Alle recepten op een rijtje

Lasagne

Bereidingstijd: 10 minuten + 50 minuten oven Bereiding 1.Warm de oven voor op 190 C. 2.Breng...

Aantal personen: 6 » Keuken: Italiaans

Gegrilde Lamskoteletten Met Salsa

Bereidingstijd: 20 minuten 1.Zet een grillpan op hoog vuur en laat hem echt gloeiend heet...

Aantal personen: 2 » Keuken: Hollands

Chili Con Carne

Bereidingstijd: 45 minuten 1.Hak de uien en de knoflook (eventueel in een mixer) fijn en fruit...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Bloemkool Met Kaas Uit De Oven

20 minuten + 45 minuten oven Bereiding 1.Verwarm de oven voor op 180 °C of gasovenstand 4....

Aantal personen: 6 » Keuken: Hollands

Aziatische Kippensoep

Een verassende Aziatische kippensoep met noedels, het lijkt net op zo’n soep die je in een hippe...

Aantal personen: 2 » Keuken: Wereldkeuken

Lams-tajine

Snijd het vlees in stukken. Maak een mengsel van de ras el hanout, het venkelzaad en de...

Aantal personen: 4 » Keuken: Oosters

Grottenham Met Geroosterde Vijgen

Snijd de vijgen in de lengte in kwarten. Meng de azijn met de olie en bestrijk er de snijvlakken...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Geroosterde Bietjes, Winterwortel En Pastinaak Op Witte Bonenpuree

Verwarm de oven voor op 200˚ C. Maak de bietjes schoon en snijd ze in kwarten. Maak de...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Knolselderij-bloemkoolstampot

Schil de knolselderij en de aardappelen en snijd ze 
in blokjes. Kook de knolselderij met...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Schorseneren-pompoemtaart

Schil de pompoen, snijd hem in parten en verwijder de zaadjes. Rasp het vruchtvlees. Rasp ook de...

Aantal personen: 6 » Keuken: Wereldkeuken

Visspiesen

Verwarm de oven voor op 225°C. Leg de paprika’s en de auber-gine op de bakplaat en schuif deze in...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Duif Met Pompoen En Succotash

Vlees was een schaars goed voor de trekkende pioniers. Vaak zetten ze onderweg vallen of schoten...

Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken

Kalfslever In Port

De stevige smaak van de gemarineerde kalfslever komt nog eens extra goed tot zijn recht met...

Aantal personen: 4 » Keuken: Frans

Rosbief Met Linzenpuree

Steek de kruidnagels in een mooi patroon in de rosbief. Meng de rode wijn met de zwarte peper,...

Aantal personen: 6 » Keuken: Hollands

Cassoulet De Castelnaudary

Dag 1 Laat de bonen 1 nacht in ruim water weken. Meng voor het vlees het zout met de...

Aantal personen: 8 » Keuken: Frans

Gemengde Gedroogde Bonen Salade

Week de verschillende bonen apart 6-8 uur in een kom met ruim koud water. Kook ze daarna ook weer...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Snoekbaarsfilets Met Waterkerssaus

Bestrooi de visfilets met zout. Verwarm de grill voor op de hoogste stand. Doe de visbouillon in...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Konijn In Gelei

Konijn is een populair gerecht in de Champagne. Heel klassiek is de bereidingswijze in de witte...

Aantal personen: 6 » Keuken: Frans

Kruidig Ingepakt Vlees

Wrijf de varkenshaasjes in met het zout, de peper, de mosterd en de knoflook. Verdeel de bosjes...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Vis In Een Zoutbed

Maak de venkel schoon en snijd de groente in blokjes. Snijd de citroen in plakjes. Snipper het...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands