Alle recepten op een rijtje

Cannelloni Van Witte Port Met Een Vulling Van Eendenlevermousse

Duurtijd: > 50 min Bereidingswijze 1. Week de gelatine in koud water. Verwarm de port op...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Krokantje Van Bladerdeeg Met Zalm En Venkel

Duurtijd: 20 min Voor 10 à 15 stuks Bereidingswijze 1. Verwarm de oven voor op 180° C....

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Bruschetta Met Kippenleverpastei En Witloofsalade

Duurtijd: 20 min Bereidingswijze 1. Maak de levertjes schoon en snij ze klein. Bak de ui en...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Groentetaboulé

Duurtijd: 20 min Bereidingswijze 1. Laat de krenten een kwartiertje weken in een paar...

Aantal personen: 6 » Keuken: Hollands

Mini-sandwiches

Duurtijd: 30 min Voor 3 x 16 stuks Bereidingswijze Met olijvenroomkaas Hak de olijven...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Cannelloni Met Forelmousse

Duurtijd: 10 min Bereidingswijze 1. Snij de forel in stukjes en prak de vis fijn met een...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Pizzahartjes

Duurtijd: > 50 min Bereidingswijze 1. Vermeng in een kom het water met de gist, de...

Aantal personen: 6 » Keuken: Hollands

Schuim Van Geitenyoghurt En Pompoen

Duurtijd: 20 min Volg het recept en giet het gezeefde of gepureerde mengsel in de sifon (een...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Schuim Van Rode Bieten En Balsamico

Duurtijd: 50 min Volg het recept en giet het gezeefde of gepureerde mengsel in de sifon (een...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Avocadomousse Met Gazpacho

Duurtijd: 20 min Bereidingswijze 1. Schil en ontpit de avocado. 2. Mix het vruchtvlees met...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Gebraden Varkensvlees

Duurtijd: > 50 min Bereidingswijze 1. Haal het vlees 30 minuten voor het in de oven gaat...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Barbecueworstjes

Duurtijd: < 10 min Bereidingswijze 1. Rol de worstjes in een reepje spek of ham. 2....

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Gevulde Dadels

Duurtijd: < 10 min Bereidingswijze 1. Snij de dadels open en haal de pit eruit. 2....

Aantal personen: 12 » Keuken: Hollands

Ansjoviskoekjes

Duurtijd: > 50 min Voor ongeveer 25 stuks: Bereidingswijze Voorbereiding: Pureer...

Aantal personen: 20 » Keuken: Hollands

Rijstballetjes Gevuld Met Kaas

Duurtijd: 40 min Mozarella als u het Italiaanse wil houden, roquefort of Danish blue als u van...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Mosselspiesjes Met Kerriedressing

Duurtijd: 10 min Bereidingswijze 1. Snij de ham in reepjes. Leg op elk reepje een blaadje...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Hartige Worstenbroodjes

Duurtijd: 30 min Bereidingswijze 1. Vermeng het broodkruim met de mosterd, de gepelde en...

Aantal personen: 6 » Keuken: Hollands

Polentafrietjes

Duurtijd: > 50 min Bereidingswijze Maak een portie polenta volgens de aanwijzingen op...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Aperitiefgehaktballetjes Van Sofie

Duurtijd: 20 min Bereidingswijze 1. Meng het gehakt met de ui, knoflook, chilipeper en de...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Hummus Met Avocado

Duurtijd: 20 min Bereidingswijze 1. Laat de kikkererwten uitlekken. Pel en snipper de ui....

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands