Alle recepten op een rijtje
Lasagne
Bereidingstijd: 10 minuten + 50 minuten oven Bereiding 1.Warm de oven voor op 190 C. 2.Breng...
Aantal personen: 6 » Keuken: Italiaans
Gegrilde Lamskoteletten Met Salsa
Bereidingstijd: 20 minuten 1.Zet een grillpan op hoog vuur en laat hem echt gloeiend heet...
Aantal personen: 2 » Keuken: Hollands
Chili Con Carne
Bereidingstijd: 45 minuten 1.Hak de uien en de knoflook (eventueel in een mixer) fijn en fruit...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Bloemkool Met Kaas Uit De Oven
20 minuten + 45 minuten oven Bereiding 1.Verwarm de oven voor op 180 °C of gasovenstand 4....
Aantal personen: 6 » Keuken: Hollands
Aziatische Kippensoep
Een verassende Aziatische kippensoep met noedels, het lijkt net op zo’n soep die je in een hippe...
Aantal personen: 2 » Keuken: Wereldkeuken
Lams-tajine
Snijd het vlees in stukken. Maak een mengsel van de ras el hanout, het venkelzaad en de...
Aantal personen: 4 » Keuken: Oosters
Grottenham Met Geroosterde Vijgen
Snijd de vijgen in de lengte in kwarten. Meng de azijn met de olie en bestrijk er de snijvlakken...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Geroosterde Bietjes, Winterwortel En Pastinaak Op Witte Bonenpuree
Verwarm de oven voor op 200˚ C. Maak de bietjes schoon en snijd ze in kwarten. Maak de...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Knolselderij-bloemkoolstampot
Schil de knolselderij en de aardappelen en snijd ze 
in blokjes. Kook de knolselderij met...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Schorseneren-pompoemtaart
Schil de pompoen, snijd hem in parten en verwijder de zaadjes. Rasp het vruchtvlees. Rasp ook de...
Aantal personen: 6 » Keuken: Wereldkeuken
Visspiesen
Verwarm de oven voor op 225°C. Leg de paprika’s en de auber-gine op de bakplaat en schuif deze in...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Duif Met Pompoen En Succotash
Vlees was een schaars goed voor de trekkende pioniers. Vaak zetten ze onderweg vallen of schoten...
Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken
Kalfslever In Port
De stevige smaak van de gemarineerde kalfslever komt nog eens extra goed tot zijn recht met...
Aantal personen: 4 » Keuken: Frans
Rosbief Met Linzenpuree
Steek de kruidnagels in een mooi patroon in de rosbief. Meng de rode wijn met de zwarte peper,...
Aantal personen: 6 » Keuken: Hollands
Cassoulet De Castelnaudary
Dag 1 Laat de bonen 1 nacht in ruim water weken. Meng voor het vlees het zout met de...
Aantal personen: 8 » Keuken: Frans
Gemengde Gedroogde Bonen Salade
Week de verschillende bonen apart 6-8 uur in een kom met ruim koud water. Kook ze daarna ook weer...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Snoekbaarsfilets Met Waterkerssaus
Bestrooi de visfilets met zout. Verwarm de grill voor op de hoogste stand. Doe de visbouillon in...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Konijn In Gelei
Konijn is een populair gerecht in de Champagne. Heel klassiek is de bereidingswijze in de witte...
Aantal personen: 6 » Keuken: Frans
Kruidig Ingepakt Vlees
Wrijf de varkenshaasjes in met het zout, de peper, de mosterd en de knoflook. Verdeel de bosjes...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Vis In Een Zoutbed
Maak de venkel schoon en snijd de groente in blokjes. Snijd de citroen in plakjes. Snipper het...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands