Alle recepten op een rijtje

Broodje Paprika En Worst

Beboter het brood. Snijd de (groene) paprika in ringen, de rode in blokjes. Snijd de ui in ringen...

Aantal personen: 1 » Keuken: Hollands

Broodje Met Eigen Kaassalade En Walnoten

Beboter het broodje, leg er de in reepjes gesneden andijvie op. Snijd de kaas en het ei in blokjes,...

Aantal personen: 1 » Keuken: Hollands

Broodje Ham En Ei

Vermeng de boter met de klein gesneden ham en de kerrie, besmeer het brood ermee. Snijd het ei in...

Aantal personen: 1 » Keuken: Hollands

Huzarensalade

Eieren in ca. 10 minuten hard koken. Aardappelen schillen, wassen en in blokjes snijden. In pan met...

Aantal personen: 8 » Keuken: Hollands

Scones

Echte, van oorsprong schotse scones kunnen niet ontbreken op een feestelijk ontbijt of brunch. Maar...

Aantal personen: 8 » Keuken: Wereldkeuken

Boekweitpannenkoekjes Met Appel-blauwekaasspread

De spread: Schil 1 appel, verwijder het klokhuis en snijd het vruchtvlees in blokjes. Smelt de...

Aantal personen: 8 » Keuken: Hollands

Paasbrood

Los de gist op in de lauwe melk en voeg de suiker en de koekkruiden er aan toe. Klop de eieren...

Aantal personen: 6 » Keuken: Hollands

Kruidenbrood

Los de gist op in het lauwe water. Vermeng de beide meelsoorten met het zout, de rozemarijn, de...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Briochebrood

Verhit de melk samen met de suiker, de boter, de gist, de basilicum, de saffraan, de tomaten en de...

Aantal personen: 6 » Keuken: Frans

Donuts

Meng de gist met 4 eetlepels water, de melk, de dooiers en 30 g bloem. Laat het mengsel (= zetsel)...

Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken

Paasbrood Met Saucijzenvulling En Ei

Kook de eieren 8 minuten en laat ze dan schrikken onder koud stromend water. Pel de eieren. Maak...

Aantal personen: 8 » Keuken: Hollands

Bloempotbroodjes Met Rozemarijn

Was de bloempotjes goed en bestrijk de binnenkant met een beetje olijfolie. Maak het brooddeeg...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Briochebroodjes Met Toffee Ijs

Snijd de briochebroodjes open. Zet de onderkanten in de eierdopjes. Schep op elk broodje een klein...

Aantal personen: 4 » Keuken: Frans

Scones

Voor ca. 20 stuks: Verwarm de oven voor op 220ºC. Schep in een kom het zelfrijzend bakmeel met 2...

Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken

Egg Benedictine- Gepocheerd Ei Met Hollandaisesaus

Halveer de beschuitbollen, rooster ze goudbruin en leg ze op vier borden. Verhit 1 eetlepel...

Aantal personen: 4 » Keuken: Frans

Bagel Met Tonijnsalade

Laat de tonijn uitlekken. Snijd de ui, de appel en de augurken fijn. Voeg hier de tonijn,...

Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken

Kleine Muffins

Verwarm de oven voor op 160 ºC. Roer de Becel Voor koken, (roer)bakken en braden samen met de...

Aantal personen: 8 » Keuken: Wereldkeuken

Panini Met Zalm

Snijd de panini open, besmeer de broodjes met Becel pro.activ en beleg deze met een blaadje sla en...

Aantal personen: 4 » Keuken: Italiaans

Scones

Verwarm de oven voor op 200 ºC. Zeef de bakmeel boven een beslagkom en roer er de bakpoeder, een...

Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken

Waldkornbroodje Met Hüttenkäse

Besmeer de broodjes met Becel pro.activ en Hüttenkäse. Snijd de radijsjes in plakjes en leg deze...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands