtijd: 50 min Voor ongeveer 30 stuks Bereidingswijze 1. Verkruimel de lange vingers...

Aantal personen: 6 » Keuken: Hollands

Meringuetaart

Duurtijd: 50 min Bereidingswijze 1. Klop de eiwitten stijf en meng met de suiker tot een...

Aantal personen: 8 » Keuken: Hollands

Lasagnetta Met Mozzarella, Tomaat En Rucola

Duurtijd: 30 min Bereidingswijze 1. Kook de lasagnevellen 2 minuten in gezouten water....

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Kalfsrolletjes Met Mozzarella En Ham

Duurtijd: 40 min Bereidingswijze 1. Leg de kalfslapjes tussen twee vellen plasticfolie en...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Tomaat-mozzarellabolletjes

Duurtijd: 20 min 1. Pel de tomaten. Snij ze in en schep er voorzichtig met een lepeltje de...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Stamppot Met Zalm

Duurtijd: 30 min Bereidingswijze 1. Kook de aardappelen en stamp ze fijn. 2. Snij de...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Bladerdeegbloemen

Duurtijd: 30 min Bereidingswijze 1. Druk met een bloemenvormpje grote bloemen uit het...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Broodje Pesto

Duurtijd: < 10 min Bereidingswijze Als er rucola- of andere pesto overblijft: snij een...

Aantal personen: 1 » Keuken: Hollands

Groentetaart

Duurtijd: 30 min Bereidingswijze 1. Kook de bloemkool en de broccoli beetgaar in de...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Chocoladetaart

Duurtijd: 50 min Bereidingswijze 1. Breek de chocolade in stukjes in een kom. Zet deze in...

Aantal personen: 8 » Keuken: Hollands

Stamppot Met Zongedroogde Tomaatjes

Duurtijd: 30 min 1. Kook de aardappelen, stamp ze fijn en maak ze aan met peper, zout en wat...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Gehaktschotel Met Puree

Duurtijd: 30 min Bereidingswijze 1. Snij de selderij in boogjes. Fruit de ui in olie. Doe...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Mascarpone Met Perziken

Duurtijd: 10 min Bereidingswijze 1. Snij de perziken in stukken. 2. Laat 100 g suiker...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Zalm En Groenten Onder Een Korstje

Duurtijd: 30 min Bereidingswijze 1. Maak de groenten schoon, snij de broccoli in roosjes, de...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Notenlasagna

Duurtijd: 30 min Bereidingswijze 1. Verwarm de oven voor op 210° C. Rasp de geitenkaas en...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Gegrilde Vis Met Witlofpuree

Duurtijd: 40 min Bereidingswijze 1. Maak de witlof schoon, verwijder het bittere kroontje...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Kaassoep Met Witlof En Ham

Duurtijd: 30 min Bereidingswijze 1. Maak het witlof schoon, verwijder het bittere kroontje....

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands