Alle recepten op een rijtje
Kipreepjes Met Sesamkorstje
Snij de kipfilet in de lengte in reepjes van ± 2 cm. Doe de sojameel op een bv. een diep bord en...
Aantal personen: 2 » Keuken: Hollands
Witlof Met Oesterzam
Snij de witlof doormidden en haal het hart uit de witlof. Laat de blaadjes heel en "pluk"...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Andijvieschotel
Andijvie in reepjes snijden en beetgaar koken Kwark, geraspte kaas, eieren in ovenschaal loskloppen...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Geroosterde Pompoen
Warm de oven voor op 200° C. Snijd de pompoen in stukken en schil ze. Verwijder de draden en...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Gebakken Witlof
Als je in het bezit bent van een magnetron, de witlof-stronkjes daar in 'voor' garen (2 minuten...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Roodlofsalade Met Gekaramelliseerde Walnoten
Was de rozijnen en laat ze in wat water wellen. Maak het lof schoon en snijd het in smalle repen....
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Appel Gevuld Met Kalkoen En Ananas
El de rozijnen. Snijd de kalkoenfilet en de ham in kleine reepjes. Snijd de bleekselderij in...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Bieflapjes Met Geitenkaas
Leg de bieflapjes in de lengte, leg op elk lapje een plakje geitenkaas en rol de lapjes op. Zet...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Aardappel Groentespiesjes
Snijd een courgette in stukjes van 5 cm en die weer in reepjes van 1 cm. Snijd de rode paprika in...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Pannenkoeken
Beslag maken en ongeveer 30 minuten laten rijzen. Pannenkoeken bakken in een beetje boter....
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Sausijzenbroodjes
Warm de oven voor op 200 graden. Doe de worst in een mengkom, voeg alle ingrediënten toe, behalve...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Taaie Wafels
Alle ingrediënten samen mengen tot een soepel deeg. Ongeveer 30 tot 60 minuten laten rijzen. De...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Hollandse Asperges Omwikkeld Met Boerenham
1Hak de eieren grof. Roer in een kommetje de eieren met de mayonaise en fijngehakte kervel door...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Wortel- Mosterddip
Verhit de olijfolie in een pan met een dikke bodem en fruit de ui en wortel heel zachtjes aan. Voeg...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Hollandse Garnalentorentjes Met Mosterd-mayonaise
Leg de tomaten 12 tellen in kokend water. Spoel ze af onder de koude kraan. Schil en halveer ze,...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Vruchtencarpaccio Met Chocolademousse
Verwijder de kroontjes van de aardbeien, was ze en snijd ze in plakjes. Verwijder de zaadjes en...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Chocolademousse
Breek de chocolade in een steelpan met dikke bodem en doe er een klein scheutje water bij. Laat de...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Karamelijs Met Espresso En Malters
Doe de bolletjes roomijs in een ijscoupe. Zet ondertussen de koffie en schenk die er als het klaar...
Aantal personen: 1 » Keuken: Hollands
Frambozendessert
Week de gelatine volgens de aanwijzingen op de verpakking. Doe de suiker, de eierdooiers en het...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Venkel Gevuld Met Spinazie, Shiitake En Gorgonzola
Snijdt de stengels en onderkant van de venkelknollen (houdt het groen apart) en vervolgens...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands